Editörler : Pangaea
23 Temmuz 2024 14:57

Felsefe -sosyoloji mezunu pdr

aöf felsefe yahut sosyoloji mezunları formasyon alarak kolejde pdr olabilir mi? kendim için sormuyorum pdrciler üstüme yürümesin lütfen ben felsefeden psikolojiden anlamam.

omerturaemek
Aday Memur
30 Temmuz 2024 16:51

Yapamazsın Eğitim ve eğitim psikolojisinden hatta temel psikolojiden bile anlamıyorsun Elinize vermişler bir pedagojik formasyon öğretmen olacaksın sen kardeşim diye bi belgeyle kandırılıyorsunuz kolejde Rehber öğretmen olacağım diyorsun sizi kpss ile zaten almıyorlar pdr branşına ama özelde hangi okula gitsen alırlar ama yapma çocuklara katkıdan fazla zararın dokunur ayrıca özel sektörde biz pdr cilerin önünü kapatıyorsunuz gisin kendi alanınızda iş bulun

Ferihahilal
Aday Memur
01 Ağustos 2024 14:26

Kardeşim sen iyi misin?

Kim kimin önüne geçiyor git kendi alanından al o zaman puan da gelip felsefe Grubu Öğretmenliğinden atanmayın. Bizim bölüme salça oluyorsunuz! Kendi alanınızdan atanamayıp bizim bölümden atanıyorsunuz neden ? Git kendi branşından ÖABT kısmından 65 net yapta atan! Bizim bölüme atanan ne kadar PDR'ci var biliyor musunuz? Artık kimseyi alanımda istemiyorum! Sadece Felsefe ve Sosyoloji mezunu bu işi yapsın. Artık herkes kendi alanına bir zahmet!

omerturaemek, 2 ay önce

Yapamazsın Eğitim ve eğitim psikolojisinden hatta temel psikolojiden bile anlamıyorsun Elinize vermişler bir pedagojik formasyon öğretmen olacaksın sen kardeşim diye bi belgeyle kandırılıyorsunuz kolejde Rehber öğretmen olacağım diyorsun sizi kpss ile zaten almıyorlar pdr branşına ama özelde hangi okula gitsen alırlar ama yapma çocuklara katkıdan fazla zararın dokunur ayrıca özel sektörde biz pdr cilerin önünü kapatıyorsunuz gisin kendi alanınızda iş bulun

omerturaemek
Aday Memur
02 Ağustos 2024 19:40

ben de size aynısını iletiyorum bizim branşımıza salça olmayın özel okullarda ve devlet okullarında ne kadar felsefeci sosyoloji mezunu rehber öğretmen var asıl senin haberin var mı?

Ferihahilal, 2 ay önce

Kardeşim sen iyi misin?

Kim kimin önüne geçiyor git kendi alanından al o zaman puan da gelip felsefe Grubu Öğretmenliğinden atanmayın. Bizim bölüme salça oluyorsunuz! Kendi alanınızdan atanamayıp bizim bölümden atanıyorsunuz neden ? Git kendi branşından ÖABT kısmından 65 net yapta atan! Bizim bölüme atanan ne kadar PDR'ci var biliyor musunuz? Artık kimseyi alanımda istemiyorum! Sadece Felsefe ve Sosyoloji mezunu bu işi yapsın. Artık herkes kendi alanına bir zahmet!

historival
Aday Memur
04 Ağustos 2024 15:12

yahu üzerine yorum yap mı dedik bilader iyi misin?? öyle bir hakkım var mı yok mu diye sordum. git bana bu hakkı verene bağır çağır hayret bir şey.. zamanında üç puanla atanıyor diye herkes pdr ye saldırdı ea nın en iyileri beleş atanma sevdasıyla ama ne oldu yığıldınız işte bunun suçlusu ben miyim.. yanlış politikalarla milleti birbirne düşürenlere çemkir
Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi