Editörler : "eskiyara"Pangaea
12 Ağustos 2024 10:54

Yaz Tatili
3 aylık yaz tatilinde sıkılıyorum. Bende diğer kamu personeli gibi 30 gün yıllık izin kullanmak istiyorum. 3 ay yatmak gerçekten zor ve hakkaniyetli değil.

Bu ankete 7 günde, 8 kişi oy kullandı ve 19/08/2024 10:54 tarihinde sona erdi.

Kagiş
Müsteşar
12 Ağustos 2024 11:41

Başlığı açan zat-ı muhterem!! Birincisi bizim tatilimiz 3 ay değil, 2 ay'dır! İkincisi "yatmak" tabiri nedir yaa! Sen evde pineklerken ben pansiyon ve otellerde tatil yapıp 70-80 bin TL. masraf ederek bu ülkenin turizmine katkı sağlıyorum. Benim ve benim gibiler sayesinde yollar boş kalmıyor, ekonomi dönüyor. Depomu dolduruyorum, dinlenme tesisinde yemek yiyorum, arabamı yıkıyorum, alışveriş ediyorum ki bunlar parayla oluyor paraylaa!!

Aldığımız maaşlarla ticarete hız veriyoruz! Esnafın bizim sayemizde yüzü gülüyor! Hem öğrencileri yetiştiriyoruz hem de memlekete doğrudan ve dolaylı yoldan birçok kalemde hizmet ediyoruz! Yaptığımız ev, arsa, araba gibi yatırımlarla ve bunlara ödediğimiz vergilerle de "Milli Servet"e katkı da bulunuyoruz!! Hadi oradannn!!!

Not: Sayın editör, provokasyon içeren bu başlığı lütfen kapatın!!!

matemkogr
Daire Başkanı
12 Ağustos 2024 11:51

Memleketimden binlerce kilometre uzakta onlarca sene çalışıyorum. Bırak da yazın bari iki ay olsun annemle babamla kardeşlerimle özlem gidereyim.

Sen tatilde sıkılıyorsun diye tüm öğretmenlerin tatili kısalsın mı istiyorsun?

Eğer çok sıkılıyorsan maddi durumu uygun olmayan öğrenciler için ücretsiz özel ders vererek tatilini değerlendirebilirsin. Başka tavsiyeler de verebilirim sıkıntınızı giderebilecek..

Kagiş
Müsteşar
12 Ağustos 2024 11:52

"3 ay yatmak gerçekten zor ve hakkaniyetli değilmiş!" lâfa bak!! Sen yazın mesaiye gidiyorsun ve rutin işini yapıyorsun ve evinde oturup başını dışarı çıkarmıyorsun belki, ama ben kazandığım parayla geziyorum, masraf ediyorum ve senden çok daha faydalı bir işe yarıyorum!

Hakkaniyetmiş de falanmış filanmış! Geçin bunları geçinnn! Sen kazandığım para, aldığım maaş helâl mi diye önce kendine bir soracaksın!?? Artistlik yapmayın burada!!!

Pangaea
Editor
12 Ağustos 2024 12:24

Öğretmenlerin tatil süresi bellidir.

Konu yazmaya kapatılacaktır.

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi