Editörler : supporters.
19 Ağustos 2024 10:55

ÇAYKUR memur alımı süreci

çaykurda memuriyet için belge teslimi yapıldıktan sonra arşiv araştırması kaç ay sürüyor bilgisi olan var mı ?

pekgozenes
Aday Memur
19 Ağustos 2024 11:18

45 -50 gün...

morkullanıcı
Aday Memur
19 Ağustos 2024 11:21

teşekkür ederim
pekgozenes, 1 yıl önce

45 -50 gün...

mratanamayan
Memur
19 Ağustos 2024 11:35

en az 2 ayı gözden çıkarın merkez yada merkeze yakın fabrikalarda görev alırsanız işiniz kolay ançak ilçeler ve ilçe dışındaki fabrikalarda görev alırsanız servis yok ulaşım masraflı ve yorucu allah şimdiden kolaylık versin

morkullanıcı
Aday Memur
19 Ağustos 2024 11:40

inşaAllah merkeze yakın olur. Ben ilçesine atandım ama hangi ilçe olduğu daha belli değil o da arşiv araştırmasından sonra mı belli oluyor ?
mratanamayan, 1 yıl önce

en az 2 ayı gözden çıkarın merkez yada merkeze yakın fabrikalarda görev alırsanız işiniz kolay ançak ilçeler ve ilçe dışındaki fabrikalarda görev alırsanız servis yok ulaşım masraflı ve yorucu allah şimdiden kolaylık versin

mratanamayan
Memur
19 Ağustos 2024 11:42

atamanızda taşra yazıyorsa ilçedir yani ilçeler imkan açısından gerçekten çok zor allah kolaylık versin ne diyeyim

morkullanıcı, 1 yıl önce
inşaAllah merkeze yakın olur. Ben ilçesine atandım ama hangi ilçe olduğu daha belli değil o da arşiv araştırmasından sonra mı belli oluyor ?

morkullanıcı
Aday Memur
19 Ağustos 2024 11:43

teşekkürler
mratanamayan, 1 yıl önce

atamanızda taşra yazıyorsa ilçedir yani ilçeler imkan açısından gerçekten çok zor allah kolaylık versin ne diyeyim

20 Ağustos 2024 13:00

Hocam KGB evrakı 1,5 yıl sonra gelende gördüm açıkçası. Kendinize güveniyorsanız bu evrakın peşine düşmeyin. Boşuna aklınız orada kalıyor.

12 Ekim 2024 10:11

Çaykurda hangi illere ne olarak atandiniz

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi