Editörler : E.Kayı Han

cevherdudayev1
Genel Müdür
09 Aralık 2025 13:54

bu dediğin aynı adliyedeki gibi katibin vekaleten müdür yapılması ordada vekalet müdür yaparlar ama mantık olarak düşün seni vhki bilgisayar işletmeni memur olarak alacaklar müdür değil kadron adalet bakanlığı böyle verirmi

Ahmet182., 1 ay önce

Belediye ve üniversitelerde Görevlendirme yazısıyla müdür olunabiliyor yazılyordu bazı forumlarda bende net bilmediğimden buraya sormak istedim.

memuraday-y
Şube Müdürü
10 Aralık 2025 22:30

Şuan çok sınırlı da olsa geçen var geçiş yapan var.

cevherdudayev1, 1 ay önce

bu dediğin aynı adliyedeki gibi katibin vekaleten müdür yapılması ordada vekalet müdür yaparlar ama mantık olarak düşün seni vhki bilgisayar işletmeni memur olarak alacaklar müdür değil kadron adalet bakanlığı böyle verirmi

cevherdudayev1
Genel Müdür
10 Aralık 2025 22:35

hocam anlatamıyorum heralde seni müdür olarak istemiyorlar düz memur olarak istiyorlar direk müdür olarak isteseyemezler çünkü görevde yükselme sınavına tabi bir kadro seni isteyebileceği tek kadro özel kalem belediye için veya daire başkanı üniversitelerde aynı enstitu sekreteri fakülte sekreteri yüksekokul sekreteri böyle ister mecbur adalat bakanlığıda verir ama düz memur olarak gidenler dayısı olan adamlar normal insanlar burdan dayısı olmadan gidemez

memuraday-y, 1 ay önce

Şuan çok sınırlı da olsa geçen var geçiş yapan var.

19 Aralık 2025 08:23

sözleşmeli personel kpss ile başka kuruma atansa bile adalet bakanlığı olumsuz dönebilir mi yani

memuraday-y
Şube Müdürü
20 Aralık 2025 15:06

Ben de diyorum ki çok nadiren bir kurum seni özel kalem veya sekreter olarak kendi kurumuna ister bu çok çok zor bir durum ama imkansız da değil yani benim anladığım.

Genelde gidenler memur kadroları arasında gidiyor bu da zaten çok çok zor ama yine imkansız değil.

cevherdudayev1, 1 ay önce

hocam anlatamıyorum heralde seni müdür olarak istemiyorlar düz memur olarak istiyorlar direk müdür olarak isteseyemezler çünkü görevde yükselme sınavına tabi bir kadro seni isteyebileceği tek kadro özel kalem belediye için veya daire başkanı üniversitelerde aynı enstitu sekreteri fakülte sekreteri yüksekokul sekreteri böyle ister mecbur adalat bakanlığıda verir ama düz memur olarak gidenler dayısı olan adamlar normal insanlar burdan dayısı olmadan gidemez

cevherdudayev1
Genel Müdür
21 Aralık 2025 01:20

bende diyorumki dayın varmı kapiş

memuraday-y, 4 hafta önce

Ben de diyorum ki çok nadiren bir kurum seni özel kalem veya sekreter olarak kendi kurumuna ister bu çok çok zor bir durum ama imkansız da değil yani benim anladığım.

Genelde gidenler memur kadroları arasında gidiyor bu da zaten çok çok zor ama yine imkansız değil.

memuraday-y
Şube Müdürü
21 Aralık 2025 12:32

Siz neden böyle yapıyorsunuz hocam yani başvuran başvurur olur ya da olmaz bilemeyiz.

cevherdudayev1, 4 hafta önce

bende diyorumki dayın varmı kapiş

cevherdudayev1
Genel Müdür
21 Aralık 2025 14:31

başvurda gör o zaman karşı taraf kabul etse adalet bakanlığı sittin sene seni göndermez o yüzden kurumlar nerden geliyorsun diye soruyor adalet bakanlığı dedinmi duruyorlar başvurunu kabul etmiyorlar bu işleri böyle çok kolay bişeymiş gibi düşünüyorsunuz

Siz neden böyle yapıyorsunuz hocam yani başvuran başvurur olur ya da olmaz bilemeyiz.

memuraday-y
Şube Müdürü
22 Aralık 2025 09:05

Çok çok zor olduğunu düşündüğümü yukarıda yazdığımı biliyorum. Ama siz niye bu kadar geriliyorsunuz sanki ?

cevherdudayev1, 4 hafta önce

başvurda gör o zaman karşı taraf kabul etse adalet bakanlığı sittin sene seni göndermez o yüzden kurumlar nerden geliyorsun diye soruyor adalet bakanlığı dedinmi duruyorlar başvurunu kabul etmiyorlar bu işleri böyle çok kolay bişeymiş gibi düşünüyorsunuz

cevherdudayev1
Genel Müdür
23 Aralık 2025 13:34

ben niye geriliyim arkadaş sen kendini üzdüğünle kalıyorsun dayın yoksa uğraşma boşuna diyorum sadece

Çok çok zor olduğunu düşündüğümü yukarıda yazdığımı biliyorum. Ama siz niye bu kadar geriliyorsunuz sanki ?

memuraday-y
Şube Müdürü
25 Aralık 2025 14:16

Evet geçiş işleminin çok çok zor olduğunu düşünüyorum ben de.

cevherdudayev1, 3 hafta önce

ben niye geriliyim arkadaş sen kendini üzdüğünle kalıyorsun dayın yoksa uğraşma boşuna diyorum sadece

AqLayanKalp
Aday Memur
14 Ocak 2026 12:32

Bizim cezaevinden 2 hafta önce, 3 kişi üniversitenin denk kadrosuna "muvafakat" aldı ve geçti.

AqLayanKalp
Aday Memur
14 Ocak 2026 12:33

Geçemiyor, diyenler referansı geçen her şekilde geçiyor. Üst- alt, denk-alt kadro hepsi hikaye.

AqLayanKalp, 2 gün önce

Bizim cezaevinden 2 hafta önce, 3 kişi üniversitenin denk kadrosuna "muvafakat" aldı ve geçti.

memuraday-y
Şube Müdürü
14 Ocak 2026 15:47

E bi sormadınız mı nasıl geçtiler diye bilgi almadınız mı ?

AqLayanKalp, 2 gün önce

14 Ocak 2026 22:50

Aynı kurumdan 3 kişi aynı üniversiteye mi geçti yanlış mı anlamışım
AqLayanKalp, 2 gün önce

memuraday-y
Şube Müdürü
15 Ocak 2026 18:38

Geçenler infaz korumadan üniversite memurluğuna mı geçti tam anlayamadım ben ?

AqLayanKalp, 2 gün önce

Geçemiyor, diyenler referansı geçen her şekilde geçiyor. Üst- alt, denk-alt kadro hepsi hikaye.

Toplam 116 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi