Editörler : "eskiyara"Pangaea
25 Temmuz 2024 10:58

Açık lise sınav görevleri

20-21 Temmuz tarihlerinde yapılan açık lise sınav görevleri mebbisimde işlenmiş olmasına rağmen okulda bulunan kbs sistemine işlenmemiş görünüyor. Bu durumda olan var mı? Bilgi verirmisiniz nereden düzelttirebiliriz? Ankara/Altındağ

Sevdim-Seni
Genel Müdür
25 Temmuz 2024 12:28

KBS dediğin ek dersi hazırlayan müdür, müdür yardımcısının elle işlediği bir yer,

işleyin kbs'de de olsun

fenogretmeniyim
Şube Müdürü
25 Temmuz 2024 13:03

kbs ye işleyecek olan okul idaresidir. sınavla ilgili bilgi verin. ekleme yapsınlar

25 Temmuz 2024 13:13

Bunun takibini okul müdürlüğünün yapması gerekiyor ben her sınavda söylemek zorunda değilim. Yatmazsa zaten geriye dönük ödeme yapmak zorundalar.

fenogretmeniyim, 3 ay önce

kbs ye işleyecek olan okul idaresidir. sınavla ilgili bilgi verin. ekleme yapsınlar

fenogretmeniyim
Şube Müdürü
25 Temmuz 2024 13:19

okul idaresi de insan ve insanın olduğu yerde hata olabilir.

sanatogretmeni, 3 ay önce

Bunun takibini okul müdürlüğünün yapması gerekiyor ben her sınavda söylemek zorunda değilim. Yatmazsa zaten geriye dönük ödeme yapmak zorundalar.

Babakartal64
Aday Memur
25 Temmuz 2024 13:48

Ben okula idaresine bilgi verdim mebbise işlenmesi lazım dediler

lpdeniz
Memur
25 Temmuz 2024 14:18

okul MEBBİS sınav islemleri bölümünde KBS ödemeler kısmına dusmemisse odenmez. ek dersler yapılmaya başlandığı dan yetişmesi biraz zor.

metaverse
Memur
25 Temmuz 2024 16:23

arkadaşlar mebbise işlenmesine bile gerek yok ödemesi yapılır. imza listeleri okul idareleri ile paylaşılıyor zaten. merak etmeyin zamanında yatacaktır. nokta!!!

lpdeniz
Memur
25 Temmuz 2024 16:40

okul idaresi ile paylaşılan imza listesi nereden paylaşılıyor dostum.

Sislipusu
Aday Memur
25 Temmuz 2024 18:08

kaç okulda sınav var kaç okulla paylaşılacak ve idare tek tek listelerden hoca mı arayacak böyle bir sistem yok hocam uygulanabilirliği zaman açısından hiç ekonomik değil.

mebbis kbs ödemeler kısmına düşmeden ödeme yapılırsa ilçe ek ders komisyonu tarafından reddedilir.

bu ay için ülke genelinde ek dersleri 29 pazartesine kadar bekletme uygulaması var o tarihte mebbise düşmesi bekleniyor. o tarihde de düşmezse bir sonraki aya kalır

metaverse, 3 ay önce

arkadaşlar mebbise işlenmesine bile gerek yok ödemesi yapılır. imza listeleri okul idareleri ile paylaşılıyor zaten. merak etmeyin zamanında yatacaktır. nokta!!!

mıcheal owen
Daire Başkanı
25 Temmuz 2024 19:44

Sınav görevi alan arkadaşlar bu durumu idarenize bildirmekte fayda var insan bu unutabilir sınav olduğunu gözden kaçırabilir. Ben idareme sordum bu ay yetişir mi diye 30 una kadar sisteme işlenirse bu ay yatar yetişmezse gelecek aya kalır dedi

Sevdim-Seni
Genel Müdür
26 Temmuz 2024 11:06

kafası çalışan idareci "Sınav İşlemleri, Görev Tebliğ" listesine bakar kimin sınav görevi varmış, kim hangi okuldaymış görür.

Sonrası okullardan gelecek imza listesi veya mebbis sınav işlemleri KBS ödeme listesi...

Benimparamyok
Kapalı
27 Temmuz 2024 16:08

Hocam işleyiş şu şekildedir sınavın yapıldığı okulda sınav komisyonu olur ve tüm öğretmen bilgi girişi komisyon girişi il temsilcisi girişi gelen gelmeyen ogretmen girişini bunlar sistem üzerinden yapar en son hepsine onay ver butonu devreye girer herseyi yapmışsın onay verirsin.Sonra bunun tam zamanı belli olmaz 3.5 gün içinde görev yapan öğretmenlerin okulundaki kbs ücret ekranına bunların görev aldıkları okula düşer okul idaredide bu listexi alır ve ek derse bunu ekler.Bunun harici bir işlem açık lise sınavında olmaz.

adapter
Aday Memur
29 Temmuz 2024 22:47

sınav görevleri sisteme düşmedi daha. bu gün kontrol ettim. yarın ek ders yapılacak bizde. sabah sisteme düşmezse sonraki aya kalacak

ömer42
Genel Müdür
29 Temmuz 2024 23:50

Kafamız çalışıyor çok şükür ama sistem öyle işlemiyor hocam. İmza sirküsü getirilmiyor. Kimin sınav görevi var görebiliyoruz ama göreve gidip gitmediğini göremiyoruz. Ayrıca sınav günü kişinin görevi de değişebiliyor. Yedek gözetmen iken gözetmen veya başkan olunabiliyor duruma göre. Sonuç itibarıyla mebbiste kbs ödemeler kısmına işlenmesi lazım. Şayet hiç kimsenin sınav görevi görünmüyorsa bakanlık aktif etmemiştir. Bizim ilçe ayın birinde yapıyor ek dersleri. Şayet yetişmezse gelecek aya kalacak.

Sevdim-Seni, 3 ay önce

kafası çalışan idareci "Sınav İşlemleri, Görev Tebliğ" listesine bakar kimin sınav görevi varmış, kim hangi okuldaymış görür.

Sonrası okullardan gelecek imza listesi veya mebbis sınav işlemleri KBS ödeme listesi...

mıcheal owen
Daire Başkanı
30 Temmuz 2024 10:33

Sisteme düştü mi hocam sınav görevleri

adapter, 2 ay önce
sınav görevleri sisteme düşmedi daha. bu gün kontrol ettim. yarın ek ders yapılacak bizde. sabah sisteme düşmezse sonraki aya kalacak

yusuf1453
Memur
30 Temmuz 2024 17:30

düştü bu gün görev listeleri
mıcheal owen, 2 ay önce

Sisteme düştü mi hocam sınav görevleri

Susan adam
Aday Memur
30 Temmuz 2024 22:03

bizim ilde ödenmedi. nokta
metaverse, 3 ay önce

Dionysos1988
Aday Memur
01 Ağustos 2024 12:25

Bugün daha yatmadı. Yarına kadar yatar mı acaba açık lise ücretleri?

Dionysos1988
Aday Memur
01 Ağustos 2024 15:21

Yatan il var mı?

Dionysos1988
Aday Memur
01 Ağustos 2024 23:05

Yarın cuma yatması lazım. Yatar herhalde. Yoksa ayın beşine kalıyor bayağı geç.

Toplam 33 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi