Editörler : "eskiyara"Pangaea
09 Ağustos 2024 09:56

İl Dışı Görevlendirme Hakkında
Dönem içerisinde tayin tarihleri dışında doğuda asker olan eşin yanına geçici görevlendirme oluyor mu? oluyorsa nasıl bir yol izlemek gerekiyor uzun sürüyor mu vs bilgi verebilecek arkadaşlara teşekkür ederim.

kahya05
Memur
09 Ağustos 2024 10:28

hocam bizim ülkemizde dayınız varsa herşey mümkün ama bi tanıdığınız yoksa bahsettiğiniz şey imkansıza yakın

afitab90
Aday Memur
09 Ağustos 2024 11:34

hocam bu TSK ve MEB arasında protokol vs var diyorlar. tayinle ilgilidir bu belki bilemiyorum.
kahya05, 1 ay önce

hocam bizim ülkemizde dayınız varsa herşey mümkün ama bi tanıdığınız yoksa bahsettiğiniz şey imkansıza yakın

fen-25
Memur
09 Ağustos 2024 23:07

ilceler arası 15 gün yazışma sürüyor.iller arası proje okulları görevlendirme alıyor.normal okullarda pek duymadım ama doguda acık cok.asker eşisiniz. olma ihtimali çok fazla bence sansınızı deneyin

afitab90
Aday Memur
10 Ağustos 2024 06:46

bu durumda olan arkadaşlar buldum MEB-TSK arasında protokoldan dolayı görevlendirme hakkımız varmış. 1-2 hafta içinde çıkıyormuş görevlendirme. buraya yazıyorum araştırmak için foruma girenlere yardımcı olur belki.. ya tayin isteyip çıkmayacak ya da tayin döneminden sonra evlilik oldu mu başvurabiliniyormuş..
fen-25, 1 ay önce

ilceler arası 15 gün yazışma sürüyor.iller arası proje okulları görevlendirme alıyor.normal okullarda pek duymadım ama doguda acık cok.asker eşisiniz. olma ihtimali çok fazla bence sansınızı deneyin

NUR GÜLÖZ
Aday Memur
10 Ağustos 2024 21:22

hocam kaç yıllık öğretmensiniz acaba kadrolu veya sözleşmeli fark ediyor mu bu görevlendirmede

afitab90, 1 ay önce
bu durumda olan arkadaşlar buldum MEB-TSK arasında protokoldan dolayı görevlendirme hakkımız varmış. 1-2 hafta içinde çıkıyormuş görevlendirme. buraya yazıyorum araştırmak için foruma girenlere yardımcı olur belki.. ya tayin isteyip çıkmayacak ya da tayin döneminden sonra evlilik oldu mu başvurabiliniyormuş..

afitab90
Aday Memur
10 Ağustos 2024 21:46

ben kadroluyum hocam. sözleşmeli de eşiniz gelebiliyor diye biliyorum ama yanılabilirim bilen doğrusunu yazar.
NUR GÜLÖZ, 1 ay önce

hocam kaç yıllık öğretmensiniz acaba kadrolu veya sözleşmeli fark ediyor mu bu görevlendirmede

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi