Editörler : E.Kayı Han
22 Temmuz 2024 15:10

Makale düzeltme

Merhaba hocalarım, 4 yıl önce bir dergide yayımlanan makalemin dipnot kısmına tezden üretildiğini yazmayı unutmuşuz o dönem. Bunu düzeltmek için ne yapılabilir bilgisi olan başına gelen var mı ?

22 Temmuz 2024 23:13

Merhaba

Aynı durum benim de başıma geldi

Çünkü tezin adı değişti jüri günü

Dergiye yazdım e posta ile durumu, değiştirdiler. Ama sizin aradan çok zaman geçmiş. Düzeltilmezse de şansınızı deneyin

serkan karadeniz
Aday Memur
22 Temmuz 2024 23:46

Düzeltemeyiz dedi editör sizinkinde zaman geçmiş mıydı kaç yil?
enparlakyıldız, 12 ay önce

Merhaba

Aynı durum benim de başıma geldi

Çünkü tezin adı değişti jüri günü

Dergiye yazdım e posta ile durumu, değiştirdiler. Ama sizin aradan çok zaman geçmiş. Düzeltilmezse de şansınızı deneyin

23 Temmuz 2024 09:36

İçerik olarak tezden türediği belliyse sorun olmaz bence. Yurt dışında bu şekilde makalelere "tezden türetilmiştir" filan yazılmıyor.

serkan karadeniz, 12 ay önce
Düzeltemeyiz dedi editör sizinkinde zaman geçmiş mıydı kaç yil?

serkan karadeniz
Aday Memur
23 Temmuz 2024 09:41

İçerik bellli hocam tezdeki aynı veriler literatür kısmı da öyle , inşallah olmaz sıkıntı başka çözüm yolu yok galiba
Intihalmagduru, 12 ay önce

İçerik olarak tezden türediği belliyse sorun olmaz bence. Yurt dışında bu şekilde makalelere "tezden türetilmiştir" filan yazılmıyor.

axonmania
Aday Memur
23 Temmuz 2024 22:59

Doçentlik başvurusu için kullanasınız herhalde. Orada tezden üretilmiş makaleler kısmına koyup tez hocanız ile sizin imzalı ek bilgi koyarsanız sorun olmaz. Ama normal kısma koyarsanız tezden olduğunu anlayan jüri üyesi sorun çıkarabilir.

serkan karadeniz, 12 ay önce
İçerik bellli hocam tezdeki aynı veriler literatür kısmı da öyle , inşallah olmaz sıkıntı başka çözüm yolu yok galiba

serkan karadeniz
Aday Memur
30 Temmuz 2024 13:20

Teşekkürler hocam
axonmania, 12 ay önce

Doçentlik başvurusu için kullanasınız herhalde. Orada tezden üretilmiş makaleler kısmına koyup tez hocanız ile sizin imzalı ek bilgi koyarsanız sorun olmaz. Ama normal kısma koyarsanız tezden olduğunu anlayan jüri üyesi sorun çıkarabilir.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi