Editörler : Pangaea
30 Temmuz 2024 10:05

Çocuk evinde büro personeli

aile bakanliginda cocukevi buro personeli ne is yapar? mentalimi kaybeder miyim? aklimdan gecen endiseyi paylasiyorum diye beni linclemeyin, bilen yorumlasin tesekkurler

02 Ağustos 2024 21:27

niye mentalini kaybedeceksin niye küçümsemiş gibi konuştun

03 Ağustos 2024 19:55

niye

historival
Aday Memur
04 Ağustos 2024 07:16

niye küçümseyim sadece çok duygusal bir insanım, çocuklara karşı çok hassasım, idare kısmında çalışan bürocu çocuklarla ne kadar haşır neşir onu merak ediyorum. küçümseme falan yok niye böyle bir şey yazdın ki. ayrıca benim de çocugum var.
istenen hedef kpss, 1 ay önce

niye mentalini kaybedeceksin niye küçümsemiş gibi konuştun

yazilimcibilgin
Aday Memur
05 Ağustos 2024 01:05

Ben küçük cocuklari hiç sevmem. Özellikle mız mız şımarık çocuklar tam bela oluyor. İnşallah çocuklarla çok muhattap olmazsınız.

pdsude
Aday Memur
05 Ağustos 2024 13:58

Aile bakanlığı bünyesinde soruşturmasız bir gün geçmiyor diyolar hocam istismar, şiddet, yurttan kaçma gibi durumlar sık yaşanıyormuş iyi düşünün derim

Heryeryokuş
Aday Memur
05 Ağustos 2024 14:11

Huzurevleri hakkında bilgisi olan var mı? Çalışma koşulları nasıldır acabaarı nasıldir

Heryeryokuş
Aday Memur
05 Ağustos 2024 14:12

Huzurevleri hakkında bilgisi olan var mı? Büro personeli çalışma koşulları nasıldır acaba nasıldir

Dogu cephesi
Memur
06 Ağustos 2024 22:00

Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdrülüğünde çalışacaksan çocuklarla karşılaşma ihtimalin düşük. Ancak Çocuk Evleri Sitesi ve İhtisalaştırılmış Çocuk Evleri Sitesinde idareyle çocukların kaldığı yerler aynı yerleşkede olduğu için mutlaka çocuklarla karşılaşırsın.

historival
Aday Memur
08 Ağustos 2024 14:33

çocuklarla karşılaşmamda hiçbir sorun yok çocukları severim aslında. ama herkes çocuklara karşı aynı derecede sevecen olamıyor ve işi bu olanların farklı davranışları beni çok üzer. yani doğru kelimelerle anlatmak çok zor. tek isteğim tüm cocukların en iyi şartlarda en güzel muameleyi görmesi.
Dogu cephesi, 1 ay önce

Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdrülüğünde çalışacaksan çocuklarla karşılaşma ihtimalin düşük. Ancak Çocuk Evleri Sitesi ve İhtisalaştırılmış Çocuk Evleri Sitesinde idareyle çocukların kaldığı yerler aynı yerleşkede olduğu için mutlaka çocuklarla karşılaşırsın.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi