Editörler : Pangaea
04 Ocak 2025 16:10

Alan değişikliği takvimi ne zaman yayınlanacak?

peknadirbey
Aday Memur
12 Ocak 2025 00:25

ara tatil dönüşü ümitvarım

gıdaaa
Aday Memur
14 Ocak 2025 21:31

Hocam ümit var mı diye mi sordunuz yoksa ümit var anlamında mı demek istedin, bir yerde bilgi vermiştiniz de, görüşüldü VS diyede

peknadirbey, 1 ay önce

ara tatil dönüşü ümitvarım

peknadirbey
Aday Memur
19 Ocak 2025 16:58

merhaba hocam, kasım ara tatilde bir grup öğrenci arkadaşlar ile görüşüldü, 2. dönem ilan gelebileceğini mart nisan gibi de tercihlerin alınacağını ve haziran sonunda da ilişik kesileceğini düşünüyorum. Çünkü görüşmede net tarih verilmemekle birlikte 2-3 ay yoğun olduklarını ve yönetmelik değişikliği ile olabileceğini söylediler. Muhtemelen yalnızca il dışı ve o illerde zorunlu hizmet yerleri olabileceği, bu sayede hem bakanlığın hem de öğretmenlerin ortak bir noktada buluşabileceklerini ifade ettiler. Hülasa edersek, ortalama bir ay daha sabredelim hocam

gıdaaa, 1 ay önce

Hocam ümit var mı diye mi sordunuz yoksa ümit var anlamında mı demek istedin, bir yerde bilgi vermiştiniz de, görüşüldü VS diyede

peknadirbey
Aday Memur
19 Ocak 2025 17:00

haftaya bir ziyaret daha düşünülüyor

peknadirbey, 4 hafta önce

merhaba hocam, kasım ara tatilde bir grup öğrenci arkadaşlar ile görüşüldü, 2. dönem ilan gelebileceğini mart nisan gibi de tercihlerin alınacağını ve haziran sonunda da ilişik kesileceğini düşünüyorum. Çünkü görüşmede net tarih verilmemekle birlikte 2-3 ay yoğun olduklarını ve yönetmelik değişikliği ile olabileceğini söylediler. Muhtemelen yalnızca il dışı ve o illerde zorunlu hizmet yerleri olabileceği, bu sayede hem bakanlığın hem de öğretmenlerin ortak bir noktada buluşabileceklerini ifade ettiler. Hülasa edersek, ortalama bir ay daha sabredelim hocam

gıdaaa
Aday Memur
19 Ocak 2025 17:19

Hocam önce il içi oluyordu,yazında il dışına izin veriliyordu. Bu şekilde en azından direkt il dışı hakkı verirler ama ben sadece zorunlu hizmet bölgeleri olacağını düşünmüyorum. Alan değişikliğinde bazı illerde branşa göre il içi bile açılmıyordu, belki bu şekilde olasılık artar

peknadirbey
Aday Memur
20 Ocak 2025 14:39

hocam il dışı çok çok yüksek bir ihtimal olacak il içi de olursa nadir bir şekilde yerleştirilir. Şuan yönetmelik hazırlanıyor. Bu yarın bakanlığa tekrar görüşmeye gideceğiz.

gıdaaa
Aday Memur
22 Ocak 2025 19:12

Hocam bakanlığa gidildimi acaba alan değişikliği ile ilgili?

hocam il dışı çok çok yüksek bir ihtimal olacak il içi de olursa nadir bir şekilde yerleştirilir. Şuan yönetmelik hazırlanıyor. Bu yarın bakanlığa tekrar görüşmeye gideceğiz.

diyorumki06
Şube Müdürü
22 Ocak 2025 19:53

bu alan değişikliği sanırım bitmeyecek. bir turkceci olarak meslek lisesi branşına atanmış olarak son derece mutluyum. alan değişikliği aklımın ucundan geçmiyor. kararsızlık yaşayan ortaokul branşlarına meslek lisesini tavsiye ederim.

gıdaaa
Aday Memur
22 Ocak 2025 20:07

Hocam ben meslek öğretmeniyim zaten, sadece branşı değiştirmek istiyorum diğer türlü il dışı atamada gidemiyoruz istediğimiz illere

diyorumki06, 4 hafta önce
bu alan değişikliği sanırım bitmeyecek. bir turkceci olarak meslek lisesi branşına atanmış olarak son derece mutluyum. alan değişikliği aklımın ucundan geçmiyor. kararsızlık yaşayan ortaokul branşlarına meslek lisesini tavsiye ederim.

peknadirbey
Aday Memur
23 Ocak 2025 22:43

bakanlık ile görüşüldü, mart / nisan gibi yeni yönetmelikle beraber tercihler yapılacak bilgilerinize...

muallim_34
Genel Müdür
24 Ocak 2025 09:09

Sadece il dışı olacak deniyor doğru mu.

bakanlık ile görüşüldü, mart / nisan gibi yeni yönetmelikle beraber tercihler yapılacak bilgilerinize...

peknadirbey
Aday Memur
24 Ocak 2025 17:46

Merhaba gerek sendika yetkilileri ile gerek bakanlık daire başkanları ile yapılan görüşmelerimiz sonucu il dışı ağırlıkta olacak şeklinde bir izlenim var

Ama il içi de bekliyoruz en azından 5. Ve 6. Bölgelerde

Lakin yönetmelik çıktığında biz de her şeyi net göreceğiz

Mart Nisana gibi tercihler alınacak

Yüksek oranda üzerinde ittifak edilen tarih bu

peknadirbey
Aday Memur
25 Ocak 2025 20:18

yönetmelik yükleniyor az daha sabır...

emre0476
Aday Memur
25 Ocak 2025 22:44

hizmet puanınız kaç hocam
peknadirbey, 5 ay önce

Olur bir de kendimize güvendiğimizi ispat edelim, balkonu da mutfağa katalım mi?

ivmesiz
Aday Memur
26 Ocak 2025 15:27

Alan değişikliği takvimini dört gözle bekliyoruz. İnşallah yukarıda belirtilen tarihlerde ve beklentileri karşılayacak bir şekilde duyurusu yayınlanır.

peknadirbey
Aday Memur
26 Ocak 2025 21:11

bakalım yönetmelik nasıl şartlar sunacak zira kısıtlama olacak belli

Pelinin1
Şube Müdürü
31 Ocak 2025 15:32

İl içi il dışı her tayin döneminde geçiş hakkı da verilmelidir

peknadirbey
Aday Memur
02 Şubat 2025 17:10

sanmıyorum hocam alınan bilgiler aksi istikamette