Editörler : crops35
20 Temmuz 2024 11:28

OSYM neredesin? Memurlar.net ? , Basın ? 1.600.000 insan emeği var? Neredesiniz?
Amerika mı yaptı sınavı ? Nedir bu sessizlik, bu insanların hakkını vereceksiniz? Bu sınav iptal edilmezse , 1.600.000 insanın vebali üzerinizde.

bnmadmv
Memur
20 Temmuz 2024 11:31

arkadaşlar bilinçli bir sessizlik var. Müfredat konularına da bakarsanız , ne demek istediğimi anlarsınız.Kim yok mesela müfredatta ve soruları kim hazırladı? Sessizliğin nedeni nedir? Korku mu? Siz zaten bu sınavı böyle hazırlamakla bizim gözümüzde en korkak mahluklarsınız merak etmeyin.
20 Temmuz 2024 11:43

iyi yapan çok

bnmadmv
Memur
20 Temmuz 2024 11:46

ya sallıyorlar, Türkçe de bir sürü çift cevap var nasıl bilecek iyi yaptığını.Kendini iyi yaptığına inandırmaya çalışanlar onlar.Sonuçlar açıklanınca türkieden 5 net yaptığını görünce anlar onlar. Şimdi beyinlerini kandırıyorlar evet ya ben bu şıkkı yaptım tabi kesin onu yapmışsınıdr.
furkan yedek, 11 ay önce
iyi yapan çok

bnmadmv
Memur
20 Temmuz 2024 11:49

vallaha ben Türkçe den ne yaptığımı hatırlamıyorum ama sorular eski ALES, yks, DGS vs.. sorularının içinden alındığı çok belliydi.çözerken evet ya ben bu cümleyi bir yerden hatırlıyorum diyordu insan.Ben sözel mantığı yaptım, dil blgisinden de 1 yanlışım var, paragrafta dedğim gibi ise o zaman benim de iyi.26 net felan gelir gibi.Demek en iyi yapanlardan biri benim.

Kerem06061
Şef
20 Temmuz 2024 11:51

Ramazan Hoca:Sorular güzeldi.Kaliteli sorulardı.Benim sorularıma yakındı.Sorularda sıkıntı görmedim.

Bayram Hoca:Sorular çok güzeldi.Secici sorular vardı.Bazi soruların böyle olması gerekir zaten.Sorularda sıkıntı görmedim.

Kadir Hoca:Türkçe de çoklu soruda yazım hatası vardı ama sorunun çözülmesine engel değil.Paragraflar orta üstü düzeydi.

bnmadmv:Arkadaşlar nerdesiniz herkes nerde sınav iptal olmalı.Hatalı sorular var.

hanzel
Müsteşar Yardımcısı
20 Temmuz 2024 11:51

Sınavı kötü geçen ve bir şans daha isteyen bazı uyanıklar her sene sınav iptal edilsin söylentileri çıkarıyorlar, bu ilk değil son da olmayacak o nedenle kimsenin ciddiye aldığı yok. Çok bilgisayar oyunu oynamaktan oluyor bunlar ölünce tekrar başlanmıyor hayata malesef böyle işlemiyor :))

bnmadmv
Memur
20 Temmuz 2024 11:56

hatalı sorular ortada sen böyle yazıyorsan demek senin için yeterli puanı aldığını düşünüyorsun.Peki binlerce insan bir umut bekliyor onlar ne olacak.Sen bugün böyle yapıyorsan yarın memur olunca ülkeyi de satarsın.Nasıl olsa önemli olan senin çıkarın.
Kerem06061, 11 ay önce

Ramazan Hoca:Sorular güzeldi.Kaliteli sorulardı.Benim sorularıma yakındı.Sorularda sıkıntı görmedim.

Bayram Hoca:Sorular çok güzeldi.Secici sorular vardı.Bazi soruların böyle olması gerekir zaten.Sorularda sıkıntı görmedim.

Kadir Hoca:Türkçe de çoklu soruda yazım hatası vardı ama sorunun çözülmesine engel değil.Paragraflar orta üstü düzeydi.

bnmadmv:Arkadaşlar nerdesiniz herkes nerde sınav iptal olmalı.Hatalı sorular var.

dgsdgsdgs
Kapalı
20 Temmuz 2024 12:13

Idare mahkemesine dava aç. Manevi olarak destekçinim. Yürü be bu azimle 10 kere iptal ettirirsin sınavı. Tam bir Zonguldaklısın. Aferin

bnmadmv, 11 ay önce
hatalı sorular ortada sen böyle yazıyorsan demek senin için yeterli puanı aldığını düşünüyorsun.Peki binlerce insan bir umut bekliyor onlar ne olacak.Sen bugün böyle yapıyorsan yarın memur olunca ülkeyi de satarsın.Nasıl olsa önemli olan senin çıkarın.

Kerem06061
Şef
20 Temmuz 2024 12:34

Ne yani sorular çok güzeldi sorun görmedik diyen uzman hocalar da mı çıkarı için böyle söylüyor.Bunu mu demek istiyorsun.Ben görüş belirtmedim alanında uzman hocaların söylediklerini aktardım.Şunu bile anlayamayan insan gelmiş türkçe de paragraflarda sıkıntı var diyor.Komedi dukkani

bnmadmv, 11 ay önce

bnmadmv
Memur
20 Temmuz 2024 12:35

Sorular hatalı sorulara doğru mu dediki de sen bu yorumu yapıyorsun.çakarlı Ford
Kerem06061, 11 ay önce

Ne yani sorular çok güzeldi sorun görmedik diyen uzman hocalar da mı çıkarı için böyle söylüyor.Bunu mu demek istiyorsun.Ben görüş belirtmedim alanında uzman hocaların söylediklerini aktardım.Şunu bile anlayamayan insan gelmiş türkçe de paragraflarda sıkıntı var diyor.Komedi dukkani

bnmadmv
Memur
20 Temmuz 2024 12:36

hocalar
bnmadmv, 11 ay önce
Sorular hatalı sorulara doğru mu dediki de sen bu yorumu yapıyorsun.çakarlı Ford

Hedefatanmak
Yasaklı
20 Temmuz 2024 12:52

1.600.000 aday sayısı

Merkezi atama ile yerleşecek memur sayısı max. 8000

Bence asıl sorun bu

Boş şeylerle uğraştırmayın milleti.

Soruların kalitesi eğiticimlerin yorumuna bırakılır

Ögrencinin değil...

20 Temmuz 2024 12:52

zırlaaaaaaaaaaaa

bnmadmv
Memur
20 Temmuz 2024 12:54

soru sorudur, yoruma açık soru ise niye sınava giriyoruz o zaman biz.herkes kendi yorumu ile sınavı hazırlasın geçsin.Bu 1.600.000 kişiden akıllı değil sizin o milyonları kazanan hocalarınız
Hedefatanmak, 11 ay önce

1.600.000 aday sayısı

Bence asıl sorun bu

Ögrencinin değil...

kreatin
Memur
20 Temmuz 2024 19:53

isterlerse 0 alım yapsınlar sorun değil. sadece hatalı soruların iptalini istiyoruz o kadar emek verdi herkes
Hedefatanmak, 11 ay önce

1.600.000 aday sayısı

Bence asıl sorun bu

Ögrencinin değil...

the back of furkan
Şube Müdürü
20 Temmuz 2024 20:12

% 0,5

Hedefatanmak, 11 ay önce

1.600.000 aday sayısı

Bence asıl sorun bu

Ögrencinin değil...

LindaLimonata
Aday Memur
20 Temmuz 2024 21:06

valla öyle, soruları tekrar çözene kadar full yaptım sanıyordum.
bnmadmv, 11 ay önce
ya sallıyorlar, Türkçe de bir sürü çift cevap var nasıl bilecek iyi yaptığını.Kendini iyi yaptığına inandırmaya çalışanlar onlar.Sonuçlar açıklanınca türkieden 5 net yaptığını görünce anlar onlar. Şimdi beyinlerini kandırıyorlar evet ya ben bu şıkkı yaptım tabi kesin onu yapmışsınıdr.
Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi