Editörler : crops35

mAs777
Aday Memur
24 Temmuz 2024 15:21

Hayatını sürekli olarak dört duvar arasında, sosyal etkileşimlerden ve insan ilişkilerinden uzak bir şekilde geçirmek, entelektüel kapasitenin sınırlı olmasının bir yansıması gibi görünüyor. Klavye topu olmaya devam ettigin surece insanlar tarafindan kabul gormeyen bir ucube olarak kalacaksin :))

Sevgiler :))))))

ucuncuegrimehmet, 9 ay önce

kudur

ucuncuegrimehmet
Aday Memur
24 Temmuz 2024 15:23

zırla

mAs777, 9 ay önce

Hayatını sürekli olarak dört duvar arasında, sosyal etkileşimlerden ve insan ilişkilerinden uzak bir şekilde geçirmek, entelektüel kapasitenin sınırlı olmasının bir yansıması gibi görünüyor. Klavye topu olmaya devam ettigin surece insanlar tarafindan kabul gormeyen bir ucube olarak kalacaksin :))

ucuncuegrimehmet
Aday Memur
24 Temmuz 2024 15:32

tamam reis ben terbiye oldum bi daha yapmicam

ucuncuegrimehmet
Aday Memur
26 Temmuz 2024 18:57

az kaldı geliyor haber pazartesi günü sınavdan sonra

yildiray41
Aday Memur
26 Temmuz 2024 19:03

yeni sinava hazirlanmaya başladim bile eylulde olur sinav

maresca0
Aday Memur
26 Temmuz 2024 21:12

aynen aynen

ucuncuegrimehmet, 9 ay önce

az kaldı geliyor haber pazartesi günü sınavdan sonra

ucuncuegrimehmet
Aday Memur
27 Temmuz 2024 18:54

edirnekapı hazır

lisans mezunu
Kapalı
01 Ağustos 2024 11:49

bu güne kadar iptal olmadıysa daha iptal olmaz bence

02 Ağustos 2024 21:20

sen napıyorsun mesela cenneti mi kazandın ? insanlarla sosyal oldun konuştun dünyayı mı kurtarmış oldun o zaman çok büyük işler

mAs777, 9 ay önce

02 Ağustos 2024 21:22

kendi egonu besle insanlar arasında ün yap sosyal ol çok büyük işler kimsiniz bilmiyorum da en önemli şeyin sosyallik olduğunu sanman

mAs777, 9 ay önce

02 Ağustos 2024 21:24

hangi insanlar arasında kabul görüyorsun ve ne yapıyorsun bu kadar dünyayı kurtaracak insanları aşağılamaktan başka. seni tanımıyorum da egolu konuşmaların

mAs777, 9 ay önce

Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi