Editörler : cihan27E.Kayı Han

cetek
Şube Müdürü
27 Ağustos 2024 13:33

Şu anda 30 yıl çalışmış bir uzman hekim emekli olsa 600 bin lira ikramiye alıyor. Sıfır araba parası bile değil.

Herşey şu son 5 yılda bozuldu. Öncesinde hatırlarsınız arabalar 200 bin liraydı, evler de 600-800 bin civarıydı. 5 yılda paramız 10 kat değer kaybetti. Emeği geçenlere teşekkürler.

Çorluilolsun, 1 ay önce

12 senedir çalışıyorum, 10 senedir evliyim eşimde memur, 4 senedir ikimizde müdür olarak görev yapıyoruz aylık gelir 125b.. bir ev bir araba onları da alırken yarısı aileden destekle aldık.. şimdi evimi değiştirmek istiyorum ikimizde müdür olarak çalışmamıza karşın değiştiremiyoruz..

memurluğa ilk başladığımda müdürümüzün eşi öğretmen yazlık ve 3 evi vardı, her gittiğim il de bir ev aldım dedi.. eski karı koca öğretmenlerin hepsinde bir yazlık ev arsa vardı şimdi maalesef memurluğun en sıkıntılı dönemindeyiz

baykuş123
Şef
28 Ağustos 2024 20:33

Trollsun hatta trollerin dik alasın.Sanarsin milyonersin neyini kiskanacagim:) Şükür ettim sükrumün karşılığını aldım demişsin bende senin zeka seviyene inerek demek ki diğerleri sukretmedigi için bı şey sahibi olamamış dedim :)

olcayto66, 1 ay önce

tabi tabi siz kendiniz dışında herkesi trol diye isimlendirmeye bayılırsınız. kendiniz dışında birilerinin bir şeyler sahibi olmasını kabullenemiyorsunuz. Sen bu kafayla daha bir halt sahibi olamazsınız

bakmüf
Aday Memur
28 Ağustos 2024 23:33

bir ev bir araba aldık 17 yıllık memuruz karı koca

olcayto66
Aday Memur
29 Ağustos 2024 07:39

senin gibi aklı az olanlar şükürün kıymetini bilmez. çok zengin olmasam da senin gibi de değilim ŞÜKÜRLER OLSUN

baykuş123, 1 ay önce

Trollsun hatta trollerin dik alasın.Sanarsin milyonersin neyini kiskanacagim:) Şükür ettim sükrumün karşılığını aldım demişsin bende senin zeka seviyene inerek demek ki diğerleri sukretmedigi için bı şey sahibi olamamış dedim :)

Türkiyeliyim
Aday Memur
31 Ağustos 2024 09:46

24 yıldır kamuda çalışıyorum, pandemiden önce nasip oldu bir ev aldım, arabam yok, geçinip gidiyoruz.

BordoMavim
Aday Memur
01 Eylül 2024 05:26

40 yıldır çalışıyorum, evim- arabam yok. Kirada oturuyorum.

BMMühendisi
Aday Memur
02 Eylül 2024 02:20

7 yıllık memurum eşim çalışmıyor 3 çocuk var. 2 kooperatif tarafından dolandırılır gibi oldum fakat sonra 220 metrekare bi arsam oldu ankarada, site içinde memlekette bir de evim oldu. 500 civarı borcum var arabam yok ama üç kuruşa beş köfte yerken hep kendimden gitti. Bir de bi müteahhit dolandırdı onun daha ciğerini sökemedim. Ordan da birşey koparabilirsem borçları kapatirim. Duanızı bekliyorum:)

BMMühendisi
Aday Memur
02 Eylül 2024 02:25

Eihale yi, sahibindeni, arabamcomu takip edecek, elindekini katlamaya bakacaksın. Ragbette ne varsa al sat yapacaksın. 12 taksit vade farksiz motor alip yaza doğru satacaksın. Gomlegi pantolonu dolaptan sahibindenden alacaksin. Dünya malını kar edeceksen satacaksın.... Maaşınla da gecinecekssin. Artarsa yukarda saydiklarima katkı yapacaksin. 5 senede ev de alırsın arabada arsa da... Dolandirilmamaya dikkat et ama:)

malikane.1999, 2 ay önce
Peki hocam bekar tek maaş alan biri faizli kredi kartı ve normal kredi kullanmazsa sadece maaşıyla altın alıp biriktirirse bu kişi nasıl ev veya araba veya arsa sahibi olucak biraz bilgi verebilir misiniz veya öneri. Şimdi maaşla yatırım olarak dolar ve Euro almak mantıksız kendi enflasyonları var onun yerine altın alırım . Çoğu kişi zaten Btc nin sıkıntı olduğunu söylüyor. Borsa da Hise veyahut Fon almak geçiyordu ama alayım desen odunda caiz olmadığını söylüyorlar çünkü şirket illa ki faiz kullanır diyorlar benim aklıma borsa mantığı yatıyordu ama oda sıkıntılı biz altından başka neye yatırım yapıcaz ya
02 Eylül 2024 14:38

15 yıl, hiçbir şey.

pekgozenes
Aday Memur
02 Eylül 2024 14:48

Yalnız değilsin kardeşim :))

Ömer.Turk48, 1 ay önce
15 yıl, hiçbir şey.

tork34
Aday Memur
02 Eylül 2024 15:21

16 yıllık memurum 4 çocuk var eş çalışmıyor.Kendimi bildim bileli - deyim çıkmayı da düşünmüyorum

fortune-teller
Kapalı
10 Eylül 2024 13:37

11 yıldır öğretmenim. 5 yıldır karı koca öğretmeniz bir çocuk var. Bir ev 3+1 oturduğum, iki tane de 1+1 aldım. Bir tane de arabamız var. Krediler beleş dağıtılırken dibini sıyırıp 3 yıl içinde hallettik bunları

since2024
Aday Memur
10 Eylül 2024 13:56

çok iyi yapmışsınız 3-4 yıl sonra tekrar kredilerin uygun olduğu bir dönem gelecek ve dibini yine sıyıracağız :)
fortune-teller, 4 hafta önce

11 yıldır öğretmenim. 5 yıldır karı koca öğretmeniz bir çocuk var. Bir ev 3+1 oturduğum, iki tane de 1+1 aldım. Bir tane de arabamız var. Krediler beleş dağıtılırken dibini sıyırıp 3 yıl içinde hallettik bunları

siyahbeyaz88
Genel Müdür
10 Eylül 2024 20:30

gelir gelir bekle
since2024, 4 hafta önce
çok iyi yapmışsınız 3-4 yıl sonra tekrar kredilerin uygun olduğu bir dönem gelecek ve dibini yine sıyıracağız :)
11 Eylül 2024 13:51

bekarım, memur olduktan 1 sene sonra ev aldım. 2.sene sonra orta halli araba aldım. geçen sene ufak bi miktar kripto yatırımım vardı onu büyüttüm. kısmetse seneye 2.evi almış olacağım gelecek parayla :)

bunlar çok da zor şeyler değil. (erken yaşta evlenmediyseniz veya kumar bağımlılığınız yoksa)

11 Eylül 2024 13:53

6. senem

rebirthgokhan, 4 hafta önce

bekarım, memur olduktan 1 sene sonra ev aldım. 2.sene sonra orta halli araba aldım. geçen sene ufak bi miktar kripto yatırımım vardı onu büyüttüm. kısmetse seneye 2.evi almış olacağım gelecek parayla :)

bunlar çok da zor şeyler değil. (erken yaşta evlenmediyseniz veya kumar bağımlılığınız yoksa)

slm08
Daire Başkanı
11 Eylül 2024 14:11

6 yıllık bekar bir memurum, hiç öyle dolaptan pazardan falan kıyafet almadım ucuza motor alıp yaza doğru satmak gibi bir gayem de olmadı, aldığım parayı çatır çatır yiyorum bir daha mı gelececeğim bu dünyaya ya da ne için çalışıyorum, ev almak hayal zaten istanbulda eli yüzü düzgün bir ev 5 milyon, araba desen millet eskittiği çöp tenekesine neden 700 bin lira vereyim ve bunun için borca gireyim. Araba ihtiyacımı aylık kiralamalarla hallediyorum, yazları muhakkak bir yurt dışına çıkıyorum. Spor salonuna aylık 2 bin lira veriyorum besin takviyelerimin aylık masrafı 4 bin lira

herkese hayırlı işlerrrr

28.dönem.aday
Aday Memur
11 Eylül 2024 14:39

11 aydır kamudayım. 150k para biriktirebildim sadece. şaka gibi

ExpertE
Genel Müdür
12 Eylül 2024 09:57

Ülkenin memuru bu siteleri borsayı onu bunu bilgisizce kovalayıp. ikinci el ve bit pazarından giyinerek mi mal sahibi olacak ve bunu ciddi ciddi tavsiye mi ediyorsunuz? Şaka olmalı ya harbiden şaka! Arkadaşım neden elin yabancısı part time yazın bir ay çalışıp telefon tablet üç ay çalışırsa düşük segment de olsa araba alabiliyor burada nitelikli kesim alamıyor bırak öğrenciyi part time'ı. Böbürlenerek yazmış bir de içi leş gönderisini..

BMMühendisi, 1 ay önce

Eihale yi, sahibindeni, arabamcomu takip edecek, elindekini katlamaya bakacaksın. Ragbette ne varsa al sat yapacaksın. 12 taksit vade farksiz motor alip yaza doğru satacaksın. Gomlegi pantolonu dolaptan sahibindenden alacaksin. Dünya malını kar edeceksen satacaksın.... Maaşınla da gecinecekssin. Artarsa yukarda saydiklarima katkı yapacaksin. 5 senede ev de alırsın arabada arsa da... Dolandirilmamaya dikkat et ama:)

düşersemyanarım
Aday Memur
15 Eylül 2024 19:39

14 yıllık memurum. Güzel bir ev ve güzel bir araba aldım. İkisini de emin emin vesilesiyle.. Allah herkese helalinden bol rızıklar versin.

Toplam 107 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi