Editörler : cihan27E.Kayı Han
17 Ağustos 2024 16:39

Memur maaşları zammı

Adamlar daha 6 ay sonrayı bile kesinleştirdi 6.6 die vay bu memurin asgari ücretlinin işçinin haline

elektronik49
Şube Müdürü
17 Ağustos 2024 16:55

İşçiyi aradan çıkar. Maaşları çok iyi .ikramiyeleri tediyeleri var

elektronik49
Şube Müdürü
17 Ağustos 2024 16:56

Emekli olunca maaslari düşmüyor aksine artıyor.tazminatlariyla ev araba alinabiliyor

rewange02
Aday Memur
17 Ağustos 2024 17:10

maalesef öyle çoğu torpille girmiş oluyor memurlar hakkıyla giriyorlar ancak onlar her konuda bizden daha iyi izinleri de birikiyor maaşları tediyeleri de bizimkinden yüksek haksızlık olduğunu düşünüyorum ama yapacak birşey yok.

Hocass
Aday Memur
24 Ağustos 2024 09:48

Başlığı açan herkesi kendi gibi gariban zannediyor .gariban biz memurlar sendikamiz var ama onlardan .içerden satiliyoruz asgari ücreti devlet bile ödemiyor adamalr kural değiştirip yılda 2zamnyapmaya basladilar.bizimkiler utanmasa bizden geri alacaklar.ocak zammı haberleri çıktı %20 yi geçmesin diye ....yalanlandı ama keşke o gerçek olsa %10u geçerse sukedecegiz

Akademik7224
Daire Başkanı
26 Ağustos 2024 13:51

%10-12 arası zam oranı %95 ihtimal diye düşünüyorum...

cetek
Şube Müdürü
26 Ağustos 2024 14:51

Araya şu asgari ücretliyi de sıkıştırmasanız olmaz zaten. Asgarililer dünyanın zammını aldı son 2 yılda seçim yatırımı için. Asıl memur ve asgariden yüksek maaş alan orta kesim ezildi. Asgariyi arttırdıkça asgari alan kesim artıyor çünkü üsttekilere zam yapmıyorlar. Fakirlikte eşitleniyoruz.

furyschopen
Şube Müdürü
27 Ağustos 2024 00:23

Onu söylemezler işte. asgari ücretlinin işine de gelmez. klasik 6. ay enflasyon farkını alıyoruz hepsi ağlıyor "sadece memura mi hayat pahalılığı var" diye. hakkı olmadığı halde 2 yıl boyunca ocakta yüksek maaş almasına rağmen temmuzda da almış, bakan dönmüş demiş ki "memurlar zaten 6 aylik alıyor onlara az veriyoruz, asgari ücretli senelik alıyor çok verdik" sonra dönmüş her temmuzda yapıştırmış. sonuc? ülkede paranın değeri kalmadı. en son öğretmen 11 alırken asgari 8.5 alıyordu bak çok net hatırlıyorum. mecburen seçimde düzeltme yaptılar. hala da ağlıyorlar. asgari ücretli insan kendini o çukurdan çıkaracak çabayı göstermezse daha çok ağlar. herkesin aldığı maaşı almak insani nereye götürebilir ki? kamuda mühendis olduk, yetmedi dhmi için sınava girdik. Adam oturduğu yerden asgari ücretle refah bekliyor.
cetek, 1 ay önce

Araya şu asgari ücretliyi de sıkıştırmasanız olmaz zaten. Asgarililer dünyanın zammını aldı son 2 yılda seçim yatırımı için. Asıl memur ve asgariden yüksek maaş alan orta kesim ezildi. Asgariyi arttırdıkça asgari alan kesim artıyor çünkü üsttekilere zam yapmıyorlar. Fakirlikte eşitleniyoruz.

tolgperperek
Daire Başkanı
27 Ağustos 2024 09:42

işçi ile kastı sürekli işçi değilde sözleşmeli asgari ücretli harici çalışıtırlanlardır yada taşeron şirketle aldıkları.

elektronik49, 2 ay önce

kral122
Daire Başkanı
27 Ağustos 2024 22:46

Asgari ücret 17 bin değil en az 30 bin olmalı 17 bin ile ne yapacak adamlar

cetek, 1 ay önce

Devir Kötü
Şube Müdürü
27 Ağustos 2024 23:31

İşçilerin yan hakları memuru tokatlar. İşçiler yakında memura kalk çay getir derse şaşırmayın

cetek
Şube Müdürü
28 Ağustos 2024 09:15

Patronundan zam istesin öyleyse. Yada kendini geliştirsin daha kalifiye bir işe girsin. Özel sektörde sendikalaşma oranı ne kadar biliyor musun? Sen hiçbir taşın altına elini koyma, sonra devlet gelsin boğazına lokmayı soksun. Bunu mu istiyorsunuz? 2 yılda asgariye dünyanın zammı yapıldı sonuç ne oldu, asgarililer daha mı rahat yaşıyor şimdi? Azıcık akıl izan ya. Popülizm bizi bu hale getirdi.

kral122, 1 ay önce

Asgari ücret 17 bin değil en az 30 bin olmalı 17 bin ile ne yapacak adamlar

28 Ağustos 2024 13:21

Hay hay ben de onlara özeniyorum zaten tek sorumlulukları çay çorba işleri tabi tek şart benim yerime geçecek yaptığım sorumluluğu alacak
Devir Kötü, 1 ay önce

İşçilerin yan hakları memuru tokatlar. İşçiler yakında memura kalk çay getir derse şaşırmayın

erman.
Aday Memur
31 Ağustos 2024 11:37

Keşke öyle olsa yav. Kamuda her işçi aynı alsa neysede öyle bir ücret dengesizliği var ki herkes birbirinden farklı alıyor. Ben TCDD işçisiyim bu ay 30 yattı elektrik işçisiyim aynı ünvanla sağlık bakanlığında işçi olan arkadaşıma 48 yattı :S yani ne diyebilirim ki. Şu dengesizlikten dolayı 2024/1 tercihinde tercih yapıp memurluğa geçiş yaptım evrak sürecini bekliyorum

elektronik49, 2 ay önce

corolesque
Aday Memur
31 Ağustos 2024 16:04

%6,6 olması imkansız. %11.5 ortalama. bana göre yükselir ama düşmez en fazla %13 olur.

leonidas_cog
Daire Başkanı
01 Eylül 2024 02:01

Bende ısrarla 12-13 olur diyorum, ama gerçekte ne kadar o ayrı mesele

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
02 Eylül 2024 13:17

derse işçiler haklıdır

ben olsam daha ayakkabımı sil bile derim

bu memura müstahaktır

Devir Kötü, 1 ay önce

M Can
Genel Müdür
06 Eylül 2024 12:09

2024 sonunda çift haneli son zam olacak galiba, Açıklanan OVP ve konuşmalara bakılırsa 2025'ten itibaren tek haneli rakamlara düşürecekler...

Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi