Editörler : Pangaea
08 Ağustos 2024 13:07

Düz memurluk ta psikiyatri raporu için muayene nasıl oluyor?

Düz memurluk için psikiyatri muayenesi nasıl oluyor benim geçmişte yaşadığım bir travmam var bu yüzden gitmiştim psikiyatriye bunlar çıkarmı geçmişe bakıldığı zaman her gittiğimde ilaç verdiler bir kaçını hiç kullanmadım satın da almadım ama sistemde gözüküyor klasik antidepresanlar sadece birde travmamdan dolayı kolumda üç tane kesik var küçük dövme ile kapattırdım zaten belli olmuyor psikiyatri muayenesinde kollara falan bakılıyor mu çok dikkatli bakarsa görür yoksa göremez göstermemeye çalışcam zaten 6 7 sene önce psikiyatri muayenesinde doktora kolumda kesik var dedim mi demedim mi hatırlamıyorum zaten içeriğe girilmiyormus sadece tani ve ilaç yazıyormuş sistemde ben öyle biliyorum .araştırdığım da bir kaç kişi girdim kollarıma baktilar demiş bir kaç kişi girdim ilaçları sordu neden kullandın dedi raporu imzaladı hemen çıktım bir sorun oluşur mu

kreatin
Memur
08 Ağustos 2024 13:09

sorun oluşmaz. psikiyatri muayenesi memurlukta akli melekeleri yerinde mi değil mi diye bakıyorlar

Yasemin233
Aday Memur
08 Ağustos 2024 13:15

Ya evet biliyorum ama bir kaç kişi buraya yazmış koluma baktılar falan diye o yüzden sordum düz memurlukta sorun olmuyormuş diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum

kreatin, 1 ay önce
sorun oluşmaz. psikiyatri muayenesi memurlukta akli melekeleri yerinde mi değil mi diye bakıyorlar

kreatin
Memur
08 Ağustos 2024 13:26

hiçbir sorun olmaz. sadece polislik ve askerlikte sorun olur. için rahat olsun
Yasemin233, 1 ay önce

Ya evet biliyorum ama bir kaç kişi buraya yazmış koluma baktılar falan diye o yüzden sordum düz memurlukta sorun olmuyormuş diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum

Kerem06061
Şef
08 Ağustos 2024 14:51

Kesikler güvenlik personeli alımında sorun yaratır.Çünkü silah tasiyacaklari için adam öldürmeye veya intihara meyillilik gösterirler.Bundan bakarlar.Diğer işlerde önemseyeceklerini sanmam.Ama kolun içini göster derler.Zaten sistemden kullandığın ilaçları görecek ve ne zaman bıraktığına bakacak.1 yıl içinde kullanmadiysan önemsemez.Ama ağır ilaçlar kullandıysan ve durumun şiddetine gore doktorun kararı değişebilir. Ama dediğim gibi silah tasimayacaksan sorun edeceğini düşünmüyorum.Yöne de bi hastane doktoruna git danış.Sor engel olur mu de.

Yasemin233
Aday Memur
08 Ağustos 2024 15:01

Sistemde görecek ilaçları biliyorum ama kollara bakıp bakmayacağını bilmiyorum kesinlikle kola bakılıyor mu dövme var zaten birde uzun kollu giycem görmesi için koluma çok yakından bakması lazım illa bakılıyor mu yani

Kerem06061, 1 ay önce

Kesikler güvenlik personeli alımında sorun yaratır.Çünkü silah tasiyacaklari için adam öldürmeye veya intihara meyillilik gösterirler.Bundan bakarlar.Diğer işlerde önemseyeceklerini sanmam.Ama kolun içini göster derler.Zaten sistemden kullandığın ilaçları görecek ve ne zaman bıraktığına bakacak.1 yıl içinde kullanmadiysan önemsemez.Ama ağır ilaçlar kullandıysan ve durumun şiddetine gore doktorun kararı değişebilir. Ama dediğim gibi silah tasimayacaksan sorun edeceğini düşünmüyorum.Yöne de bi hastane doktoruna git danış.Sor engel olur mu de.

Yasemin233
Aday Memur
08 Ağustos 2024 15:06

Bir kaç tanıdığım kollarına dahi bakilmadigini söyledi sadece neden kullandın niye bıraktın niye geldin gibi şimdi nasılsın diye sormuşlar

Kerem06061, 1 ay önce

Kerem06061
Şef
08 Ağustos 2024 18:21

Kaç kez kurula girdim hepsinde baktı.Bakacak tabi.

Yasemin233, 1 ay önce

Bir kaç tanıdığım kollarına dahi bakilmadigini söyledi sadece neden kullandın niye bıraktın niye geldin gibi şimdi nasılsın diye sormuşlar

Kerem06061
Şef
08 Ağustos 2024 18:23

Oturduğu yerden karşısında dururken uzanarak baktı.(2-3metre mesafe)Yanımda bakmadı.

Kerem06061, 1 ay önce

Kaç kez kurula girdim hepsinde baktı.Bakacak tabi.

Yasemin233
Aday Memur
08 Ağustos 2024 19:02

Anladım bilmiyorum sonuçta dövme var uzak mesafeden göremez zaten ki ben silahlı güvenlik görevlisi yada EGM TSK için rapor almıycam normal düz memurluk için masa başı inşallah bakmaz belki psikiyatri kayıtlarım olduğu için bakmak ister

Kerem06061, 1 ay önce

Oturduğu yerden karşısında dururken uzanarak baktı.(2-3metre mesafe)Yanımda bakmadı.

BEYZAYİLMAZ23
Aday Memur
09 Ağustos 2024 11:47

Benimde geçen sene kollarıma baktılar. Ama çok detaylı bakmadılar öylesine gözden geçirdiler. Çok fazla dikkat çekici hareket yapmadığın sürece sıkıntı olmaz.

since2024
Aday Memur
09 Ağustos 2024 13:13

bakabilirler bence bakmalılar da kollara falan vücudun diğer yerlerine sonuçta devlet işi göz ardı etmeye gelmez

Yasemin233
Aday Memur
09 Ağustos 2024 23:26

Dövme var zaten açar gösteririm ama aklım karışıyor bazıları bakıyor diyor bazıları yok diyor

BEYZAYİLMAZ23, 1 ay önce

Benimde geçen sene kollarıma baktılar. Ama çok detaylı bakmadılar öylesine gözden geçirdiler. Çok fazla dikkat çekici hareket yapmadığın sürece sıkıntı olmaz.

Kerem06061
Şef
10 Ağustos 2024 14:35

Ben sordum.Kesik çizik mevzuları önemli.Doktorun anlamaması mümkün değil dövme varsa daha dikkatli bakacak.Yara izlerini kolaylıkla ayırt edebildiklerini söyledi. Yalan ve saklama konusunda uzmanlar.Sakladığını öğrenirse geçireceği varsa da gecirmeyebilir.Yine de bi psikiyatriste randevu almadan git sor 2 dakika.Kesikler büro işine engel olur mu de.

Yasemin233, 1 ay önce

Dövme var zaten açar gösteririm ama aklım karışıyor bazıları bakıyor diyor bazıları yok diyor

Yasemin233
Aday Memur
10 Ağustos 2024 15:27

Kime sordunuz anlamadım anlattıklarından hiç birşey anlamadım

Kerem06061, 1 ay önce

Ben sordum.Kesik çizik mevzuları önemli.Doktorun anlamaması mümkün değil dövme varsa daha dikkatli bakacak.Yara izlerini kolaylıkla ayırt edebildiklerini söyledi. Yalan ve saklama konusunda uzmanlar.Sakladığını öğrenirse geçireceği varsa da gecirmeyebilir.Yine de bi psikiyatriste randevu almadan git sor 2 dakika.Kesikler büro işine engel olur mu de.

Yasemin233
Aday Memur
10 Ağustos 2024 15:29

Kime sordunuz anlamadım birde dediklerinden hiç birşey anlamadım yani daha önce muayene olan arkadaşlarım oldu sizin anlattığiniz gibi bu kadar büyük inceleme olmamış

Yasemin233, 1 ay önce

Kime sordunuz anlamadım anlattıklarından hiç birşey anlamadım

Yasemin233
Aday Memur
10 Ağustos 2024 15:51

Birde siz ne memurusunuz merak ettiğim için soruyorum düz memurluk mu sizinki

Kerem06061, 1 ay önce

Kerem06061
Şef
10 Ağustos 2024 21:04

Psikiyatrist Heyet doktoruna sormuştum.Yara izi ayırt edilir demişti.Ama büro personeli için sormadım onu da sen sor diyorum

Yasemin233, 1 ay önce

Kime sordunuz anlamadım birde dediklerinden hiç birşey anlamadım yani daha önce muayene olan arkadaşlarım oldu sizin anlattığiniz gibi bu kadar büyük inceleme olmamış

Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi