Editörler : E.Kayı Han

Çakırbeyliii
Aday Memur
12 Ağustos 2024 10:40

arkadaşlar merhaba ben adliyede güvenlikten ikm ye nasıl gecebilirim sozlesmeliyim

Başkkatip1907
Aday Memur
13 Ağustos 2024 19:22

Evet, bir günde 5 terfi kurumlar arası geçişe bir emsal niteliğinde oldu. :) Demek ki Adalet Bakanlığından diğer kurumlara geçiş olabiliyormuş, hem de unvan atlayarak.

yusuf132
Aday Memur
13 Ağustos 2024 21:06

terfiyi nasıl almış nasıl olmuş bu iş

Başkkatip1907, 4 hafta önce

Evet, bir günde 5 terfi kurumlar arası geçişe bir emsal niteliğinde oldu. :) Demek ki Adalet Bakanlığından diğer kurumlara geçiş olabiliyormuş, hem de unvan atlayarak.

Nedret41
Aday Memur
17 Ağustos 2024 00:44

merhaba. 2018 de sözleşmeli olarak atandım. 2023 de kadroya geçtim. kurumlararası geçiş için talepte bulundum ancak bakanlık muvafakat vermedi. belediyeye vhki kadrosuna geçmek istiyorum. istifa edip 6 ay bekledikten sonra da geçebilme yolu varmış. cesaret edemiyorum ancak yıllarca burda kalmakta istemiyorum. varmı çevremizde bu şekilde geçiş yapan
MemurBey1988, 1 ay önce

Sığmadığı için mesaj olarak devamını yazayım.

Ben özellikle 2018-2020 arası epey uğraştım. Sonra saldım. Sonra 2022'de biraz uğraştım. Bu güçte tanıdıklarım olmadığı için maalesef olmadı. Dileyen, isteyen, nasibinde varsa zaten yapar ve bir kul vesile olur. Bizde bu olmadı.

Allah herkese gönlündeki kurumu ve mesleği nasip etsin. keza Adliye personeli olmak zordur zor...

Bilen bilir.

Saygılar.

Meuboss
Aday Memur
26 Ağustos 2024 14:55

Geçen sene Aralık ayında Zabıt Katipliği'ne başladım ancak bu sene KPSS'den atamaya yeterli bir puan aldım. Sözleşmeliyim. Merkezi atama veya kurum ilanı ile atamada herhangi bir sorun çıkar mı?

yusuf132
Aday Memur
26 Ağustos 2024 23:03

kadrolu alımlarlara başvurmanızda sakınca yok sözleşmeli kadrolara 1 sene boyunca başvuramazsınız ancak bununda bir istisnası var bir üst pozisyonda sözleşmeli olarak atanırsanız yine gidersiniz örnek veriyorum öğretmenlik yada sözleşmeli avukatlık yada sözleşmeli mühendislik vs gibi

Meuboss, 2 hafta önce

Geçen sene Aralık ayında Zabıt Katipliği'ne başladım ancak bu sene KPSS'den atamaya yeterli bir puan aldım. Sözleşmeliyim. Merkezi atama veya kurum ilanı ile atamada herhangi bir sorun çıkar mı?

Rifocin
Memur
26 Ağustos 2024 23:31

Bende bu yollardan 3.sü ile geçtim. En garantisi sınava çalışmak vs zor ama bir şeyler çabalamadan olmuyor. Yemin ediyorum hayatınız değişir her kurumda sorunlar var tabiki de ama kendinize şunu söylüyorsunuz ben nerede çalışmışım neden bunu daha önce yapmadım

Nedret41
Aday Memur
27 Ağustos 2024 03:08

bana da istifa et gel diyorlar ama ben cesaret edemiyorum
Rifocin, 2 hafta önce
Bende bu yollardan 3.sü ile geçtim. En garantisi sınava çalışmak vs zor ama bir şeyler çabalamadan olmuyor. Yemin ediyorum hayatınız değişir her kurumda sorunlar var tabiki de ama kendinize şunu söylüyorsunuz ben nerede çalışmışım neden bunu daha önce yapmadım

Meuboss
Aday Memur
27 Ağustos 2024 08:40

Peki direkt merkezi atama ile atansam sözleşmeli veya kadrolu bir unvana? O zaman da sorun olur mu? Açıkçası kadrolu alımlar çok daha az sözleşmeliye göre ondan soruyorum.

yusuf132, 2 hafta önce

kadrolu alımlarlara başvurmanızda sakınca yok sözleşmeli kadrolara 1 sene boyunca başvuramazsınız ancak bununda bir istisnası var bir üst pozisyonda sözleşmeli olarak atanırsanız yine gidersiniz örnek veriyorum öğretmenlik yada sözleşmeli avukatlık yada sözleşmeli mühendislik vs gibi

yusuf132
Aday Memur
27 Ağustos 2024 12:42

kadroluda sorun yok sözleşmelide sorun şu üst kadro olması lazım yada okudugunuz bölümle ilgili olması lazım mesela sağlık mezunusuzu sözleşmeli hemşireliğie gidersiniz kamu yararı oldugu ıcın

Meuboss, 2 hafta önce

Peki direkt merkezi atama ile atansam sözleşmeli veya kadrolu bir unvana? O zaman da sorun olur mu? Açıkçası kadrolu alımlar çok daha az sözleşmeliye göre ondan soruyorum.

İdare eder artık
Aday Memur
28 Ağustos 2024 11:01

MemurBey1988, mesela isteğe bağlı tayinler de; bu sene başvuru tarihinde (03-10 Mayıs) 31.08.2024 tarihi itibarıyla; son görev yeri beşinci ve dördüncü bölge olan personel en az iki, üçüncü bölge olan personel en az üç, ikinci bölge olan personel en az dört, birinci bölge olan personel en az beş yıl süreyi tamamlamış olmaları halinde, diye bir yazı var! Mesela İstanbul gibi şehirlerde 1. bölgede 5 yılı dolduran yada seneye dolduracak olanlar 2020'de sözleşmeli başlayıp geçen sene Nisanda kadroya geçirilenler (4 yıl görünüyor)seneye başvurup geçebilirler mi, çalışmak için (geçmek isterlerse)

İdare eder artık
Aday Memur
28 Ağustos 2024 11:03

Bölge adliye ya da idarede çalışmak için

İdare eder artık, 2 hafta önce

MemurBey1988, mesela isteğe bağlı tayinler de; bu sene başvuru tarihinde (03-10 Mayıs) 31.08.2024 tarihi itibarıyla; son görev yeri beşinci ve dördüncü bölge olan personel en az iki, üçüncü bölge olan personel en az üç, ikinci bölge olan personel en az dört, birinci bölge olan personel en az beş yıl süreyi tamamlamış olmaları halinde, diye bir yazı var! Mesela İstanbul gibi şehirlerde 1. bölgede 5 yılı dolduran yada seneye dolduracak olanlar 2020'de sözleşmeli başlayıp geçen sene Nisanda kadroya geçirilenler (4 yıl görünüyor)seneye başvurup geçebilirler mi, çalışmak için (geçmek isterlerse)

Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi