Editörler : "eskiyara"Pangaea
01 Ağustos 2024 01:42

Güvenlik görevlisi mi olsam!

Avm de görevli güvenlik görevlisi 42 bin lira maaş alıyor.Günlük 8 saat çalışma.Kimseye çene yormak zorunda değilsin. Şiddet riski olursa belindeki silahtan korkarlar.Üniforma ve silahtan ötürü daha çok saygı duyulursun.Aynı paraya yaptığımız işe bakın.Bi de üstüne hak etmiyormuşuz gibi her kesimden eleştiri.

Güvenlik görevlisi olmak lazım.Çekilir çile değil bizimkisi

Bozkurt92
Aday Memur
01 Ağustos 2024 04:10

Hangi AVM'de 42 bin TL maaş alınıyormuş söylermisin il,ilçe AVM ismi olarak ? Bu parayı sadece kamudan çalışan işçiler veya koruma güvenlik memurları alır, özel sektörde bu paraya çalışan (özel) güvenlik görevlisi imkansız he var ise dedigim gibi belirtin adres gidip AVM sahibini tebrik edelim.

rewange02
Aday Memur
01 Ağustos 2024 10:21

ben de kamuda güvenlik görevlisiyim hiç sandığınız kadar kolay değil

2ven
Şef
01 Ağustos 2024 11:35

asgari cüretle konforsuz kıyafetlerin içerisinde milletin ağız kokusunu çekersin. o insanlar köle hayatı yaşıyor hiç göründüğü gibi değil.

01 Ağustos 2024 12:09

yahu uydurma be kardeşim max 28 alıyorlar

hiiammia
Memur
01 Ağustos 2024 12:16

Ne yap et ne torpil kim olursa yolunu bul ve yaşadığın yerde bekçi ol. Temizzzzz

muro12
Aday Memur
01 Ağustos 2024 12:39

Ben öğretmenlikten isifa edip kamuda koruma ve güvenlik görevlisi olmayı kafaya koydum.

01 Ağustos 2024 22:57

öğretmenlikten polisliğe geçişi tavsiye etmem ama öğretmenlikten sıkıldıysanız şartlarını bildiğiniz bir kurumda güvenlik görevlisi olmanızı tavsiye ederim

pomem44
Aday Memur
03 Ağustos 2024 15:47

polislikten istifa edip ogretmenlige gecen biri olarak yaziyorum iki kurum arasinda daglar kadar fark var suan emekli olmus gibiyim polisligi secersen amir mudur teroru,adaletsizlik adami olana ayricalik ,calisma saatlerinin duzensizligi ,degersizlik,fazla calismaya ek ucret odenmemesi daha sayamadigim bircok olumsuzluk kisacasi aklindan bile gecirme

Kagiş
Müsteşar
03 Ağustos 2024 17:02

Haklısınız ama belindeki tabancayı gören de bir kez daha düşünüp ona göre davranıyor! Bizim toplumda eğitimciden kimse çekinmiyor,korkmuyor!! Hatta üste çıkmaya çalışıp seni çekemediği için ezmek istiyor! Haa asker ya da polisim deyince geri vites yapıp hürmet ediyor, ehh biraz da çekiniyor!

Bizde eli kalem tutan değil, belinde silah olan daha bir itibar görüp sayılıp seviliyor. Şimdiki aklım olsa polis ya da asker olup belimin iki yanına da makineleri takıp hayatın akışına bırakırdım kendimi.

Ne yapalım artık sağlık olsun, bizden geçti.

Şöyle üniformayı da giydin mi ǰilet gibi Allah bee! )) Oğlumu polis ya da asker yapayım diye düşünüyorum. Öğretmenin adı yok çünkü bize değer veren yok!

pomem44, 2 ay önce
polislikten istifa edip ogretmenlige gecen biri olarak yaziyorum iki kurum arasinda daglar kadar fark var suan emekli olmus gibiyim polisligi secersen amir mudur teroru,adaletsizlik adami olana ayricalik ,calisma saatlerinin duzensizligi ,degersizlik,fazla calismaya ek ucret odenmemesi daha sayamadigim bircok olumsuzluk kisacasi aklindan bile gecirme
Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi