Editörler : E.Kayı Han
01 Ağustos 2024 22:28

Bilmediğimden Soruyorum !
Merhabalar. sosyal medyada imam, vaiz, müezzin kayyımlarının maaşları yayılıyor en düşün vaiz 49600 alacakmış, İmam 57,300, Müezzin : 47710 . Gerçekten böyle ütopik Maaşlar alıyor musunuz ? Yoksa sosyal medya yalan gazetesinin haberi mi ?

Kılıç0725
Aday Memur
02 Ağustos 2024 15:03

Hayır tabikide.İmamlar en düşük memur maaşından 2 bin TL civarı fazla alıyor yani abartıldığı kadar değil en dibin Bi üstü.Sadece valizler daha fazla alır ki onlarda eğitim açısından baya emek veren insanlar ama yine denildiği gibi afaki rakamlar çıkmaz.Siz sordunuz bende ekleme yapmak istiyorum bizim maaşlarımız her kesime dert olmuştur veya işe göre hak edilmediği söylenir ancak bu alınan maaş insanın 1 aylık geçim parçasıdır kaldı ki emeğe vuracak olursak bir madenci veya daha ağır işte çalışan insanın daha fazla alması icap eder ama dengesizlik var mı var.

2.olarak İmam arkadaşlarımız kimseye şükretmeyi öğretmez algı yaparak asgari ücretli şu kadar alıyor imamlar 40 bin alıp şükretmeyi öğretiyor diyorlar hayır efendim imamlar derse ki 17 binle yetinin,o zaman bu kesim haklıdır ancak asgari ile geçinilmeyeceğüni imamlarda biliyor ancak ekonomi imamların elinde değil.Harici varsa aydınlatışqcak soru buyrun seve seve yazarım.Selametle

oflurecep
Daire Başkanı
05 Ağustos 2024 05:26

Sitede maaş robotu var, oraya imam hatip seçerek maaşı bakabilirsin.

Bekar bir imam 41-42 arası alır, evli olan ise eş ve çocuk durumuna göre 1-2 arası daha eklenir. Yani her memurda olduğu gibi.

Medyada tamamen algı olayı var. Gerçi bu olay sadece medyada değil etrafımızda da oluyor, mesela 50 bin alıyorsun diyorlar, o rakamı bir dahaki temmuzda bile alacağımız şüpheli.

heamvivna
Şube Müdürü
10 Ağustos 2024 12:05

Buraya konu açılana kadar maaş robotundan sorgulatabilirsiniz.

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi