Editörler : swat3410

Biolog_01
Memur
28 Ağustos 2024 19:26

2020 de şarkta ev kirası öderdim geriye artardı, şimdiki ödenen miktar apartman aidatına ancak yetiyor

Sbz1dftd
Memur
28 Ağustos 2024 20:06

terör tazminatları gerçekten çok düşük kaldı en yüksek terör tazminatı alan kira ödüyordu önceden şimdi asla ödeyemezsin

zorta
Aday Memur
30 Ağustos 2024 13:39

kesinlikle

Sbz1dftd, 2 hafta önce
terör tazminatları gerçekten çok düşük kaldı en yüksek terör tazminatı alan kira ödüyordu önceden şimdi asla ödeyemezsin

Poliss155
Memur
30 Ağustos 2024 13:48

İzmir de terör tazminatı 1200 tl gerisini siz anlayın
30 Ağustos 2024 15:21

hiç bir şey değil. öğretmen 4 saatlik görevle alıyor bu parayı.
Poliss155, 2 hafta önce
İzmir de terör tazminatı 1200 tl gerisini siz anlayın

Poliss155
Memur
30 Ağustos 2024 16:15

evet kiralar 15 binden başlıyor en kötü ev oturulabilecek 2+1 Suan 20 bin tl..Ama bize verdikleri şaka gibi 1200 tl iki öğün yemek parası.
diyorumki06, 2 hafta önce
hiç bir şey değil. öğretmen 4 saatlik görevle alıyor bu parayı.

zorta
Aday Memur
30 Ağustos 2024 22:58

izmir yada hakkari olması farketmeiyor artık. buralarda da kiralar 20 bin tl den başlıyor.

batı bilmemde doğuda terör tazminatının en az yarı maaş olması şart. (30 bin)

kimse doğuya keyfinden gelmiyor. burada her an ölüm tehlikesi var. bunun tanzim edilmesi gerekli.

Poliss155, 2 hafta önce
evet kiralar 15 binden başlıyor en kötü ev oturulabilecek 2+1 Suan 20 bin tl..Ama bize verdikleri şaka gibi 1200 tl iki öğün yemek parası.

Dead.588
Memur
30 Ağustos 2024 23:11

Ölüm tehlikesi mi var o eskidendi artık terör kalmadı doğuda emin ol İstanbuldan daha nezihtir doğu illeri

zorta, 2 hafta önce

izmir yada hakkari olması farketmeiyor artık. buralarda da kiralar 20 bin tl den başlıyor.

kimse doğuya keyfinden gelmiyor. burada her an ölüm tehlikesi var. bunun tanzim edilmesi gerekli.

kral122
Daire Başkanı
30 Ağustos 2024 23:50

Vallah Şırnak?ta Uludere?ye geldim 2016-2019 da olum tehlikesi istanbuldan daha az olduğu kesindir

zorta, 2 hafta önce

zorta
Aday Memur
01 Eylül 2024 11:12

sizin hakkınızın yenmesi mübahtır.

madem ölüm riski yok terör yok artık o zaman ne diye hala şark görevi var? kaldırsınlar zorunlu şarkı. kim nerde istiyorsa orda çalışsın. zorla sağa sola gönderip duruyorlar insanları.

millet keyfinden mi 100-150 bin tl harcayıp mahrumiyet bölgelerine gelip yerleşiyorlar. allahın unuttuğu dağlarda 20 bin tl kira veriyorlar?

hasta mısınız nesiniz anlamıyorum ki

Dead.588, 2 hafta önce

Ölüm tehlikesi mi var o eskidendi artık terör kalmadı doğuda emin ol İstanbuldan daha nezihtir doğu illeri

timicim
Aday Memur
01 Eylül 2024 11:57

yanlışınız var Diyarbakır merkezde asker personele tazminat yok ham maaş. çeşitli yerlerde terör tazminatı tam rakam vereyim 7000 TL ek iki dediğimiz tazminat aile gitmeyen garnizonlarda 16 bin TL 100 bin TL alan başçavuş masallah
Umut1903, 1 ay önce

1995 senesi öncesi 1.5 maaş kadardı askerin halen öğle ama polis garip Diyarbakır da yeni uzman 80 bin alır 30 yıllık polis 63 ancak alır.Bu polis bu kadar garip bırakanları yazıklar olsun.Şu an 30 yıllık astsubay Diyarbakır da 100 alıyor.

kral122
Daire Başkanı
01 Eylül 2024 12:13

Hasta olan sensin sadece ölüm tehlikesi terör var diye mi gönderiyorlar 1984 yıkından önce de sark vardı terör yok iken ben Uludere de Şırnak?ta çok rahattım.2016-2019 yıllarında gece saatlerine kadar dışarda dolaşırdık hafta sonu dağa çıkardık

zorta, 1 hafta önce

madem ölüm riski yok terör yok artık o zaman ne diye hala şark görevi var? kaldırsınlar zorunlu şarkı. kim nerde istiyorsa orda çalışsın. zorla sağa sola gönderip duruyorlar insanları.

millet keyfinden mi 100-150 bin tl harcayıp mahrumiyet bölgelerine gelip yerleşiyorlar. allahın unuttuğu dağlarda 20 bin tl kira veriyorlar?

zorta
Aday Memur
01 Eylül 2024 12:50

iktidarın trolü olmak nası bi his? getirisi iyimi? rende binasında memurlar netin emniyet sorumlusu senmisin?

zorta, 1 hafta önce

kral122
Daire Başkanı
01 Eylül 2024 21:44

Eğer bana diyorsan iktidarın trolü diye ağzını topla yemek yemeyi bırak şu içemezsin yoksa gerçekleri anlatıyoruz anlamıyorsan başka kapıda Kendi dilince konuş dediğin dili deyince ceza veriyorlar

zorta, 1 hafta önce

iktidarın trolü olmak nası bi his? getirisi iyimi? rende binasında memurlar netin emniyet sorumlusu senmisin?

zorta
Aday Memur
01 Eylül 2024 23:53

Tehdit ve hakaret memurlar nette serbest mi yoksa iktidar trollerine mi serbest sadece?

Adam olsan trol olmazsın. Hakkını arayana sorana laf eden adam değildir. Nokta

kral122, 1 hafta önce

Eğer bana diyorsan iktidarın trolü diye ağzını topla yemek yemeyi bırak şu içemezsin yoksa gerçekleri anlatıyoruz anlamıyorsan başka kapıda Kendi dilince konuş dediğin dili deyince ceza veriyorlar

kral122
Daire Başkanı
02 Eylül 2024 00:40

Trol olanın da trol iftirası atanın da Allah bin türlü belasını versin ???.. senin aldığın parayı bırak nefes zarar. Terör parası yetersizliği İstanbul olmak üzere İzmir Ankara?dır . Hadi uza buradan NOKTA

zorta, 1 hafta önce

Tehdit ve hakaret memurlar nette serbest mi yoksa iktidar trollerine mi serbest sadece?

Adam olsan trol olmazsın. Hakkını arayana sorana laf eden adam değildir. Nokta

Aspirin46
Aday Memur
02 Eylül 2024 21:16

90-2000 arası

musedes, 1 ay önce
hangi yıllarda evini arabasını alırdı merak ettim 6 yıl Muş'ta kaldım en üstten terör parasi aldim ama ne ev ne araba alabildim arkadaslarim da alamadı hangi yıllar merak ettim bu dediğin
Toplam 57 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi