Editörler : E.Kayı Han
23 Temmuz 2024 15:12

Ücretsiz izne ayrılan kadrolu memurun kadrolu eşine eş yardımı verilir mi alan var mı?

Kadtolu eşi izne aytılan kadrolu memur eş yardımı alır mı ??

E.Kayı Han
Editor
23 Temmuz 2024 15:26

evet verilir.

E.Kayı Han
Editor
23 Temmuz 2024 15:27

E devletten kamu personeli aile bildirim sistemine girin. oradan yeni bildirim deyin. eşi çalışmıyor seçeneğini işaretleyin ve mutemete gönder deyin. Mutemeti bilgilendirin. mutemet evrakı onayladığı zaman eş yardımı alacaksınız.

Nabera
Aday Memur
23 Temmuz 2024 15:30

Aynı iş yerindeyiz mutemetin iş yerindekinin haberi var diyoruz ama olmaz diyor sorcam falan diyor ama brn izne ayrılalı 4 ay oldu hala esim es yardımı alamadı ama bu dediğinizi ilk kez duydum

E.Kayı Han, 11 ay önce

E devletten kamu personeli aile bildirim sistemine girin. oradan yeni bildirim deyin. eşi çalışmıyor seçeneğini işaretleyin ve mutemete gönder deyin. Mutemeti bilgilendirin. mutemet evrakı onayladığı zaman eş yardımı alacaksınız.

Eduuu
Aday Memur
30 Temmuz 2024 10:23

kardeşim sen dilekçe ile başvur bu sözlü olmaz demekle bu iş olur mu yazık kaç ay geçmiş bende daha önce eşim ücretsiz izinde iken uzun zaman aldım bu adamlar hiç mi komisyona sormuyor hiç mi başka bir yere danışılmıyor senin bu mağduriyetini nasıl telafi edecek sonrasında olmaz ne demek o mu karar veriyor

dilan 21
Aday Memur
30 Temmuz 2024 10:39

maaş mutemette gidin bir form verecekler onu doldurun izine ayrıldığı tarihten beri yatmadığını belirten bir dilekçe yazın geçmişe dönük ödeme yapıyorlar.

Nabera, 11 ay önce

Aynı iş yerindeyiz mutemetin iş yerindekinin haberi var diyoruz ama olmaz diyor sorcam falan diyor ama brn izne ayrılalı 4 ay oldu hala esim es yardımı alamadı ama bu dediğinizi ilk kez duydum

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi