Editörler : "eskiyara"Pangaea

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
02 Ağustos 2024 00:06

Düz mantık kurabilecek yeterlilikte olduğumuzu düşünüyorum. Raporlu olduğu bilinen birini idare nasıl çalıştırsın?

Para meselesine cevap vermediniz ama ben yine de bildiğimi açıklayayım. Anayasadaki angarya yasağı nedeniyle yapılan bir iş karşılığı ödenen para geri alınamaz. Çalışmıştır, hak etmiştir, almıştır.

berkaydal, 2 ay önce

O zaman ben 10 günlük rapor alsam. Raporun ikinci günü okula gitsem ben çalışmak istiyorum desem. Müdür zorla çalıştırmıyorum normal mesaiye devam ediyor diye beni derslere sokabilir? Sizin mantıkla cevap evet oluyor.

Doğum sonrası izne ekletme durumu olmasa bile gebe bir memurun doğum tarihini içeren rapor kurumuna verilmek üzere memura iletilir. Okul müdürü eğitim öğretimin aksamaması, gerekli izinlerin düzenlenmesi için zaten bunları talep etmelidir. Gebenin çalışması kanunen yasak. Bu yasağa rağmen ortada bir çalışma durumu varsa görev ihmal edilmiştir. Tabi Türkiye'de eylemler sonuçlarına göre değerlendirildiği için hiçbir şey olmaz gibi gelmesi normal.

İfade ettiğim farazi durumda "idareye bir şey olmaz" diyebiliyorsanız kabul. Ama yok o zaman durum değişir diyorsanız kabul etmem.

GönülMuhabbeti
Aday Memur
02 Ağustos 2024 20:40

Öncelikle 24. Hafta için bu süreç pandemi de başlamisti ve şu an için öyle bir durum söz konusu değil.32. hafta için ise 32. Haftaya gelince doktorun çalışabilir raporu ile 37. Haftaya kadar çalışabilirsiniz bundan sonra 40. Haftaya kadar zaten izne ayrılmanız lazım sizin sorunuza gelirsek çalıştığınız kuruma gebeliğin 32. Haftasını belirtir bı evrak verdiniz mi

Toplam 22 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi