Editörler : "eskiyara"Pangaea

Braweheart01
Daire Başkanı
21 Ağustos 2024 20:37

niye iyi anlaşıyorum, şöye diyeyim. beni ilgilendirmeyen meselelere karışmıyorum. okullarda çok dolap döner bilip bilmemiş gibi yapıyorum.. öğretmenler çıkarcıdır kolay kolay yanınızda durmazlar çok güvenmeyin mesai arkadaşlarınız için kendi rahatınızı bozmayın. onlar aynısını size yapmazlae.. idare kendilerine karışan olmazsa onlar da başkalarına durup duruurken karışmazlar

sias, 2 ay önce

Nasıl idare ile iyi olabiliyorsunuz, ben doğuda bir ilcedeyim branşım ingilizce önemsiz, bekarım, kadınım,zengin ve güçlü bir ailem yok, idare biliyor,,öyle hak arayan biri de değilim, bana kimsenin yaomdagi saygisizliklari yaptilar

laruz
Şef
22 Ağustos 2024 00:10

" SAPIK " derken.. anlayamadık.. Eğer sizi taciz ediyorsa, gizlice kaydedin, delilleri savcılığa suç duyurusunda bulunun, ham ( orjinal kayıt) olduğu zaman Ağır ceza mahkemesinde yargılanır.

Taş4, 2 ay önce

Bende istifa etmeyi düşünüyordum fakat şu anda biraz daha bekleyeceğim çünkü 26 Temmuzda soruşturma sonucu ifademde ben talep ettim.. bu yeni müdür de sapık çıkarsa artık yapacak hiçbir şey yok. Kesin edecem

Taş4
Aday Memur
22 Ağustos 2024 12:49

Sayın hocam okuldan ayrıldım. Ama adamda müdür olarak başka bir yere görevlendirilecek iki aydır açık yer bekliyorlar. İlçe memleri biliyorsunuzdur. Hep birbirlerinin arkasındalar i. Bn ilçeye sadece şikayet dilekçesini vermeye gittim onlarla olan durumum sadece bu kadar. Ama müdürleri biliyorsunuz şube müdürlerinin yalakaları. Kaldı ki bu adam aylarca elimde ses kayıtları olduğunu bildiği halde ? sana inanmazlar hepsi bnmm adamım boşuna kendini rezil edersin? diye tehdit etti. Ses kayıtlarını müfettişler dinledi bunlar usule aykırı dediler. fakat kanaat oluşturur dedim ve dinlediler. Daha raporu bn görmedim. Çünkü bu sebepten dolayı gidip bi yerlere sormaya bi kadın olarak utanıyorum. Ama çok çok üzgünüm. Böyle bi adaletsizliğin olcağını bilseydim. Asla bu ile girişmez sessizce görevlendirme isterdim. Ama bn istedim ki böyle yaparsam bu adam bi daha kimseye böyle bir şey yapmaya cesaret edemez ve diğerlerine de dolaylı ceza olur. :(((

laruz, 2 ay önce

" SAPIK " derken.. anlayamadık.. Eğer sizi taciz ediyorsa, gizlice kaydedin, delilleri savcılığa suç duyurusunda bulunun, ham ( orjinal kayıt) olduğu zaman Ağır ceza mahkemesinde yargılanır.

TayfurG01
Şube Müdürü
24 Ağustos 2024 15:59

Allah bizide kurtarsın eğitim yok eğitim öğretim bitmiş.Mys,fatura,tif,tefbis,mebbis,e okul,ebys,kbs,temin,ihale,kantin,taşıma,yemek bunlarla uğraşıyoruz yani memurluk sekreterlik yapıyoruz ha memur bizden rahat sadece bir iş yaparsen hepsini yapacaksın okul müd yrdçok komik bir iş yükü var.Sakın yanmayın.

laruz
Şef
27 Ağustos 2024 15:43

İki koldan şikayet etmen gerekirdi. idari şikayet de müfettişlere insiyatif kullandırabilirler belki, Ama adli şikayet te sıyırması pek zayıf, özellikle taşrada iseniz savcılar işi ciddi tutuyor. Ayrıca Türk Ceza Muhakeme Kanununa göre gizli kayıt, ispatlanması başka türlü olamayan yöntem ise, birinci derece delil sayılabilir. Dosyanın içeriğine göre...

Taş4, 2 ay önce

Sayın hocam okuldan ayrıldım. Ama adamda müdür olarak başka bir yere görevlendirilecek iki aydır açık yer bekliyorlar. İlçe memleri biliyorsunuzdur. Hep birbirlerinin arkasındalar i. Bn ilçeye sadece şikayet dilekçesini vermeye gittim onlarla olan durumum sadece bu kadar. Ama müdürleri biliyorsunuz şube müdürlerinin yalakaları. Kaldı ki bu adam aylarca elimde ses kayıtları olduğunu bildiği halde ? sana inanmazlar hepsi bnmm adamım boşuna kendini rezil edersin? diye tehdit etti. Ses kayıtlarını müfettişler dinledi bunlar usule aykırı dediler. fakat kanaat oluşturur dedim ve dinlediler. Daha raporu bn görmedim. Çünkü bu sebepten dolayı gidip bi yerlere sormaya bi kadın olarak utanıyorum. Ama çok çok üzgünüm. Böyle bi adaletsizliğin olcağını bilseydim. Asla bu ile girişmez sessizce görevlendirme isterdim. Ama bn istedim ki böyle yaparsam bu adam bi daha kimseye böyle bir şey yapmaya cesaret edemez ve diğerlerine de dolaylı ceza olur. :(((

Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi