Editörler : Pangaea
08 Ağustos 2024 10:04

KPSS Hatalı Sorular Hakkında Hala Açıklama Yapmamaları

Resmi olarak bir açıklama şu zamana kadar yapılmış olmalıydı sınav sonuçları açıklandığında emrivaki yaparak şu soru iptal bu soru değil mi diyecekler bu haksızlık

memurlukyolum
Aday Memur
08 Ağustos 2024 10:17

bence de hocam ösym sonuç öncesi şu sorular hakkında itirazlar oldu hangi soruların iptal olduğunu ve açıklamalı yazıyla da olsa bildirmeleri gerekir ösym duyurular sayfasında iptal edilen soruların değerlendirme dışında tutularak şu soru sayısı üzerinden hesaplanma yapılacaktır sonuçlar açıklanınca bu bilgilerin verilmesi çok geç olur ve güvensizlik oluşturur bence de

sila.tirik
Aday Memur
08 Ağustos 2024 10:25

Kesinlikle güvensizlik oluşturdu koskoca kurumun sessiz kalmasını aklım almıyor

Gerçekten moralim çok bozuk 2024 yılında kendi branşımda az atama olacak ve 1-2 puanla atanamayacağım diye korkuyorum bunun vebalini nasıl ödeyecekler

Ve bu mesleğe bu sınava çok şey bağladık olmayacaksa da elimizden geleni yaptık ama başaramadık deyip önümüze bakalım bu kadar emeğe yazık etmeleri haksızlık

memurlukyolum, 1 ay önce

bence de hocam ösym sonuç öncesi şu sorular hakkında itirazlar oldu hangi soruların iptal olduğunu ve açıklamalı yazıyla da olsa bildirmeleri gerekir ösym duyurular sayfasında iptal edilen soruların değerlendirme dışında tutularak şu soru sayısı üzerinden hesaplanma yapılacaktır sonuçlar açıklanınca bu bilgilerin verilmesi çok geç olur ve güvensizlik oluşturur bence de

Svdaaaa
Kapalı
08 Ağustos 2024 14:10

Hocam inanin bnde bekliyorum boyke ya sınav iptali değil tamm ama barı hangi sorulari iptal edeceksniz yada hangi soruyu bilelimm neyi bekliyorlar hocam ivedilikle dedikleri bu mu oluyirr sanrim sınav sonucunu bekliyorlar şaka gbi sinvdsn somra aciklyacaklarsa hiç aciklamasinlarr

sila.tirik, 1 ay önce

Gerçekten moralim çok bozuk 2024 yılında kendi branşımda az atama olacak ve 1-2 puanla atanamayacağım diye korkuyorum bunun vebalini nasıl ödeyecekler

Ve bu mesleğe bu sınava çok şey bağladık olmayacaksa da elimizden geleni yaptık ama başaramadık deyip önümüze bakalım bu kadar emeğe yazık etmeleri haksızlık

entman
Aday Memur
08 Ağustos 2024 14:24

genelde sınav sonuçlarında açıklama yapılır. iptal sorular belirtilir. iptal edilen sorular üzerinden puanlama yapılmıştır denir
Svdaaaa, 1 ay önce

Hocam inanin bnde bekliyorum boyke ya sınav iptali değil tamm ama barı hangi sorulari iptal edeceksniz yada hangi soruyu bilelimm neyi bekliyorlar hocam ivedilikle dedikleri bu mu oluyirr sanrim sınav sonucunu bekliyorlar şaka gbi sinvdsn somra aciklyacaklarsa hiç aciklamasinlarr

ozgur cakir
Aday Memur
08 Ağustos 2024 14:58

Misaki milli ve matematikteki cift cevapli soru iptal olur. Onun için etkisi max 0.90 -0.95 olur. Ayrıca sinav netleri çoğu derece yapan arkadaşların en az 5 6 net düşmüş. Bence 22 kpss ile 23 kpss ortalaması bir puan gelecek. Sıralamalarda hesaplanan puani 1 puan üstünde gelir. Örneğin 88 alan 22 de 8000 olduysa bu sınavda 6500 7000 gibi gelir.

memurlukyolum
Aday Memur
08 Ağustos 2024 15:08

hocam coğrafyadan taşa toprağa dayalı mevsimlik göç sorusu da hatalı o da iptal olur 3 soru bence kesin ama türkçe ve eb den birer sorudan da bahsettiler ama onlar hakkında bilgim yok hatalı mı diye ama 3 soru kesin mat tarih ve coğ dan birer soru iptal olur gibime geliyor

ozgur cakir, 1 ay önce

Misaki milli ve matematikteki cift cevapli soru iptal olur. Onun için etkisi max 0.90 -0.95 olur. Ayrıca sinav netleri çoğu derece yapan arkadaşların en az 5 6 net düşmüş. Bence 22 kpss ile 23 kpss ortalaması bir puan gelecek. Sıralamalarda hesaplanan puani 1 puan üstünde gelir. Örneğin 88 alan 22 de 8000 olduysa bu sınavda 6500 7000 gibi gelir.

sila.tirik
Aday Memur
08 Ağustos 2024 15:16

min 3 soru çok değil mi daha önceki yıllarda da bu kadar iptal olan soru oluyor muydu

memurlukyolum, 1 ay önce

hocam coğrafyadan taşa toprağa dayalı mevsimlik göç sorusu da hatalı o da iptal olur 3 soru bence kesin ama türkçe ve eb den birer sorudan da bahsettiler ama onlar hakkında bilgim yok hatalı mı diye ama 3 soru kesin mat tarih ve coğ dan birer soru iptal olur gibime geliyor

ozgur cakir
Aday Memur
08 Ağustos 2024 15:21

Hocam taşa toprağa sanayi yazmış soruda sanayi derken tarim kastedilmedigi açık derler bence iptal olmaz

sila.tirik, 1 ay önce

memurlukyolum
Aday Memur
08 Ağustos 2024 15:25

sanayi de dese mevsimlik göç sanayi de olmaz hocam zaten sorudaki sıkıntı mevsimlik göç demesinde taşa toprağa dayalı sanayi de mevsimlik göç olmaz yerleşik hayat olur bu yüzden hocalar çok eleştirmişlerdi bu soruyu ve itiraz edildiğini biliyorum bu sorunun mantık hatası olduğunu varsayarak dan iptal edilir gibime geliyor max 3 soru iptal olursa 117 sorudan hesaplanma olur

ozgur cakir, 1 ay önce

Hocam taşa toprağa sanayi yazmış soruda sanayi derken tarim kastedilmedigi açık derler bence iptal olmaz

cvfield
Aday Memur
08 Ağustos 2024 15:35

arkadaşın biri Çorum'dan geçerken konuşmuş ordaki fabrikayla video yayınladıydı.Yazın iş yoğunluğundan dolayı mevsimlik işçi alıyoruz demişler

thirtychefcurry
Aday Memur
08 Ağustos 2024 16:08

matematik sorusunun iptal edileceğini pek zannetmiyorum geçmiş yıllarda dgs sınavında da benzer bir durum yaşanmış ve soru iptali olmamış

ozgur cakir, 1 ay önce

Nuraynen
Memur
08 Ağustos 2024 16:21

O soruyu sanayiyi görmediğimden bn de hatalı yaptım ama soruda hata yok. İptal olması mümkün değil.

memurlukyolum, 1 ay önce

sila.tirik
Aday Memur
08 Ağustos 2024 17:35

3 soru çok değil mi daha önceki yıllarda da bu kadar iptal olan soru oluyor muydu

Nuraynen, 1 ay önce

O soruyu sanayiyi görmediğimden bn de hatalı yaptım ama soruda hata yok. İptal olması mümkün değil.

ozgur cakir
Aday Memur
08 Ağustos 2024 22:58

Bencede çok 2 soru iptal olur. Çevresinde yüksek net yapan duyan yokmu 110 neler varmış hiç inandırıcı değil. Bu sınav o netlere ulaşılacak sinav değildi. 22 birincisinin 114 neti varmis

sila.tirik, 1 ay önce

3 soru çok değil mi daha önceki yıllarda da bu kadar iptal olan soru oluyor muydu

sila.tirik
Aday Memur
09 Ağustos 2024 10:47

114 net nasıl yapılır aklım almıyor

ozgur cakir, 1 ay önce

Bencede çok 2 soru iptal olur. Çevresinde yüksek net yapan duyan yokmu 110 neler varmış hiç inandırıcı değil. Bu sınav o netlere ulaşılacak sinav değildi. 22 birincisinin 114 neti varmis

Eksisoz
Şef
09 Ağustos 2024 18:28

Türkçe sözel mantık sorusu kesinlikle iptal bir kere. Sorunun cevabını değiştirmiyor diye bir şey yok. Maddi hatadır.

Svdaaaa
Kapalı
09 Ağustos 2024 20:04

YanLis amlamayin bn soruya bişey demiyorum peki doğru yapan nolcak acaba bir dogrunuz dusecekmii buda haksızlık herturlu herkse hakszlikk nasıl çözüm bulacaklar acaba

Eksisoz, 1 ay önce

Türkçe sözel mantık sorusu kesinlikle iptal bir kere. Sorunun cevabını değiştirmiyor diye bir şey yok. Maddi hatadır.

Eksisoz
Şef
10 Ağustos 2024 00:01

soru tamamen yok sayılıyor. 120 üzerinden değil de 119 soru üzerinden puan veriliyor.hakkaniyete bakarsanız soru iptal olmaması lazım ama maddi hata iptal olmak zorundadır her zaman.koskoca adamlar şıkkı kontrol bile etmiyor.

Svdaaaa, 1 ay önce

YanLis amlamayin bn soruya bişey demiyorum peki doğru yapan nolcak acaba bir dogrunuz dusecekmii buda haksızlık herturlu herkse hakszlikk nasıl çözüm bulacaklar acaba

VictoryGallop
Daire Başkanı
10 Ağustos 2024 01:17

Devlet Denetleme kurumu, 2022 KPSS'yi iptal edince sinirden oturdum 1 ay iptal nedenini açıklamasını bekledim.

1 tane açıklama yapmadılar. yani beklemeyin arkadaşlar. gücünüz varsa mahkemede uğraşın yoksa üzüldüğünüzle kalıyorsunuz.

Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi