Editörler : Pangaea

atahoca
Müsteşar Yardımcısı
25 Temmuz 2024 20:40

Sıkıntı eğitim planlamasının yapılamaması... Burada suçu en az grup birbirini yiyor.

berkaydal
Şube Müdürü
25 Temmuz 2024 20:54

Ey öğretmenler. Dostunuzu düşmanınızı bilin. Bu çanakçılardan size dost olmaz. Adamlar utanmadan arlanmadan tatil günü öğretmenin çalışmasını savunuyor. Bu çanakçılara ne yaptınız da size düşman oldular? Hiçbişey.

Bırakın çanaklarında boğulsunlar. :)))

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
25 Temmuz 2024 21:10

Kelime hazineden köle canakci yalaka dışında kelime yok mu ? Yok belli ki cahilin tekisin. Hayatında 1 tane kitap okumamış gelmiş burda ağlayıp sizliyorsun. Görevin değilse yapmazsın. Kimse senden fedakarlık istemiyor. Zaten bilinçli biri olsa idare bunu istemeden öğrencilerini yönlendirmek için uğraşırsın. Bu onun görevi bunun görevi demezsin. Zaten öğrenciye az değer versen kimsenin eline bırakmazsın ogrenciyi kendin yardımcı olmaya çalışırsın. Ama sadece maaş ve ek ders dikkatini çektiği için ne okuluna ne ülkene senin gibilerden fayda gelmez

berkaydal, 9 ay önce

Ey öğretmenler. Dostunuzu düşmanınızı bilin. Bu çanakçılardan size dost olmaz. Adamlar utanmadan arlanmadan tatil günü öğretmenin çalışmasını savunuyor. Bu çanakçılara ne yaptınız da size düşman oldular? Hiçbişey.

Bırakın çanaklarında boğulsunlar. :)))

Bitlislive
Yasaklı
25 Temmuz 2024 22:18

vvv

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
25 Temmuz 2024 23:14

Gerçek hayatta karşına geçip iki kelime edemeyecek bir tipsin:) sadece burda konuşabilirsin o da 3 4 kelime ile

berkaydal
Şube Müdürü
26 Temmuz 2024 00:34

Laf bitti sırada kavgaya çağırmak var. :)

Kenar mahalle kültürü. Önce salça olur, sonra küfür eder, yine olmayınca kavgaya çağırır. Mahallenin bıçkın delikanlısı. Buram buram varoş kokusu kapladı. Ne kadar yeni kıyafetler giysen de bundan ibaretsin.

Sen benim dengim bile değilsin. Şurada ortalama insan yeterliliklerine sahip olduğun için muhatap olma şansı elde ediyorsun. Dön küçük dünyana orada kal. Kaç kere kovdum hâlâ muhatap oluyor :))))

Braweheart01
Genel Müdür
26 Temmuz 2024 01:01

bu mesaj genellikle rehber öğretmenlere gelir haklıdır

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
26 Temmuz 2024 02:26

Okuduğunu anlamayacak kadar acizsin. Küfür dedin nerde küfür ettim. Sürekli olarak hakaret etmeye çalışan sensin. İkincisi karşımda konuşamazsın dedim seni döverim demedim. Sen konuşmaktan aciz olduğunu icin konuşamazsın. Birde sürekli Bi kovma sozu dilinde hayırdır seni cok mu koyuyorlar okulda. Çok mu itip kakiyorlar:) acidim şimdi sana. Hem acizsin hemde itilmiş:) ailede muhtemelen dayak ve kufurle büyüdün bundan dolayı sürekli bir savunma halindesin :) dovmem korkma. Küçükken tecavuze bile uğraşmış olabilirsin yalamak Çanakçı sözlerinin altında bu yatıyor olabilir. Allah yardımcın olsun

berkaydal, 9 ay önce

Laf bitti sırada kavgaya çağırmak var. :)

Kenar mahalle kültürü. Önce salça olur, sonra küfür eder, yine olmayınca kavgaya çağırır. Mahallenin bıçkın delikanlısı. Buram buram varoş kokusu kapladı. Ne kadar yeni kıyafetler giysen de bundan ibaretsin.

Sen benim dengim bile değilsin. Şurada ortalama insan yeterliliklerine sahip olduğun için muhatap olma şansı elde ediyorsun. Dön küçük dünyana orada kal. Kaç kere kovdum hâlâ muhatap oluyor :))))

berkaydal
Şube Müdürü
26 Temmuz 2024 09:39

Sürekli etrafa rol kesen adamın girdiği hallere bak. Sen daha ettiğin küfürün arkasında duracak cesarete sahip değilmişsin. :))) bide milleti kandırmaya çalışıyor. Aptal insan karşısındakini aptal yerine koymaya çalışan insandır derler. Çünkü ölçütü kendi zekasıdır. :)))

Küçükken tecavüze uğramak ha. Şu lafı edecek kadar düşmüş biriyle işim olmaz. Dengim değilsin dedim ayarların bozulunca içindeki tüm irini gösterdin. Çocuk tecavüzü senin için edilecek bir küfür. İnsanların aklına getirmekten imtina ettiği şeyleri hayalinde küfür olarak yazıyorsun.

Daha ne kadar seviyeyi aşağı indireceksin? Şeytanın aklına gelmeyecek iğrençlikleri daha ne kadar yazacaksın?

Toplam 49 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi