Editörler : E.Kayı Han
24 Temmuz 2024 18:04

Yazı işleri müdürlüğü sınava hazırlık

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda Yazı İşleri Müdürlüğü'nü kazanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi. daha çok hangi yayınlara, hangi kaynaklara çalıştınız. Yargı Yayınları'nın kitabını çözdüm bir de data Yayınları'nın soru Bankasını aldım. Yargı Yayınları sanki biraz daha yüzeysel Data Yayınları bayağı bir ayrıntılı . Sizler nereden çalıştınız daha çok yardımcı olursanız çok sevinirim.

fleminx
Daire Başkanı
25 Temmuz 2024 09:07

bu biraz kişisel bir şey aslında.

video derslerden daha iyi anlayan var, konu anlatımlı kitaplardan çalışan var. odaklanma meselesi yani.

ben ilk başta online derslere baktım ama yeterli gelmedi. ama şu faydası oldu, temel atmış oldum. daha sonra konu başlıklarını mevzuattan indirip çalıştım. son iki ayda da güncel ders ve data yayınlarından soru çözdüm. soru bankaları içinde en beğendiğim data idi.

40 soruluk ortak alan kısmında türkçe, tarih ve halkla ilişkiler uçsuz bucaksız bir alan. o kısımda bol soru çözmek fayda sağlar. geri kalanı mevzuat zaten, mevzuata hakim olursanız soru kaçmaz.

çalışmaya başlayın, kendinize bakarak neyin faydalı olup olmadığını süreç ilerlerken belirlersiniz.

ozkan52
Aday Memur
25 Temmuz 2024 09:11

İlan çıkar mı bu yıl sizce ?

tek.memur
Aday Memur
25 Temmuz 2024 11:46

Ben güncelders sitesine abone oldum...kazanan arkadaşların tavsiyesi üzerine

ozkan52
Aday Memur
25 Temmuz 2024 14:22

İlan çıkacak mı bu yıl çalışmaya başlayan arkadaşlar ?

1234adalet
Aday Memur
25 Temmuz 2024 21:20

2025 de olacak sınav diye duydum

1234adalet
Aday Memur
26 Temmuz 2024 14:20

Çok tsk ederim cvbizn için bende data yayınlarına ağırlık vereyim sınava yakın güncel derse üye olmak mantıklı gibi

fleminx, 2 ay önce

video derslerden daha iyi anlayan var, konu anlatımlı kitaplardan çalışan var. odaklanma meselesi yani.

ben ilk başta online derslere baktım ama yeterli gelmedi. ama şu faydası oldu, temel atmış oldum. daha sonra konu başlıklarını mevzuattan indirip çalıştım. son iki ayda da güncel ders ve data yayınlarından soru çözdüm. soru bankaları içinde en beğendiğim data idi.

40 soruluk ortak alan kısmında türkçe, tarih ve halkla ilişkiler uçsuz bucaksız bir alan. o kısımda bol soru çözmek fayda sağlar. geri kalanı mevzuat zaten, mevzuata hakim olursanız soru kaçmaz.

çalışmaya başlayın, kendinize bakarak neyin faydalı olup olmadığını süreç ilerlerken belirlersiniz.

1234adalet
Aday Memur
02 Ağustos 2024 10:40

Sınav da çıkacak konular arasında kamu mali yönetimi ve kontrol kanunu var mı bilgisi olan var Mi

fleminx, 2 ay önce

Başkkatip1907
Aday Memur
06 Ağustos 2024 09:47

Bu sene ilan gelecek diye düşünüyorum. Şimdiden hazırlanmakta fayda var.

the.prens
Aday Memur
06 Ağustos 2024 15:43

1 ve 2 bölge yetkileri açıkladıktan sonra yeni mahkemeler de faaliyete geçtikten sonra sınav ilanı açıklanır diye düşünüyorum

fleminx
Daire Başkanı
08 Ağustos 2024 08:52

var. 1 soru geliyor YİM sınavında, idari işlerde 5 olması lazım. konu uzun biraz da karmaşık geldiği için kimse bakmıyor yüzüne desek yeri.

mevzuatta 80 sayfa civarı, okuyarak çalışmak zorlar.

youtube'da 1-2 saatte anlatan videolar var, ondan izledim, şansıma oradan geldi soru da.

benim tavsiyem youtube'dan izleyin.

1234adalet, 2 ay önce

Sınav da çıkacak konular arasında kamu mali yönetimi ve kontrol kanunu var mı bilgisi olan var Mi

robust5
Aday Memur
08 Ağustos 2024 10:17

Ünvan değişikliği için sınava gireceğimde bu soru dağılımı mesleki bölüm harici aynı mı oluyor gys ile ? Ona göre müdürlük için hazırlanılan kitaplara bakacağım ben de öncesinde hiç sınava girmedim.

08 Ağustos 2024 10:45

93 aldım. Mülakatta elendim. Yine de sen bilirsin. Kendimi geliştirmek için sınava gireceğim diyorsan o ayrı.

ozkan52
Aday Memur
08 Ağustos 2024 10:59

Sınava hangi yayın veya site vs çalışalım, yüksek puan almışsınız, inşallah bi dahakine müdür olursunuz.

Reisülküttab9, 1 ay önce

93 aldım. Mülakatta elendim. Yine de sen bilirsin. Kendimi geliştirmek için sınava gireceğim diyorsan o ayrı.

Memur bayan
Aday Memur
09 Ağustos 2024 10:15

you to be den kimi takip ettiniz neleri izlediniz hepsini yazarsanız sevinirim

fleminx, 1 ay önce

var. 1 soru geliyor YİM sınavında, idari işlerde 5 olması lazım. konu uzun biraz da karmaşık geldiği için kimse bakmıyor yüzüne desek yeri.

mevzuatta 80 sayfa civarı, okuyarak çalışmak zorlar.

youtube'da 1-2 saatte anlatan videolar var, ondan izledim, şansıma oradan geldi soru da.

benim tavsiyem youtube'dan izleyin.

Zamansizhesap
Aday Memur
09 Ağustos 2024 22:52

Benim gibi 91 alıp mülakatta elenince hicbir kaynagin işe yaramayacagini anlayacaksiniz.

Muhammed4141
Daire Başkanı
10 Ağustos 2024 21:19

Hocam yedeğe aldılar mı peki

Zamansizhesap, 1 ay önce

Benim gibi 91 alıp mülakatta elenince hicbir kaynagin işe yaramayacagini anlayacaksiniz.

Zamansizhesap
Aday Memur
11 Ağustos 2024 14:15

Malesef yedege bile almadılar.

Muhammed4141, 1 ay önce

Hocam yedeğe aldılar mı peki

İdris Cengiz
Aday Memur
15 Ağustos 2024 13:29

Ben Gyscepte.com sitesinden hazırlanıyorum Kesinlikle tavsiye ederim. Hem soruları sınav formatında hem de yapay zeka desteği ile de soruları analiz edebiliyorsunuz. üstelik il bazlı ve Türkiye geneli başarı sıralamasını da gösteriyor. bu siteyi mutlaka tavsiye ederim.

10 Eylül 2024 23:16

gysakademi.com 8200 soru ile bir yıllık premium ücret sadece 400 tl. Ücretsiz üye olarak sistemi görebilir, günlük 10 soru ücretsiz çözebilirsiniz.

Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi