Editörler : E.Kayı Han
22 Ağustos 2024 17:59

Programcı ünvanı mühendislik mezunu ise mühendis maaşı alabilir mi?

merhaba. icisleri bakanligina programci olarak atandim. bilgisayar muhendisligi mezunuyum. programci ünvanina yerlesme sartları arasinda bilg müh mezunu olmakta vardi. önlisansim yok direk lisansım. mühendis maaşı alabilir miyim? kamuda calisan bilir teknik kadrolar muh tamamlayinca mühendis maasi aliyorlar.

ins.pire
Şef
23 Ağustos 2024 09:47

mühendis maaşı alamazsınız.. mühendislik tamamlama sonunda da hiç kimse mühendis maaşı alamaz..içinde bulunduğunuz kadronun maaşını alır özel hizmet tazminatınızı mühendis olarak alırsınız.. o da size bulunduğunuz kadrodaki emsallerinizin üstünde bir maaş ama mühendisten az bir maaş olarak geri döner.. atıyorum programı 10 alıyor mühendis 20 alıyor siz 15-16 gibi alırsınız...

Öztürks
Aday Memur
23 Ağustos 2024 10:25

aynen söylemek istediğim buydu aslında. o zaman özel hizmet tazminatını mühendis olarak alabileceğim ? cevabiniz icin tesekkür ederim.

ins.pire, 1 yıl önce

mühendis maaşı alamazsınız.. mühendislik tamamlama sonunda da hiç kimse mühendis maaşı alamaz..içinde bulunduğunuz kadronun maaşını alır özel hizmet tazminatınızı mühendis olarak alırsınız.. o da size bulunduğunuz kadrodaki emsallerinizin üstünde bir maaş ama mühendisten az bir maaş olarak geri döner.. atıyorum programı 10 alıyor mühendis 20 alıyor siz 15-16 gibi alırsınız...

memo39
Aday Memur
09 Eylül 2025 13:48

merhaba sizinle aynı durumdayım bilgisayar mühendislik çıkışlıyım güncel maaşlar hakkında bilgilendirebilir misiniz

Öztürks, 1 yıl önce

aynen söylemek istediğim buydu aslında. o zaman özel hizmet tazminatını mühendis olarak alabileceğim ? cevabiniz icin tesekkür ederim.

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi