Editörler : "eskiyara"Pangaea
05 Ağustos 2024 23:52

Tayin sonrası mebbis okul değişikliği

Tayin olduktan sonra ilçe mem çıkış yaptıklarını söyledi, sonrasında yeni tayin olduğum yerde okul müdürü mü yoksa ilçe mem mi tanımlama yapıyor, süreç nasıldır ?

kayserili380383
Aday Memur
06 Ağustos 2024 00:10

Okul başlama yazısı yazar.İlce milli eğitim başlatır genelde.Bazi ilçelerde okulda bu yetki verilebiliyor.

miskinler
Aday Memur
06 Ağustos 2024 11:25

Ben de merak ediyorum. İliçi yer değiştirdim.. bir hafta oldu hala eski okulum gözüküyor. İlçe MEM i aradım. Yeni okulunuz gözüküyor dedi. Acaba yeni okulumun yapması gerken bir şey mi var?

Sevdim-Seni
Genel Müdür
06 Ağustos 2024 11:32

giriş yaptıktan sonra sağ üstte yetkilerimi güncelle yazısı var,

ona tıklayın

köy okulu.m
Aday Memur
06 Ağustos 2024 17:12

yebi okulum başlayış yazısı yazdıktan iki üç saat içinde mebbiste yeni okulum gözüktü

Soner Eraslan
Aday Memur
06 Ağustos 2024 17:14

söylediğiniz gibi oldu, halletti ilçe mem şimdide e kurs modülünde sol üstte eski okulum yazıyor ama sağ tarafta başvuru yerinde eski ilçem ve yeni ilçemdeki tüm okulları görebiliyorum. Bu nasıl düzelir acaba ? Yeni okula başvuru yapmamda sakınca yok sanırım.
06 Ağustos 2024 17:18

kurs başvuruları başladı mı hocam. öğretmen başvuruları?
Soner Eraslan, 1 ay önce
söylediğiniz gibi oldu, halletti ilçe mem şimdide e kurs modülünde sol üstte eski okulum yazıyor ama sağ tarafta başvuru yerinde eski ilçem ve yeni ilçemdeki tüm okulları görebiliyorum. Bu nasıl düzelir acaba ? Yeni okula başvuru yapmamda sakınca yok sanırım.
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi