Editörler : E.Kayı Han
«12131415161718192021222324

Kuzeyeleman
Aday Memur
07 Ocak 2025 04:46

SORU: 2219 TUBİTAK YURTDIŞI ARAŞTIRMA, Proje kapsamında değerlendiriliyor mu? Çünkü proje önerisinde bulunuluyor, ara ve sonuç raporları da hazırlanılıyor. Yeni doçentlik puanlamasında nasıl değerlendirilebilir. Puan karşılığı nedir. Proje bursiyeri olarak mı? Sanırım çok muğlak bir mesele. Bilginizi rica ederim

sayınbozkurt
Aday Memur
07 Nisan 2025 15:18

doçentlikte sadece 5 puan veriyorlar. Proje kapsamında değerlendirlmiyor. Ama juriler bu araştırma programını çok önemsiyorlar. Bence projeden daha etikli.

Kuzeyeleman, 4 ay önce

SORU: 2219 TUBİTAK YURTDIŞI ARAŞTIRMA, Proje kapsamında değerlendiriliyor mu? Çünkü proje önerisinde bulunuluyor, ara ve sonuç raporları da hazırlanılıyor. Yeni doçentlik puanlamasında nasıl değerlendirilebilir. Puan karşılığı nedir. Proje bursiyeri olarak mı? Sanırım çok muğlak bir mesele. Bilginizi rica ederim

docadayy
Aday Memur
10 Nisan 2025 11:03

2025 duyurusu tahminen ne zaman olur? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

redmoon26
Aday Memur
11 Nisan 2025 11:49

evet. halen ilan gelmedi. acaba şartları mı değiştirecekler ?

ahmettdemr
Daire Başkanı
16 Nisan 2025 11:06

hocalarım elinde örnek başvuru formu olanlar var mı acaba? özelden yazabilirse çok memnun olurum.

donurh
Daire Başkanı
16 Nisan 2025 13:02

Hocam başvuru formu yok, ilk etapta bir araştırma önerisi formatı var, öneriyi İngilizce yazıp, yurt dışından bir hocaya yollayıp, davet mektubu isteyeceksiniz. Alırsanız, aynı öneriyi ve davet mektubunu Tübitaka yollayarak başvuruyorsunuz.

ahmettdemr, 1 hafta önce

hocalarım elinde örnek başvuru formu olanlar var mı acaba? özelden yazabilirse çok memnun olurum.

ahmettdemr
Daire Başkanı
16 Nisan 2025 14:50

anladım hocam. kendim için değil de bir arkadaşım için istemiştim. bu konulara hiç hakim değil. bir örnek varsa onun üzerinden ne yapmam gerektiğini anlamak istiyorum gibi soru sordu bana. ondan buraya sormak istedim.

donurh, 1 hafta önce

Hocam başvuru formu yok, ilk etapta bir araştırma önerisi formatı var, öneriyi İngilizce yazıp, yurt dışından bir hocaya yollayıp, davet mektubu isteyeceksiniz. Alırsanız, aynı öneriyi ve davet mektubunu Tübitaka yollayarak başvuruyorsunuz.

redmoon26
Aday Memur
16 Nisan 2025 14:57

ilan duyurusu bu sene neden geç kaldı bilgisi olan var mı?

donurh
Daire Başkanı
16 Nisan 2025 17:09

Şu sitede başvuru formları kısmında tüm formlar var, araştırma önerisi şablonunu oradan indirebilir. Davet mektubu bulmak çok uzun sürebiliyor, o yüzden şimdiden girişmek gerek. İlan açıldıktan sonra yetişmeyebilir, benim öyle olmuştu ilk başvuru denememde.

https://tubitak.gov.tr/tr/burslar/doktora-sonrasi/arastirma-burs-programlari/2219-yurt-disi-doktora-sonrasi-arastirma-burs-programi

ahmettdemr, 1 hafta önce

anladım hocam. kendim için değil de bir arkadaşım için istemiştim. bu konulara hiç hakim değil. bir örnek varsa onun üzerinden ne yapmam gerektiğini anlamak istiyorum gibi soru sordu bana. ondan buraya sormak istedim.

Toplam 469 mesaj
«12131415161718192021222324

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi