Editörler : "eskiyara"Pangaea

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
07 Ağustos 2024 00:35

Valla o da sizin probleminiz benim değil

Gizem Tepe, 2 ay önce

? Çakılı kadro? Google?da aratın.

pnrakm
Memur
07 Ağustos 2024 02:09

Aile birliği konusunda bu kadar acımasız olmanız çok üzücü. Dilerim aynı durumla sinanmazsiniz. Hele ki çocuklar varken ayrı olmanın ne demek olduğunu sizin bakış açınızda birine anlatmak çok güç. Dilerim empati yeteneğinizi geliştirsiniz.

SorunCevaplayıN, 2 ay önce

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
07 Ağustos 2024 02:35

Valla hayat bir planlama. Onu yaparken düşünmek lazım çocuğu hayatı.

pnrakm, 2 ay önce

Aile birliği konusunda bu kadar acımasız olmanız çok üzücü. Dilerim aynı durumla sinanmazsiniz. Hele ki çocuklar varken ayrı olmanın ne demek olduğunu sizin bakış açınızda birine anlatmak çok güç. Dilerim empati yeteneğinizi geliştirsiniz.

Ms7722
Aday Memur
07 Ağustos 2024 04:35

Kanka sen otorite değilsin zaten. Seni alakadar eden bişey yok il emrini de sen vermiyorsun. Muhtemelen bu zehirli düşünce yapın yüzünden eş bulamiyoorsun ve eş durumuyla batıya gidebileceklere salyalarin akarak negatif yorum yaziyorsun

Gizem Tepe
Aday Memur
07 Ağustos 2024 12:57

Zaten benim problemim sen ne diye dahil oluyorsun? Bu ülke aile birliğini anayasal hak olarak tanımlamış, aile üzerine de bakanlığı olan bir ülke. Anayasada devlet aile birliği için önlemini alır, teşkilat kurar diye devam eden bir madde var. Öyle her ağzına gelenin söylediğini yapalım ülkesi değil.

Kuskusuz
Genel Müdür
07 Ağustos 2024 13:12

Aile bütünlüğü çok önemli bir konu. Bazılarımız yer değiştiremiyor diye ailelerin parçalanmasını beklemek hiç hoş değil. Gönül ister ki herkesin her istediği olsun ama aile olmak bir arada olmak çok önemli. Bunun için Koga bile voleybolu bıraktı.

matemkogr
Daire Başkanı
07 Ağustos 2024 15:03

Kesinlikle önemli ama hiç bir öğretmen doğu görevinde olan ya da rotasyonla doğuya giden eşinin yanına gitmiyor. Nedense aile birliği batıda önemliyken doğuya yol düştü mü bir anda önemini kaybediveriyor.

Kuskusuz, 2 ay önce

Aile bütünlüğü çok önemli bir konu. Bazılarımız yer değiştiremiyor diye ailelerin parçalanmasını beklemek hiç hoş değil. Gönül ister ki herkesin her istediği olsun ama aile olmak bir arada olmak çok önemli. Bunun için Koga bile voleybolu bıraktı.

Kuskusuz
Genel Müdür
07 Ağustos 2024 15:19

Gidiyor arkadaşım gidiyor. Vardır 3 5 örneği ama gidiyor insanlar. İki kişi gitti bizim okuldan. Birinin 2 çocuğu birinin bir çocuğu var. Lütfen şu aile birliği vs. ile savaşmayı bırakın. Toplumda aile denen şey ile savasilmaz

matemkogr, 2 ay önce

Kesinlikle önemli ama hiç bir öğretmen doğu görevinde olan ya da rotasyonla doğuya giden eşinin yanına gitmiyor. Nedense aile birliği batıda önemliyken doğuya yol düştü mü bir anda önemini kaybediveriyor.

Gizem Tepe
Aday Memur
07 Ağustos 2024 15:36

Arkadaşım yorumları tam okumuyorsun herhalde. 10 yıl zorunlu hizmet bölgesinde çalıştım, yeter yani. Sesinizi hayatında zorunlu hizmet yapmamış insanlara çıkartın. 20-25 yıl merkezlerin en güzel okullarında çalışıp hayatında zorunlu hizmet yapmamış insanlara çıkartın.

matemkogr, 2 ay önce

Gizem Tepe
Aday Memur
07 Ağustos 2024 15:49

Zaten aklı vicdanı olana bunu anlatmak zorunda kalmazsın hocam. Mazeret tayini isteyecek insanlar, anne babası kanser olan var, eşi özel sektörde çalışanlar var onlarla kıyaslarlar kendilerini.

Kuskusuz, 2 ay önce

Gidiyor arkadaşım gidiyor. Vardır 3 5 örneği ama gidiyor insanlar. İki kişi gitti bizim okuldan. Birinin 2 çocuğu birinin bir çocuğu var. Lütfen şu aile birliği vs. ile savaşmayı bırakın. Toplumda aile denen şey ile savasilmaz

atk
Memur
07 Ağustos 2024 19:58

değerli meslektaşlarım merhaba. il emri ile ilgili bir sorum olacak. 2 aşamada tayin istemezsek il emri uygulanıyor mu? (yani okul tercihi yapmadığımız takdirde). bunu şu sebepten soruyorum. bir kaç yıl önce böyle bir olay başımız geldi. tercih yapmadığımız halde il emri verip atamamızı yaptılar. böyle bir olayla karşılaşmak istemiyoruz. tecrübeli bir dost varsa yardımını bekleriz...

metinoktay34
Aday Memur
07 Ağustos 2024 23:42

9 yıldır il içi özür grubu bekliyorum. Maalesef bu il emri yüzünden her yerde kadrolar doluyor. Buna çözüm bulunmalı. İl emri isteyende ailesine kavuşmak istiyor. Ben gibi günde 150-160 km 9 senedir yol yapanlarda haklı. Sıra sistemi benzeri şeyler düşünülmeli

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
08 Ağustos 2024 01:34

İşte sen her önüne gelensin. Söylediğin olmayacak. Bekle hakkında gel ya da gelme bize ne

Gizem Tepe, 2 ay önce

Zaten benim problemim sen ne diye dahil oluyorsun? Bu ülke aile birliğini anayasal hak olarak tanımlamış, aile üzerine de bakanlığı olan bir ülke. Anayasada devlet aile birliği için önlemini alır, teşkilat kurar diye devam eden bir madde var. Öyle her ağzına gelenin söylediğini yapalım ülkesi değil.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
08 Ağustos 2024 02:09

Es bulmak derken :) sanırım evlenmekten bahsediyorsunuz :) bu abartılacak bir olay gibi durmuyor ama siz bilirsiniz :)

Ms7722, 2 ay önce

Kanka sen otorite değilsin zaten. Seni alakadar eden bişey yok il emrini de sen vermiyorsun. Muhtemelen bu zehirli düşünce yapın yüzünden eş bulamiyoorsun ve eş durumuyla batıya gidebileceklere salyalarin akarak negatif yorum yaziyorsun

Gizem Tepe
Aday Memur
08 Ağustos 2024 12:55

Her önüne gelen sensin, yorumuma kendi dahil olup sonradan bozulmuş :)

İşte sen her önüne gelensin. Söylediğin olmayacak. Bekle hakkında gel ya da gelme bize ne

Gizem Tepe
Aday Memur
08 Ağustos 2024 13:08

İl emriyle gelen herkes dahil il merkezlerine ve ilçelere puanla yerleştirilebilir, merkez okullardaki tüm hocalar da dahil edilebilir. Haklısınız benim de 9.5 yılım yollarda gidiş geliş ile geçmişti.

metinoktay34, 2 ay önce
9 yıldır il içi özür grubu bekliyorum. Maalesef bu il emri yüzünden her yerde kadrolar doluyor. Buna çözüm bulunmalı. İl emri isteyende ailesine kavuşmak istiyor. Ben gibi günde 150-160 km 9 senedir yol yapanlarda haklı. Sıra sistemi benzeri şeyler düşünülmeli

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
08 Ağustos 2024 14:10

Koca bulmayı en büyük basari olarak gördüğün icin buralarda bağıra bağıra söylüyorsun:) 10 sene sonunda çakılı kadro koca buldum diye :)

Gizem Tepe, 2 ay önce

Her önüne gelen sensin, yorumuma kendi dahil olup sonradan bozulmuş :)

turkcecii05
Aday Memur
08 Ağustos 2024 14:27

Hocam bakanlıktan onlar için görevlendirme olacağı söylenmiş zaten. il emri verilirse herkese verilmek zorunda
Ms7722, 2 ay önce

İl emrini verecekler. Şuan sadece caydırıcı olsun diye verilmeyecegi dillendiriliyor. Tayin yapamayanlarin yanması var negatif mesajları dikkate almayın. Eşi MEB personeli ise Allah yardımcıları olsun onlara bişey diyemem. Ama asker polis savcı kaymakam hakim vs . MEB in keyfine göre personelini ordan oraya yollamaz. Kaldı ki bu personeller 3 5 sene içinde tekrar tayinci. Asker adam karısı gelemiyor diye ömür boyu doğuda mi çalışacak. Az vicdan

08 Ağustos 2024 14:56

hocam inşAllah batının en güzel şehrine tayininiz çıkar eşinizle. umarım evinizle okulunuz çok yakın olur. sizi çok iyi anlıyorum benim de hayatım doğuda geçti. bu sene evlendikten sonra ben de deniz kenarında bi şehir istiyorum.. Allahtan doğuda iyi puan biriktirdik hocam. batıda gideceğimiz okulda puanı bizden düşük ve hiç doğu yüzü görmemiş meslektaşlarımız düşünsün artık.. :)) işiniz rast gitsin..
Gizem Tepe, 2 ay önce

İl emri kesinlikle kaldırılmamalı. Çok büyük haksızlık olur. 10 yıl memleketimden 16 saat uzakta bekar çalıştım, anne babadan ayrılık zordu evet ama eşten ayrı kalmak katlanılmaz bir şey, aile planlaması bile yalan oluyor. Eşler doğuda birleşsin diyorlar da, eşim öğretim görevlisi. Ayrıca haksa ben de şunu söylerim; benden daha düşük puanlı insanlar istedikleri illerde hayat kurdular, ben 2024?e denk geldiğim için mi eşimin çalıştığı ilde hayat kuramayacağım? İl emrinden yararlanmak benim de hakkım değil mi bu durumda?

Harderthanever
Aday Memur
08 Ağustos 2024 19:52

Hocam 2 il içi il dışı tayinlerden sonra norm kalmamıştır ki. İl emri sırf bu yüzden, hak yememek için verilmelidir bu durumda. 250-300 puanlı insanlar bile il emrine muhtaç kaldı bu sene

aa.gülçiçek1100, 2 ay önce
hocam inşAllah batının en güzel şehrine tayininiz çıkar eşinizle. umarım evinizle okulunuz çok yakın olur. sizi çok iyi anlıyorum benim de hayatım doğuda geçti. bu sene evlendikten sonra ben de deniz kenarında bi şehir istiyorum.. Allahtan doğuda iyi puan biriktirdik hocam. batıda gideceğimiz okulda puanı bizden düşük ve hiç doğu yüzü görmemiş meslektaşlarımız düşünsün artık.. :)) işiniz rast gitsin..
Toplam 55 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi