Editörler :
23 Temmuz 2024 13:41

İstanbul'da tek yaşamak

İstanbul?a atanıp tek maaşla memur olarak geçinmek zor mu ?

Jeanbay3
Aday Memur
23 Temmuz 2024 13:44

Valla zor mu kolay mı bilmiyorum ama en büyük hayalim buydu😔

krekium
Kapalı
23 Temmuz 2024 13:46

semtten semte göre değişir.

broman
Aday Memur
23 Temmuz 2024 15:07

Maaş robotundan yeni başlayan 9/3 güncel maaşlara ve sahibinden de güncel kiralara bakarsanız cevap çıkar ortaya, kira ve faturaları ödedikten sonra ay sonuna kadar çubuk krakerle beslenirim derseniz mümkün ancak :)

Av99161
Aday Memur
23 Temmuz 2024 15:12

İstanbulda yaşayan biri olarak söylüyorum, çok zor. Semtten semte değişen bir durum var diyemem. Uygun fiyatlı semtte oturayım derseniz ama atandığınız yer daha merkeziyse gününüzün toplamda en az 4 saati yolda geçer. İsyanbulda insanlar sabah 6da yola çıkmaya başlıyor işe gitmek için ve o saatte bile toplu taşımalar tıklım tıkış. İstanbulun normali haline geldi bu. Kendi aracımla giderim derseniz de geçmiş olsun, mesai saatlerinde özellikle akşam trafiği diye bir şey var, saat 17de başlar, gündüz 14.00 de yarım saatte vardığınız yere eğer saat 17de yola çıkarsanız 19dan önce varamazsınız.

23 Temmuz 2024 15:37

şehirde birçok metro var. Ağ haritasına bakın internetten

broman
Aday Memur
23 Temmuz 2024 19:09

O metrolar ülkemizin en gelişmişi olsa da şehre yetmiyor maalesef, mesai saatlerinde hiç kullanmadınız sanırım, gelen 2 trene binemeyip 3.süne zor binebildiğiniz çok sık oluyor

patatessalatası, 11 ay önce

Av99161
Aday Memur
23 Temmuz 2024 19:44

Yaşıyorum diyorum, haritaya bak diyor :))))

23 Temmuz 2024 19:52

kendi aracınızla yaşadığınız deneyime bir şey demiyorum. hangi metroya ağlarının hangi semtlerden geçtiğini bilmesi için tavsiye verdim konu sahibine. örnek verecek olursak başakşehirden fatihe 1 saatte geliniyor metroyla. yada marmarayla kartaldan bakırköye de 1 saatte geliniyor.-Bu süreleri az bulmuyorum- . hangi metroların özellikle dolu olduğunu belirtirseniz daha iyi olur çünkü öbür türlü tüm ağları genellemiş gibi oluruz
Av99161, 11 ay önce

Yaşıyorum diyorum, haritaya bak diyor :))))

dgsdgsdgs
Kapalı
23 Temmuz 2024 19:52

Bütün ortadogu kaçakları ile dolu bir terde

23 Temmuz 2024 20:11

arkadaşlar, kb şu yorumumu düzeltmeden edemeyecem. düzenli olarak kullandığım istasyonlar diğer istasyonlara göre şanslı bir konumda olduklarından daha pozitif yaklaştığımı fark ettim. Diğer arkadaşların deneyimlerine kulak vermeniz sağlıklı olur
kendi aracınızla yaşadığınız deneyime bir şey demiyorum. hangi metroya ağlarının hangi semtlerden geçtiğini bilmesi için tavsiye verdim konu sahibine. örnek verecek olursak başakşehirden fatihe 1 saatte geliniyor metroyla. yada marmarayla kartaldan bakırköye de 1 saatte geliniyor.-Bu süreleri az bulmuyorum- . hangi metroların özellikle dolu olduğunu belirtirseniz daha iyi olur çünkü öbür türlü tüm ağları genellemiş gibi oluruz
Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi