Editörler : E.Kayı Han
23 Temmuz 2024 10:11

CTE NAS Tayinini İptal Eden Personeller

Merhabalar,

CTE NAS tayin talepleri alınırken ilanda ve başvuru ekranında talebi olumlu değerlendirilen personelin iptal için göndereceği taleplerin her ne sebeple olursa olsun iptal taleplerin olumlu karşılanmayacağı belirtilmektedir.

Ben toplamda 3 farklı kurumda görev almış bir personel olarak (kampüs ceza infaz kurumları) gördüğüm kadarıyla ataması yapılan personelin %30-40'ı iptal için talepte bulunuyor ve Genel Müdürlük bu talepleri olumlu olarak değerlendiriyor.

Yapılan bu tayin iptalleri mevzuata uygun mudur?

Zaten genel olarak kurumlardan kısıtlı sayıda personelin tayin talebi olumlu değerlendirilebiliyor iptal yapılması halinde yedek bir liste oluşturulup bu personellerin görev yerlerinin değiştirilmesi gerekmez mi?

Tayinini iptal ettirip diğer senelerde tekrardan tayin yazan personel kurum tayin kotasını mükerrir olarak kullandığı için diğer tayin talep eden personellerin hakkına girmiş olmaz mı?

kamuz01
Memur
23 Temmuz 2024 11:58

bu ülkede adalet falan yok bazıları rastgele tayin yazıyor sonra çıkınca ya ben çıkmaz diye yazmış diyerek iptal ettirmek için kırk takla atıyor.

adanalı01-40
Aday Memur
24 Temmuz 2024 10:18

kesin adana e tipi :)

kamuz01, 10 ay önce

bu ülkede adalet falan yok bazıları rastgele tayin yazıyor sonra çıkınca ya ben çıkmaz diye yazmış diyerek iptal ettirmek için kırk takla atıyor.

kamuz01
Memur
24 Temmuz 2024 16:07

adanayı yazıp iptal eden kim reis katip mi ikm mi adanayı o kadar yazıyorum çıkmıyor bir türlü

adanalı01-40, 10 ay önce

kesin adana e tipi :)

darelli
Aday Memur
30 Temmuz 2024 22:53

Kota uygulanan kurumlarda yedek liste oluşturulmalı

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi