Editörler : gül-feşan
24 Temmuz 2024 15:16

Kararsızım biraz ama tercih yaparsam Ankara Gülhaneyi tercih edicem puanım 87.95

BilmemNiye
Aday Memur
24 Temmuz 2024 16:01

Aynen ben de düşer diye tahmin ediyordum , meb in 4001 alımında puanlar düşmüştü bu da düşük kapatır mı dedim ama yok yükselecek gibi

historival, 2 yıl önce
ben de 80lere düşer diyordum herkes 85lerle tercih yapmış abi siz niye bu zamana kdr yerleşmediniz bir yere yaa

Atama Bekleyenn
Aday Memur
24 Temmuz 2024 17:14

Evet benim de biraz umudum vardı 84 ile ama görünen o ki 85 in altına inmeyecek

BilmemNiye, 2 yıl önce

Aynen ben de düşer diye tahmin ediyordum , meb in 4001 alımında puanlar düşmüştü bu da düşük kapatır mı dedim ama yok yükselecek gibi

Esn.t
Aday Memur
24 Temmuz 2024 17:26

Hocam bunun da bir önemi yok aslında sonuçta tercih yapacak herkes bu forumda takılmıyor ya da her puanını yazanın doğru söylediğini de bilemeyiz o yüzden en iyisi istediğimizi yeri yazıp şansımızı denemek. Tek tercih yapma hakkı atanma şansımızı düşürse de yapılabilecek bir şey yok

ozanelektrik, 2 yıl önce

Arkadaşlar lütfen herkes hangi kadroya kaç puanla başvuracağını yazsın, kadrolar boşuna yanmasın. Bir kadroya +90 ile atanılırken diğer kadroya 70 ile atanılması herkesin keyfini kaçırır. Gerçi nasip ama önlem almakta fayda var.

ozanelektrik
Memur
24 Temmuz 2024 18:15

Hocam haklısınız da örneğin 4 kişilik kadroya bu forum üzerinde dahi 4 kişinin başvuracağını görmek fikir verir diye düşünüyorum ama işin sonunda söylediğiniz gibi şans, nasip :)

Esn.t, 2 yıl önce

Hocam bunun da bir önemi yok aslında sonuçta tercih yapacak herkes bu forumda takılmıyor ya da her puanını yazanın doğru söylediğini de bilemeyiz o yüzden en iyisi istediğimizi yeri yazıp şansımızı denemek. Tek tercih yapma hakkı atanma şansımızı düşürse de yapılabilecek bir şey yok

BilmemNiye
Aday Memur
29 Temmuz 2024 17:10

Son atamada da atanamadığıma göre bu konuyu tekrar hortlatayım. Bursa tercih eden var mı arkadaşlar?

ozanelektrik
Memur
30 Temmuz 2024 09:16

arkadaşlar, hangi bölüme hangi şehre kaç puanla başvuracağınızı paylaşın lütfen, en azından buradaki izlenimlerimize göre tercihlerimizi değiştirebiliriz.

BilmemNiye
Aday Memur
30 Temmuz 2024 14:40

87 Bursa

BilmemNiye
Aday Memur
30 Temmuz 2024 20:22

Kimsenin bir şey paylaşacağı yok hocam kaç gündür yazıyoruz ama nafile

ozanelektrik, 2 yıl önce

arkadaşlar, hangi bölüme hangi şehre kaç puanla başvuracağınızı paylaşın lütfen, en azından buradaki izlenimlerimize göre tercihlerimizi değiştirebiliriz.

ozanelektrik
Memur
30 Temmuz 2024 22:13

herkes için iyi bir şey yapmaya çalışıyoruz ama beceremiyoruz sanırım, hayırlısı olsun herkes için.

BilmemNiye, 2 yıl önce

Kimsenin bir şey paylaşacağı yok hocam kaç gündür yazıyoruz ama nafile

BilmemNiye
Aday Memur
05 Ağustos 2024 13:33

Arkadaşlar büro personeli pozisyonu için başvururken herhangi bir dosya yüklediniz mi?

ozanelektrik
Memur
05 Ağustos 2024 14:41

Hayır, herhangi bir dosya yükleme talebi görünmüyordu sistemde.

BilmemNiye, 2 yıl önce

Arkadaşlar büro personeli pozisyonu için başvururken herhangi bir dosya yüklediniz mi?

BilmemNiye
Aday Memur
06 Ağustos 2024 01:00

Sözleşmeliler merkezide atanıp da nasıl üniversite izin vermediği için gidemiyor? Çok saçma değil mi ? İstifa etti ne olacak ?

Moonlighteem, 2 yıl önce

Sözleşmeli personel maaşı Türkiye'nin her yerinde aynıdır. Büro personeli maaşı şu an 38.800 TL .. Ankara'da 15 bin TL'nin altında apart bulmak imkansız. Memleketinde 20 bin TL'ye iş bulabilenler için gereksiz bence . Aynı hesaba geliyor. tayin hakkı yok , unvan değişikliği yok , üniversite olduğu için çakılı kadro . 4 yıl sonra kadro alıyorsun fakat Merkezi atamadan atandın diyelim , üniversite muvaffakatname vermiyor yani göndermiyor, mahkemelik oluyor herkes . Servisi vardır muhtemelen, yemek de belli bı ücret karşılığı var günlük 50 TL civarı . Bunların dışında bir şey yok . Bolca masa başında oturur evrak işi yapar can sıkıntısından patlarsınız.

ozanelektrik
Memur
06 Ağustos 2024 09:14

Kurumdan alınacak muvafakatname doğrultusunda başka bir kurumda görev alacağın üst memurluğa geçilebilir, bu yasal hakkınızdır ancak amir onayına sunulmuştur. Bazı kurumlarda bildiğim kadarıyla bu muvafakatnameyi vermeyen / onaylamayan amirler de olabiliyor ancak bu doğrultuda idare mahkemesine işlemin durdurulması için dava açarak ilerleyebiliyorsunuz, sonuçta muhtemelen haklı bulunur ve ilgili kadroda görev alırsınız fakat ister istemez süreçte biraz canınız sıkılır. Araştırdığım kadarıyla durum bu.

BilmemNiye, 2 yıl önce

Sözleşmeliler merkezide atanıp da nasıl üniversite izin vermediği için gidemiyor? Çok saçma değil mi ? İstifa etti ne olacak ?

BilmemNiye
Aday Memur
07 Ağustos 2024 14:17

Ne zaman açıklanır sonuçlar , kuruma soran var mı?

ozanelektrik
Memur
07 Ağustos 2024 15:59

Kurumla irtibat kurmadım ancak bundan önceki personel alım süreçlerinden birkaçını inceledim, genelde başvurular bittikten sonraki hafta içinde açıkladıklarını gördüm. Muhtemelen bu alımda da öyle olacaktır, süreci çok uzatmıyorlar.

BilmemNiye, 2 yıl önce

Ne zaman açıklanır sonuçlar , kuruma soran var mı?

ozanelektrik
Memur
07 Ağustos 2024 16:02

Arkadaşlar bu kuruma özel daha önceki 4001 alımlarından bazılarını gördüm ve inceledim, asil puanları 87'den aşağıya düşmemiş. Yedekler de 85-86 puan civarında yığılma yapmış. Ekstra not olarak bunu da sizinle paylaşmak istedim.

BilmemNiye
Aday Memur
07 Ağustos 2024 18:11

Sağol hocam bilgiler için.

ozanelektrik, 2 yıl önce

Arkadaşlar bu kuruma özel daha önceki 4001 alımlarından bazılarını gördüm ve inceledim, asil puanları 87'den aşağıya düşmemiş. Yedekler de 85-86 puan civarında yığılma yapmış. Ekstra not olarak bunu da sizinle paylaşmak istedim.

ozanelektrik
Memur
23 Ağustos 2024 11:35

açıklandı arkadaşlar.

BilmemNiye
Aday Memur
23 Ağustos 2024 16:14

Sizin oldu mu hocam? Ben 86,9 ile maalesef atanamadım

ozanelektrik, 2 yıl önce

açıklandı arkadaşlar.

Toplam 46 mesaj

Çok Yazılan Konular