Editörler : crops35

thirtychefcurry
Aday Memur
19 Ağustos 2024 15:16

puanın pek bir önemi yok branş sıralaması mühim olan. Daha düşük puanlarla daha iyi sıralama da gelebilir

schopenhauerizm, 9 ay önce

insallah ben yanılırım. ama yüksek puanların 2022 puanına benzer belki 1 puan fazla geleceğini düşünüyorum.

ROCKYBALBOA7777
Şube Müdürü
19 Ağustos 2024 15:20

Ornegin arkadaşlarımdan teki 2022'de 50 gy 45 gk yapmis. Bir başkası 53 gy 45 gk. Bu sene ilki 80-85 net arası bekliyor gy neti çok daha düşük. 2022'de 95 ve üstü yapmak için genelde gy netini daha yüksek yapmak gerekiyordu. Türkçeden maksimum 2-3 fire ile çıkabiliyor insanlar. Bu sene çok nadir kişi o kadar iyi Türkçe yaptı. Ornegin 2022 de sadece 2 paragraf yanlisi yapan arkadaşımın en az 8 paragraf yanlisi var bu sene. O zaman 6 yanlışın 4'ü sözel mantikmis ve hepsini sallamış. Zamanı yeterli kullansa 2 yanlış ile cikabilirmis. Şu an ise sözel mantık full olduğu halde en az 8 yanlıs bekliyor. Tamam çok iyimser olup insanlara umut satmak hatalı bir davranış ama 2014 ile beraber en zor sınav olan çiftli yıl sınavını da bu kadar kucumsemeye gerek yok. Şunu da unutmayin kimse kötü yaptım diye trollemez ama iyi yaptigini söyleyip de trolledigi ortaya çıkan çok kişi oluyor. Ona rağmen bu kadar az iyi net yaptigini iddia eden kisiler. Hukukçular dışındaki branslar bence endisenlenmesin. Onlar çok iyi sıralamalar elde edecek. Hukukçular dışında 95 net üstü yapan çok az kişi geldi foruma ve diğer sosyal medya gruplarına.

ROCKYBALBOA7777
Şube Müdürü
19 Ağustos 2024 15:25

Puanlama 1.nin seviyesine bağlı önemli olan sıralama. 1. 114 net yaparsa 2022'den 1 puan bilr yuksek olmayabilir ama mesela siralamalar çok iyi gelebilir. Ya da 105 net yaparsa puanlar çok iyi gelir ama bu sefer de yüksek puan alanlar çok kişi olur, 97 98 puanla 2022'den kötü sıralama elde edilebilir. Benim hissettiğim her seviyede 4 5 netlik bir düşüş olduğu. Ornegin 90 net ile 2 sene önceki 94 95 netin sıralamaları elde edilebilir, 80 net ile de 85 netin.

schopenhauerizm, 9 ay önce

insallah ben yanılırım. ama yüksek puanların 2022 puanına benzer belki 1 puan fazla geleceğini düşünüyorum.

thirtychefcurry
Aday Memur
19 Ağustos 2024 15:26

benim düşüncem de bu şekilde

ROCKYBALBOA7777, 9 ay önce

Puanlama 1.nin seviyesine bağlı önemli olan sıralama. 1. 114 net yaparsa 2022'den 1 puan bilr yuksek olmayabilir ama mesela siralamalar çok iyi gelebilir. Ya da 105 net yaparsa puanlar çok iyi gelir ama bu sefer de yüksek puan alanlar çok kişi olur, 97 98 puanla 2022'den kötü sıralama elde edilebilir. Benim hissettiğim her seviyede 4 5 netlik bir düşüş olduğu. Ornegin 90 net ile 2 sene önceki 94 95 netin sıralamaları elde edilebilir, 80 net ile de 85 netin.

ROCKYBALBOA7777
Şube Müdürü
19 Ağustos 2024 15:52

Yeteri kadar sınav hakkında konuştuk, artık yazdıklarımız tekrara binmeye başladı . Son 3-4 günü sınavdan uzak dusuncelerle gecirmek istiyorum cunku ne yazik ki sınavlar aciklandiktan sonra derdimiz bitmeyecek.Bekledigimizden iyi sonuçlar gelse dahi alim ne kadar olacak, brans siralamalari nasıldır diye düşünmeye devam edecegiz. Elimden geldiğince kimseye kırmamaya gayret gösterdim ama yanlis bir şey yazıp kırdığım olduysa kusura bakmasın.3-4 gün sonra umarım herkes bekledigi neti alır, kaydırma gibi aksilik yaşayan dostlarımız olmaz. 3-4 gün sonra görüşmek üzere.

Adwocat
Kapalı
19 Ağustos 2024 16:28

İnşallah umduğumuz neticeleri alırız. Aynı civarda netimiz var diye hatırlıyorum inşallah en azından netlerimizde azalma olmaz. 92,2 puan alacaksınız, tahminimi buraya bırakıyorum, fazlası olsun azı olmasin. Dediğiniz gibi çok konuştuk, sınavdan sonra görüşürüz.

Yeteri kadar sınav hakkında konuştuk, artık yazdıklarımız tekrara binmeye başladı . Son 3-4 günü sınavdan uzak dusuncelerle gecirmek istiyorum cunku ne yazik ki sınavlar aciklandiktan sonra derdimiz bitmeyecek.Bekledigimizden iyi sonuçlar gelse dahi alim ne kadar olacak, brans siralamalari nasıldır diye düşünmeye devam edecegiz. Elimden geldiğince kimseye kırmamaya gayret gösterdim ama yanlis bir şey yazıp kırdığım olduysa kusura bakmasın.3-4 gün sonra umarım herkes bekledigi neti alır, kaydırma gibi aksilik yaşayan dostlarımız olmaz. 3-4 gün sonra görüşmek üzere.

doganbey06
Memur
19 Ağustos 2024 16:32

Yolun açık olsun hocam tüm süreçte kimseyi kırmadın ben senden razıyım :)

Atama sayıları vb. her şeyi değiştirecek, burada 5 puan fazla gelse atama olmadıktan sonra.....

Daha askerlik de var... Yedek subaylık çıksa bari 1 yıl düşünmek istemiyorum....

bysavci26
Memur
20 Ağustos 2024 16:01

Hocam sizin net kaçtı ? 102 net ve 98 net yapan iki kişi sizce ilk 500-1000 sıralamada olur mu genelde ? Gk Gy netleri 51 51 ve 49 49 aynı sayıda nerdeyse .

ROCKYBALBOA7777
Şube Müdürü
21 Ağustos 2024 14:36

Sıralama için konuşmak daha mantıklı bence. 102 net yapan bana göre en kötü ihtimalle ilk 400'e rahatça girer. 98 net yapan birinin de en kötü ilk 1200'e gireceğini düşünüyorum. Puanlamalar da 1. En iyi ihtimalle 112 vb. yapar diye düşündüğüm için 2014'e yakın gelir bence.

bysavci26, 9 ay önce

Hocam sizin net kaçtı ? 102 net ve 98 net yapan iki kişi sizce ilk 500-1000 sıralamada olur mu genelde ? Gk Gy netleri 51 51 ve 49 49 aynı sayıda nerdeyse .

doganbey06
Memur
22 Ağustos 2024 14:14

2014 sonuçlarına göre 2022 den kötü geliyor :(

Yüksek nette +1 puan, gk ağırlıklı nette ise -1 puan yazıyor.

Sıralama için konuşmak daha mantıklı bence. 102 net yapan bana göre en kötü ihtimalle ilk 400'e rahatça girer. 98 net yapan birinin de en kötü ilk 1200'e gireceğini düşünüyorum. Puanlamalar da 1. En iyi ihtimalle 112 vb. yapar diye düşündüğüm için 2014'e yakın gelir bence.

ROCKYBALBOA7777
Şube Müdürü
22 Ağustos 2024 14:31

Şimdi bakınca ben de farkettim. Demek ki 80 civarı puanlarda 1.nin netinden çok standart sapma daha önemli.40-40 net girince 2022 daha yüksek puan getiriyo 2014'e göre. Ben her puan grubunda bu senenin 2022'den fazla olacağını dusunuyorum.

doganbey06, 9 ay önce

2014 sonuçlarına göre 2022 den kötü geliyor :(

Yüksek nette +1 puan, gk ağırlıklı nette ise -1 puan yazıyor.

Tunahan Öztürk
Aday Memur
22 Ağustos 2024 20:56

2022 puanından +2-2.5 fazla gelecek bence. Son tahminim bu yönde yarın belli olacak

kpss-24
Aday Memur
22 Ağustos 2024 21:06

İnş hocam. Kpss uzmanı +3 puan diyor. Geçmiş yıllarda da tahminlerinde başarılı olduğu söyleniyor.
Tunahan Öztürk, 9 ay önce

2022 puanından +2-2.5 fazla gelecek bence. Son tahminim bu yönde yarın belli olacak

doganbey06
Memur
22 Ağustos 2024 22:35

Elimde 76-85 arası p3 sıralamaları var.

Yarın sonuçlarla beraber analizini yaparım. Bu aralıkta olanlara faydalı olacaktır.

Sınavda tek önemli olan veri sıralamadır. Geçmiş sınav için puanlar iyi bir gösterge ama yeniden hesaplanacak sınav için oldukça anlamsız ama hepimiz bu anlamsızlıkta boğulduk ben dahil. İnsan puan da yüksek gelsin istiyor, aileye bile anlatmak çok kolaylaşıyor.

Ha sonuçlara ne zaman bakarım allah bilir muhtemelen baktıktan sonra çöküşümle beraber kısa süreli bağlantım kopabilir :D

Bingöliktisat
Şube Müdürü
22 Ağustos 2024 22:37

eğer sıralamalar ve 100 net üstü yapan kişi sayısı 2022 ile benzer gelirse bu puanları alanların incelenmesi gerekiyor . Özellikle bingöl gibi iktidar partisinin çok güçlü olduğu illerde sınava girenlerin . kimse kusura bakmasın ama bu sınavın soruları ve sonrasındaki sessizlik beni şüphelendiriyor .
Tunahan Öztürk, 9 ay önce

Muhendisbeydiyecen
Aday Memur
23 Ağustos 2024 09:36

İroni mi yapıyorsun ciddi misin anlaşılmıyor dostum. İroniyse saçma, ciddiyse üzücü.

Bingöliktisat, 9 ay önce
eğer sıralamalar ve 100 net üstü yapan kişi sayısı 2022 ile benzer gelirse bu puanları alanların incelenmesi gerekiyor . Özellikle bingöl gibi iktidar partisinin çok güçlü olduğu illerde sınava girenlerin . kimse kusura bakmasın ama bu sınavın soruları ve sonrasındaki sessizlik beni şüphelendiriyor .

Bingöliktisat
Şube Müdürü
23 Ağustos 2024 09:50

bingölde saat 3 te teslim edilen eksik sınav kağıtları iddiası ve o saatlerde herhangi bi güvenlik kamerası görüntüsü olmaması ve bunun elektrik kesintisine bağlanması . saibelerle dolu bi ülkede yaşıyoruz dostum .
Muhendisbeydiyecen, 9 ay önce

İroni mi yapıyorsun ciddi misin anlaşılmıyor dostum. İroniyse saçma, ciddiyse üzücü.

kpss-24
Aday Memur
23 Ağustos 2024 10:02

Açıklandı. Hayırlı olsun.

Tunahan Öztürk
Aday Memur
23 Ağustos 2024 10:08

2022 + 2 geldi dediğim gibi

gulunlunlun
Aday Memur
19 Eylül 2024 12:58

gıda mühendisi arkadaşlarım bana ulaşabilir mi acaba