Editörler : cihan27E.Kayı Han

Yukatuman
Şef
15 Eylül 2024 20:39

8 yıllık polis bi ev bi araba eşimde çalısıyo ama Allah huzur ve sağlık versin gerisi hikaye.Bu meslekte mutsuzum?

Yukatuman
Şef
15 Eylül 2024 20:44

Evide 2021 uçmadan önce alabildik şu an ev almak hayal tabi

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
16 Eylül 2024 15:31

tamam başkan sakin ol

en iyi kadınları sen götürüyorsun :)))

since2024, 11 ay önce
ee ne yapalım yani ?maval falan okumuyorum, maaşım 70 liraya yakın, evet biraz aileden destek aldım uygun kredi de vardı, aldım geçtim arabayı şükür hep kaliteli hayat yaşadım, kaliteli kadınlarla birlikte oluyorum, herkes aynı hayatı yaşayacak değil ya
18 Eylül 2024 09:33

11 yıldır görevdeyim. Her ayın 15'i veya takip eden ilk mesai günü internet bankacılığı üzerinden gram altın alıyorum. Şimdiye kadarki total kar oranım %429,21. Şuan bozdursam ev alırım

iyilikiyidir01
Daire Başkanı
19 Eylül 2024 08:06

şurdaki yazısmalar ne kadar komik ya biri demiş kaç tane ev aldım araba aldım ne kadar vizyonsuz memur varmıs bir ev bir araba aldığını kaliteli kadınlarla takıldığını yazmış bu yoruma çok güldüm özellikle ulan bir ev arabası var kendini camiadan kadınlarla takıldığını zannetmesine mı güleyim yoksa 2 tane motorize birlik bunu gazlamıs ona mı güleyim:)Ya hanginiz dedenizin babasını tanıyor sizi tanımayacak çocuklar a miras mı bırakıyorsunuz siz olduktan sonra hemen malınızı satacak çozuklerınız için mı ahirete inan inanma öldükten sonra amel defteri kapamıyor salın kendinizi bu dünyaya çocuk bakıp okutmaya gelmediniz:)

muskarian
Şef
20 Eylül 2024 18:57

22 yıllık öğretmenim tek maaş 3 çocuk , bir ev alabildim çok şükür son iki yıl vadesi kaldı bir de arabam var çok şükür ne yapalım ? Biraz zor bir hayat yaşadık ama zorlanmadan da birşey olmuyor ,şimdi yayla evi yapmaya çalışıyorum Allah büyük

Çetin24
Aday Memur
20 Eylül 2024 21:20

11 yıldır çalışıyorum 7 yıl vadesi kalmış ev kredi borcum 1 tanede orta kasa Broadwayim var şükür

TakaNuri
Daire Başkanı
20 Aralık 2024 07:15

Eskiden memur tek maaşla ev alabiliyorken bu artık hayal oldu.

tolgperperek
Daire Başkanı
20 Aralık 2024 10:04

13 yılda sadece 12 yaşında 2.el krediyle araç alabildim, oda ödünç vermiştim perte çıktı sigortadan araç bedeli ödendi kredi kapatıldı gerisi kendi ve eşimin sağlık harcamalarına, tedavilere gidiyor ki tümü tıp fakültesi olmasına rağmen ciddi ek farklar var.Neyse karı koca TRcep telefonlarını bile zamanla artık uygulama kuramaz hale geldiği için yurtdışı olanlar ile yenileyebildik.....Malum ülkedeki cihaz fiyatları bir memur maaşının dahi 4 katına çıkmış. Pandemi öncesi düşük faiz ile kredi çekenler birşeylerin sahibi olmuştur, tek maaş eş çalışmayan çocuklular için artık telefon almak bile imkansız, onu geçtim 4 kişilik aile orta halli iyi bir restaurantta akşam yemeği bile yiyemez çünkü kaç memur bir ailece akşam yemeğine 4000TL ödeyebilir bana yazın. Zan zun fastfoodcularda bile kırmızı etli menüler 240-560TL arası şaka gibi.

22 Aralık 2024 01:26

Yatırım yapanlar daha çok karlı çıktılar.

Uzman-karacalı
Daire Başkanı
22 Aralık 2024 19:50

Birikim yapan kazançlı çıkmıştır

Uzman-karacalı
Daire Başkanı
25 Aralık 2024 10:08

Altın en iyi yatırım aracı

Toplam 112 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler