Editörler : gül-feşan
22 Temmuz 2024 16:09

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Alımı Büro Personeli Kaça Düşer?

Merhaba arkadaşlar,

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Anakara Gülhane Diş Hekimliği Büro personeli 5 alımında puanlar sizce kaça düşer?

Keremgokce
Aday Memur
22 Temmuz 2024 16:36

Arkadaşımın sorusuna ek olarak burada çalışan bir arkadaşımız varsa maaşlar ve çalışma standartları açısından kısa bir bilgilendirme yapabilirse çok sevinirim. Sözleşmeli personel maaşları ile ilgili hiçbir bilgim yok internette de net bir bilgiye ulaşamadım.

Esn.t
Aday Memur
22 Temmuz 2024 17:05

Bir soru da benden. Başvuru sırasında büro personeli için herhangi bir belge yüklemek gerekiyor mu? Açıklamada Uzun vade sgk dökümü için talep edilen kadrolar için yazıyor ama büro personelinde herhangi bir şey yazmıyor ancak başvuru sırasında belge yükleme kısmı çıkıyor

22 Temmuz 2024 18:16

Sözleşmeli personel maaşı Türkiye'nin her yerinde aynıdır. Büro personeli maaşı şu an 38.800 TL .. Ankara'da 15 bin TL'nin altında apart bulmak imkansız. Memleketinde 20 bin TL'ye iş bulabilenler için gereksiz bence . Aynı hesaba geliyor. tayin hakkı yok , unvan değişikliği yok , üniversite olduğu için çakılı kadro . 4 yıl sonra kadro alıyorsun fakat Merkezi atamadan atandın diyelim , üniversite muvaffakatname vermiyor yani göndermiyor, mahkemelik oluyor herkes . Servisi vardır muhtemelen, yemek de belli bı ücret karşılığı var günlük 50 TL civarı . Bunların dışında bir şey yok . Bolca masa başında oturur evrak işi yapar can sıkıntısından patlarsınız.

Esn.t
Aday Memur
22 Temmuz 2024 18:42

Tüm bu şartlara rağmen 85 in altına düşmeyeceğini düşünüyorum puanların

Moonlighteem, 2 yıl önce

Sözleşmeli personel maaşı Türkiye'nin her yerinde aynıdır. Büro personeli maaşı şu an 38.800 TL .. Ankara'da 15 bin TL'nin altında apart bulmak imkansız. Memleketinde 20 bin TL'ye iş bulabilenler için gereksiz bence . Aynı hesaba geliyor. tayin hakkı yok , unvan değişikliği yok , üniversite olduğu için çakılı kadro . 4 yıl sonra kadro alıyorsun fakat Merkezi atamadan atandın diyelim , üniversite muvaffakatname vermiyor yani göndermiyor, mahkemelik oluyor herkes . Servisi vardır muhtemelen, yemek de belli bı ücret karşılığı var günlük 50 TL civarı . Bunların dışında bir şey yok . Bolca masa başında oturur evrak işi yapar can sıkıntısından patlarsınız.

Keremgokce
Aday Memur
22 Temmuz 2024 19:15

Hocam bence 85 bile çok düşük, ben her atamada bir umut bekliyorum ama tahmin ettiğimin 3-4 puan yukarısında kapanıyor maalesef, herkes için hayırlısı olsun

Moonlighteem hocam bilgilendirmeler için teşekkürler.

Esn.t, 2 yıl önce

Tüm bu şartlara rağmen 85 in altına düşmeyeceğini düşünüyorum puanların

ozanelektrik
Memur
23 Temmuz 2024 09:31

Ankara Gülhane Diş Hekimliği fakültesinde büro personeli pozisyonuna başvuracak adaylar kendi puanlarını burada paylaşırsa en azından ölü tercih yapılmamış olur.

Bildiğiniz gibi tek tercih yapılacak ve dolayısıyla bu detaylar bizim için önemli.

Benim P3 puanım 84.7 arkadaşlar.

Atama Bekleyenn
Aday Memur
23 Temmuz 2024 09:54

Benim puanım 84,08 pek şansım yok sanırım

Esn.t
Aday Memur
23 Temmuz 2024 12:55

Başvuru yapan arkadaşlar başvuru sırasında herhangi bir belge yüklediniz mi ?

Atama Bekleyenn
Aday Memur
23 Temmuz 2024 14:00

Başvuruda bazı bölümler için sgk dökümü isteniyor deniyor ama ben başvuru

Atama Bekleyenn
Aday Memur
23 Temmuz 2024 14:08

Büro personeli için başvuru yaparken eklenmesi gereken belge olarak denklik belgesi çıkıyor sadece sgk istenmedi

Atama Bekleyenn, 2 yıl önce

Başvuruda bazı bölümler için sgk dökümü isteniyor deniyor ama ben başvuru

Sapare Aude Incipe
Aday Memur
23 Temmuz 2024 14:21

tek bir yeri seçmek o kadar saçma ki. ankarada bir sürü kadro var, 4001 istiyor. herkes bir yere yığılsa diğer yerler boş kalsa 70 alan bile atanabilir. biz tercih yapsak da puana göre atasalar olmuyor sanki. ben 86 ile başvuracağım ama hangisini seçeceğimi bilmiyorum henüz.

Esn.t
Aday Memur
23 Temmuz 2024 15:16

Büro personeli kadrosu için konuşursak kendi şehrin dışındaki bir yeri tercih etmek çok mantıklı değil hocam bence.Çünkü maaş az , çakılı kadro , ilerleme vs yok

Sapare Aude Incipe, 2 yıl önce
tek bir yeri seçmek o kadar saçma ki. ankarada bir sürü kadro var, 4001 istiyor. herkes bir yere yığılsa diğer yerler boş kalsa 70 alan bile atanabilir. biz tercih yapsak da puana göre atasalar olmuyor sanki. ben 86 ile başvuracağım ama hangisini seçeceğimi bilmiyorum henüz.

Esn.t
Aday Memur
23 Temmuz 2024 15:20

Denklik belgesi derken zaten eğitim bilgilerimiz otomatik geliyor hocam. Dosya yükleme kısmı çıkıyor bir de. Siz denklik için Herhangi bir şey yüklediniz mi ?

Atama Bekleyenn, 2 yıl önce

Büro personeli için başvuru yaparken eklenmesi gereken belge olarak denklik belgesi çıkıyor sadece sgk istenmedi

ozanelektrik
Memur
23 Temmuz 2024 15:32

Arkadaşlar lütfen herkes hangi kadroya kaç puanla başvuracağını yazsın, kadrolar boşuna yanmasın. Bir kadroya +90 ile atanılırken diğer kadroya 70 ile atanılması herkesin keyfini kaçırır. Gerçi nasip ama önlem almakta fayda var.

Sapare Aude Incipe
Aday Memur
23 Temmuz 2024 15:37

ankara benim şehrim. diş hekimliği fakültesine 8 kişi alınıyor. bir de yine ankaraya ayrıca 4 kişi alınıyor. onu kastettim aslında. ikisi de 4001. o yüzden hangisine başvuracağıma karar veremedim.
Esn.t, 2 yıl önce

Büro personeli kadrosu için konuşursak kendi şehrin dışındaki bir yeri tercih etmek çok mantıklı değil hocam bence.Çünkü maaş az , çakılı kadro , ilerleme vs yok

Esn.t
Aday Memur
23 Temmuz 2024 16:05

Yanlış okumuşum hocam kusura bakma

ankara benim şehrim. diş hekimliği fakültesine 8 kişi alınıyor. bir de yine ankaraya ayrıca 4 kişi alınıyor. onu kastettim aslında. ikisi de 4001. o yüzden hangisine başvuracağıma karar veremedim.

Keremgokce
Aday Memur
23 Temmuz 2024 16:55

4 kişilik kadro direkt üniversite bünyesinde midir acaba

Sapare Aude Incipe
Aday Memur
23 Temmuz 2024 17:20

ben öyle tahmin ediyorum ama yanlış yönlendirmiş olmak istemem.
Keremgokce, 2 yıl önce

4 kişilik kadro direkt üniversite bünyesinde midir acaba

BilmemNiye
Aday Memur
23 Temmuz 2024 20:32

Bursa yazacak olan var mı arkadaşlar

historival
Aday Memur
24 Temmuz 2024 14:45

ben de 80lere düşer diyordum herkes 85lerle tercih yapmış abi siz niye bu zamana kdr yerleşmediniz bir yere yaa
Toplam 46 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi