Editörler : swat3410

gokhan4050
Aday Memur
30 Temmuz 2024 18:28

emsal karar var mı bunla ilgili acaba
Policeofficerr, 10 ay önce

Geçmiş olsun 98-b den ilişkin kesilmiştir

Memuriyete girme şartları taşımadığı sonradan anlaşılan personelin ilişiği kesilir bununlar ilgili kararlar var özeldende yazabilirsin yazabilirsin yardımcı olurum

sancak bayrak
Daire Başkanı
31 Temmuz 2024 10:17

İyice araştır işi bilen bir avukat tut,kendin çabalarıyla olmaz, mutlaka avukat şart.

Muro24246666
Aday Memur
01 Ağustos 2024 20:25

vakit kaybetmeden Polis mevzuatla irtibata geç mahkemeye ver geri dönersin emsal çok bu kararla ilgili bi senin başına gelmiyor , korkma üzülme dönersin ama biran önce vakit kaybetmeden başvur mahkemeye , belki bir süre içinde başvurmazsan hakkın kaybolur
gokhan4050, 10 ay önce
emsal karar var mı bunla ilgili acaba
01 Ağustos 2024 20:37

Mevzuat sayfasıyla görüşmeyin ben önermiyorum süreci kim takip ediyor dilekçeyi kim hazırlıyor belli değil güvendiğiniz her zaman iletişim de olabileceğiniz avukat tutun

Nöbetlerin efendisi, 10 ay önce

Polis Mevzuat sayfasıyla bir görüş derim, çeşitli konularda iptal ettirdiği ihraç cezaları veya kademe cezaları mevcut. Mutlaka fikir almanı öneririm kardeşim geçmiş olsun, 60 gün içinde mutlaka davanı aç döneceğine inanıyorum

gokhan4050
Aday Memur
01 Ağustos 2024 20:56

abi sana mesaj atamıyorum
Policeofficerr, 10 ay önce

Mevzuat sayfasıyla görüşmeyin ben önermiyorum süreci kim takip ediyor dilekçeyi kim hazırlıyor belli değil güvendiğiniz her zaman iletişim de olabileceğiniz avukat tutun

01 Ağustos 2024 21:04

Ben atayım size

Toplam 26 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi