Editörler : Lanet
31 Temmuz 2024 22:31

Beni kurtarmaya yardım edecek birşey yazar mısınız?
Merhaba. İçimi dökmek istiyorum. Majör depresyon okb ve anksiyete hastasıyım. Aşırı uyuma sorunum da var. 2 günde 36 saat olduğu oluyor. Terapi görüyorum. Yeni etkilerini görmeye başladım. Silkinip kendime gelmeye çok ihtiyacım var! Kamuda olmama rağmen işimden olmak üzereyim bu yüzden!

gokhankakiz
Daire Başkanı
01 Ağustos 2024 00:13

hayatımda huzur mutluluk istiyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. bana yardımcı olabilir misiniz?

mustafa1649
Aday Memur
01 Ağustos 2024 01:06

Kurana sarılmanı öneririm.Youtubeden aç bir sure hem dinle hem mealini oku

gokhankakiz
Daire Başkanı
01 Ağustos 2024 02:40

güncel

gokhankakiz
Daire Başkanı
01 Ağustos 2024 09:19

güncel

F16 Gökçen
Memur
01 Ağustos 2024 14:23

İlaç kullanıyor musunuz ? Sadece terapi ile çözümlenemez.Terapi + ilaç kombinasyonu birlikte olmalı

gokhankakiz
Daire Başkanı
01 Ağustos 2024 14:24

İKİSİNİ DE ALIYORUM.

F16 Gökçen, 9 ay önce

İlaç kullanıyor musunuz ? Sadece terapi ile çözümlenemez.Terapi + ilaç kombinasyonu birlikte olmalı

han24
Kapalı
01 Ağustos 2024 14:52

ilaçları bırak, bir hafta sağlıklı beslen ve doğaya çık... hiçbirşeyi umursama ve spor yapıp aktivite yap... hiçbir şey yapamazsan git bir köy kahvesine orda ki insanlarla muhabbet et... bir hafta bunları yap sonra tekrar konuşalım

bendjdikkat
Aday Memur
01 Ağustos 2024 15:01

İlaçları aniden bırakmak gibi bi hata yapma, antidepresanlar birden kesilirse çok kötü sonuçlar doğurur. Ben de bipolar affektif bozukluk hastasıyım, engelli raporum da var. İş yerinde çok çok aşırı sorunlar yaşadım hala da yaşıyorum. Şöyle yap böyle yap diye tavsiyede bulunmak kolay, çeken bilir. Zamana ihtiyacın tedavine odaklan, beslenmene dikkat et.

gokhankakiz
Daire Başkanı
01 Ağustos 2024 15:03

BEN DE ÇEKİYORUM.

bendjdikkat, 9 ay önce

İlaçları aniden bırakmak gibi bi hata yapma, antidepresanlar birden kesilirse çok kötü sonuçlar doğurur. Ben de bipolar affektif bozukluk hastasıyım, engelli raporum da var. İş yerinde çok çok aşırı sorunlar yaşadım hala da yaşıyorum. Şöyle yap böyle yap diye tavsiyede bulunmak kolay, çeken bilir. Zamana ihtiyacın tedavine odaklan, beslenmene dikkat et.

han24
Kapalı
01 Ağustos 2024 15:11

sen beni dinle , mümkün oduğunca doğaya çık ve sağıklı beslen ve ilaçları azatmaya çalış... ilaçları sakın bırakma diyenlere bakma..

o haplara vücut alıştımı bağımlılık yapar .. ileriyi düşün ... doktor kontrolünde ilaçları mümkün olduğunca azalt ve yalnız kalmamaya çalış..insanlarla haşır neşir ol ve hiçbirşeyi kafaya takma gül geç...

turkca
Müsteşar Yardımcısı
01 Ağustos 2024 16:14

merhaba ,

ilk gönderilerinize yorum yapan ve kendisine yazmanızı isteyen üye ie henüz iletişim kuramadınız mı?

F16 Gökçen
Memur
02 Ağustos 2024 00:31

Lütfen bilmediğiniz konuda öneride bulunmayınız.Hele de sağlık konusunda.

Psikyatri ilaçlarını aniden kesmek deliryuma sebep oluyor ve daha bir sürü şeye.

Gökhankakiz; Doktorunuz ile iletişimde kalmanızı ve onun yönergeleri ile hareket etmenizi öneriyorum

Ayrıca bu konuda herkese danışmayın.Danışacağın kişiler,Psikyatrist ve psikologlar olabilir.

han24, 9 ay önce

ilaçları bırak, bir hafta sağlıklı beslen ve doğaya çık... hiçbirşeyi umursama ve spor yapıp aktivite yap... hiçbir şey yapamazsan git bir köy kahvesine orda ki insanlarla muhabbet et... bir hafta bunları yap sonra tekrar konuşalım

han24
Kapalı
02 Ağustos 2024 00:50

Bilmediğimi nerden biliyorsunuz ?

İkincisi ben aniden ilacı bıraksın demedim

Üçüncüsü doktor kontrolünde azaltmasını tavsiye ettim

Siz bence anlamadığınız konularda ahkam kesmeyin..

F16 Gökçen, 9 ay önce

Lütfen bilmediğiniz konuda öneride bulunmayınız.Hele de sağlık konusunda.

Psikyatri ilaçlarını aniden kesmek deliryuma sebep oluyor ve daha bir sürü şeye.

Gökhankakiz; Doktorunuz ile iletişimde kalmanızı ve onun yönergeleri ile hareket etmenizi öneriyorum

Ayrıca bu konuda herkese danışmayın.Danışacağın kişiler,Psikyatrist ve psikologlar olabilir.

F16 Gökçen
Memur
02 Ağustos 2024 14:08

1.Yazdığınız yorum orda duruyor.İlaçları bırak diyerek kesin direktifler verdiğinize göre doktor olmalısınız !

Kaldı ki,kendi doktoru dışında (pisikyatrist) başka bir doktor bile bu keskin ifadeyi kullanmaz

2.Psikoloğum

3.Psikolog olduğum için anlıyorum ve bu yüzden zarar verme ilkesini hatırlatıyorum.

Ayrıca öfkelisiniz,öfkenizi kontrol ediniz ve üslubunuzu düzeltiniz

han24, 9 ay önce

Bilmediğimi nerden biliyorsunuz ?

İkincisi ben aniden ilacı bıraksın demedim

Üçüncüsü doktor kontrolünde azaltmasını tavsiye ettim

Siz bence anlamadığınız konularda ahkam kesmeyin..

gokhankakiz
Daire Başkanı
04 Ağustos 2024 04:57

sakin olalım lütfen.

gokhankakiz
Daire Başkanı
05 Ağustos 2024 21:43

güncel

gazanya
Daire Başkanı
06 Eylül 2024 07:08

Eskiden bende pis bir bayandim.okb hastalari gibi.ama ortam ve çevre degisirse bunlar gidiyor.

Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi