Editörler : E.Kayı Han
02 Ağustos 2024 20:44

Boşanma nedeniyle tayin

Merhaba Adalet Bakanlığında kadrolu katip olarak görev yapıyorum. İzmirden eş durumu tayini ile güney doğunun bir ilçesine geldim. Boşandık, karar kesinleşti. Ailem Samsunda yaşıyor onların yanına gitmek istiyorum. Dilekçe vereceğim ama daha önceden başına böyle bir şey gelmiş veya duyan bilen varsa bilgi verirseler sevinirim. Benim için çok önemli

keremben82
Şef
02 Ağustos 2024 21:05

Bunu Genel Müdürlüğümüze bildiriniz.Müdürlüğümüz bu konularda oldukça hassas

sılamcanım
Aday Memur
02 Ağustos 2024 21:53

Herkes olumsuz olur diye yorum yapıyor. Dilekçe yazmaktan korkuyorum resmen olumsuz cevap gelir diye

sılamcanım
Aday Memur
02 Ağustos 2024 22:14

Daha önce yaşamış ve kabul olmuş emsal karar arıyorum

keremben82, 1 ay önce

Bunu Genel Müdürlüğümüze bildiriniz.Müdürlüğümüz bu konularda oldukça hassas

02 Ağustos 2024 22:52

Büyük ihtimal gidersiniz .

keremben82
Şef
02 Ağustos 2024 23:35

Gidersiniz diye tahmin ediyorum

checkvizor
Şef
06 Ağustos 2024 09:15

Tekrar eski yerine dönme ihtimali de var.

Başkkatip1907
Aday Memur
06 Ağustos 2024 09:46

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü ile arayıp görüşün. Çok büyük ihtimal ile tayin işiniz olur. Bir çok arkadaşımın oldu.

catman23
Aday Memur
06 Ağustos 2024 12:20

bakanlığımız bu konuda son derece hümanist yaklaşıyor . size yardımcı olacaklarını düşünüyorum

Yunus7878
Aday Memur
06 Ağustos 2024 16:50

kanunda eş durumu dolayisiyla tayin olanlar herhangi bir sebeble mazereti bitenler eski gorev yerine dönus yapabilir diye madde var yani eski gorev yerinize geri donebilirsiniz

sılamcanım
Aday Memur
06 Ağustos 2024 17:46

Biliyorum. Ama eski görev yerime de eş durumu tayini ile gitmiştim. Ben samsuna ailemin yanına gitmeliyim 😞

Yunus7878, 1 ay önce
kanunda eş durumu dolayisiyla tayin olanlar herhangi bir sebeble mazereti bitenler eski gorev yerine dönus yapabilir diye madde var yani eski gorev yerinize geri donebilirsiniz

sılamcanım
Aday Memur
06 Ağustos 2024 17:49

Görüştüm ama hiç yardımcı olmuyorlar. Benim durumum gibi yaşamış birini tanıyor musunuz?

Başkkatip1907, 1 ay önce

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü ile arayıp görüşün. Çok büyük ihtimal ile tayin işiniz olur. Bir çok arkadaşımın oldu.

Yunus7878
Aday Memur
06 Ağustos 2024 17:50

anladım malasef atanma ve nakil yönetmeliginde bosanma sebebi yok can guvenligi sebebi ile var yani eski esinizle aranizda adli bir mahkemelik durumu vs varsa bunu dilekcenize sunarak ailenizin oldugu yere tayin isteyebilirsiniz
sılamcanım, 1 ay önce

Biliyorum. Ama eski görev yerime de eş durumu tayini ile gitmiştim. Ben samsuna ailemin yanına gitmeliyim 😞

Başkkatip1907
Aday Memur
06 Ağustos 2024 20:25

Evet, tayin ile geldi yaşadığı şehre.

sılamcanım, 1 ay önce

Görüştüm ama hiç yardımcı olmuyorlar. Benim durumum gibi yaşamış birini tanıyor musunuz?

dogukan5252
Aday Memur
06 Ağustos 2024 23:30

komisyon uygun görür ya da görmez tayin işleminizi pgm yapar. siz kesinleşmiş kararınızla birlikte dilekçenizi verin, şu şu sebeplerle ve kira verecek durumum olmadığından maddi anlamda sıkıntılar çektiğimden aileminde yaşadığı Samsun iline tayin talep ediyorum diye dilekçe yazın. %95 olacaktır. çevremde boşanıp tayin talep edip çıkmayan yok. bu konuda adalet bakanlığının hakkını asla yiyemeyiz. emsal arama dilekçenin evraklarını sun gönder
08 Ağustos 2024 09:58

Merhaba aynı hassasiyet evlilik/eş durumunda gösteriliyor mu acaba? bilginiz var mıdır?

dogukan5252, 1 ay önce
komisyon uygun görür ya da görmez tayin işleminizi pgm yapar. siz kesinleşmiş kararınızla birlikte dilekçenizi verin, şu şu sebeplerle ve kira verecek durumum olmadığından maddi anlamda sıkıntılar çektiğimden aileminde yaşadığı Samsun iline tayin talep ediyorum diye dilekçe yazın. %95 olacaktır. çevremde boşanıp tayin talep edip çıkmayan yok. bu konuda adalet bakanlığının hakkını asla yiyemeyiz. emsal arama dilekçenin evraklarını sun gönder

dogukan5252
Aday Memur
08 Ağustos 2024 10:00

evet bu anayasal hak. ama çakılı kadrolarda iş değişiyor zor oluyor
Alhasoglu, 1 ay önce

Merhaba aynı hassasiyet evlilik/eş durumunda gösteriliyor mu acaba? bilginiz var mıdır?

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi