Editörler : "eskiyara"Pangaea
22 Temmuz 2024 12:14

20-21 Temmuz Açık lise ücreti hangi ek dersle yatar

Merhaba arkadaşlar açık lise sınav görevi ücreti ek dersi bu ayın ek dersine yetişir mi yoksa gelecek ayın ek dersi ile mi yapılır?

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
22 Temmuz 2024 12:20

Yetisir

Dionysos1988
Aday Memur
22 Temmuz 2024 12:41

Tabi ki yetişir. Neden yetişmesin?

Fatih TURAB
Aday Memur
22 Temmuz 2024 12:43

Eylül başında yatar arkadaşlar. Yetişmesi zor.

metaverse
Memur
22 Temmuz 2024 12:49

niye yetişmesi zor hocam bişey bilmiyorsunuz boş konusuyorsunuz! agustosun ilk haftası alacak arkadas

Fatih TURAB, 3 ay önce
Eylül başında yatar arkadaşlar. Yetişmesi zor.

mıcheal owen
Daire Başkanı
22 Temmuz 2024 14:03

Hocam kbsye geç düşme durumu oluyor mu o yüzden bu konuyu açtım

metaverse, 3 ay önce

niye yetişmesi zor hocam bişey bilmiyorsunuz boş konusuyorsunuz! agustosun ilk haftası alacak arkadas

metaverse
Memur
22 Temmuz 2024 14:04

sorun olmuyor bu ay alırsınız agustos ilk haftası yani

mıcheal owen, 3 ay önce

Hocam kbsye geç düşme durumu oluyor mu o yüzden bu konuyu açtım

22 Temmuz 2024 14:04

Eylül başına kalır

Sevdim-Seni
Genel Müdür
22 Temmuz 2024 14:18

29 Temmuz pazartesi mebbis sınav işlemleri KBS sayfasına düşecek... Bu ay yapılacak daha önce yapılan esinav ortaokul ödemeleriyle beraber.

fen-25
Memur
22 Temmuz 2024 15:19

ağustosun bası.dün görevli oldugum okulda memur uzaktan akrabamdı. denk geldi aynı okul konuşurken önünde zamlı ücret listesi vardı. yani liste önünde hazırlayacak.

yüzde 19 zam gelmiş.brüt gözetmen ücreti 1490dı sanırım ama vergili halini bilmem.

mıcheal owen
Daire Başkanı
22 Temmuz 2024 18:17

Okul idaresi ek dersi 29 temmuzdan önce yaparsa eylüle kalır o zaman değil mi

Sevdim-Seni, 3 ay önce

29 Temmuz pazartesi mebbis sınav işlemleri KBS sayfasına düşecek... Bu ay yapılacak daha önce yapılan esinav ortaokul ödemeleriyle beraber.

Sevdim-Seni
Genel Müdür
22 Temmuz 2024 18:23

yapmaz, ilçe birlikte hareker eder.

pazartesi okullar yapar,

salı ilçe yapar kontrol eder,

çarşamba temmuz işlemleri kapatılır.

vergi işlemlerinde karışıklık olmaması için bu takvime sıkı uyulur.

mıcheal owen, 3 ay önce

Okul idaresi ek dersi 29 temmuzdan önce yaparsa eylüle kalır o zaman değil mi

Türkçeci_7
Müsteşar
22 Temmuz 2024 18:53

Arkadaşlar engelli salonda gozetmendim ücreti farklı diye biliyorum ancak sınav puanı normal gözetmen puanı olarak yansımış mebbise. Ucret farklı olur mu sizce?

Sevdim-Seni
Genel Müdür
22 Temmuz 2024 19:06

Türkçeci_7, 3 ay önce

Arkadaşlar engelli salonda gozetmendim ücreti farklı diye biliyorum ancak sınav puanı normal gözetmen puanı olarak yansımış mebbise. Ucret farklı olur mu sizce?

mıcheal owen
Daire Başkanı
22 Temmuz 2024 22:20

Okuyucu veya kodlayıcı olarak görev yaptınız mı yoksa normal gözetmenlik mi yaptınız

Türkçeci_7, 3 ay önce

Türkçeci_7
Müsteşar
23 Temmuz 2024 03:26

Tesekkurler hocam salondaki kağıtta okuyucu kodlayici hizmeti yazıyordu bina komisyonu da öyle dedi biz de okuduk, kodladik buna rağmen verilmiyor mu

Sevdim-Seni, 3 ay önce

salon engelli salonu olsa da okuyucu kodlayıcı olmayınca normal ücret ödeniyor.

ayrıca bkz: https://www.egitimgucusen.org.tr/bizden-haberler/yardimci-engelli-gozetmenlerine-odenecek-ucretin-okuyuculuk-kodlama-yapip-yapmamasina-bakilmaksizin-tum-yardimci-engelli-gozetmenlerine-yatirilmasini-talep-ettik/

Fatih TURAB
Aday Memur
03 Ağustos 2024 01:36

Yetişti mi ?
metaverse, 3 ay önce

Dionysos1988
Aday Memur
03 Ağustos 2024 02:14

1 Saatte bilgisayarda yapılacak işlemleri adamlardan 21 temmuzdan temmuz sonuna kadar yetiştiremeyip ücretleri eylüle sarkıttı. Dünya üzerinde çalışılan işini parasını 50 gün sonra veren kurum var mıdır acaba? Komik bile değil şu durum gerçekten. 15ine kadar bütün umudumu bu paraya bağlamıştım çünkü inanılmaz sıkışığım butun planlarımi bozdular. Evdeki kitaplarimi saticam yine mecbur para bulmak için.

metaverse
Memur
03 Ağustos 2024 07:51

evet yetişti
Fatih TURAB, 2 ay önce
Yetişti mi ?

fokyay
Şef
03 Ağustos 2024 08:37

Maşallah sizin okul iyi yetiştittirtmiş. Bizimki gelecek aya kaldı.

metaverse, 2 ay önce
evet yetişti

Pratik Hoca
Memur
03 Ağustos 2024 12:55

Ordu temmuz ekdersiyle yapıldı. İdarecilerin mebnisten görevli listesini alıp işlemesi lazım. İdareci işinin ehliyse, yada öğretmen ekders öncesi hatırlatması lazım. Unutulabilir

Toplam 22 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi