Editörler : crops35

ThurepS
Aday Memur
01 Ekim 2024 16:17

mühendisler olarak kendimizi öğretmen doktor hakim savcı gibi mesleklerle bir tuttukça kaybedeceğiz. bak güzel kardeşim bir fabrika düşün şimdi senin ufkunu açacağım bu fabrikada 1000 tane işçi çalışsın bu 1000 işçiye 10 tane mühendis yeter sen bu fabrikaya 100 mühendis korsan olmaz doluya koyarsan ne olur almaz oturtacak masa bulamazsın devlette şuan durum bu . mühendis ihtiyacı yok birçok kurum gezdim birçok şehirde kendi gözlemim bu . bizden kısacaklar tasarrufa bizden gidecekler. öğretemen norm açığı fazla 70 bine yakın norm açığı var ki bu sayı sayıştay raporlarına göre 100 bine yakın bu açık devam ederken alımlar hakkında ne yorum yapmamı beklersin ? haberlerde şu kurumda mühendis yok diye ne zaman duydun ama şuan heryerde bas bas öğretmen sıkıntısı aşılanıyor bu ne demek seneye sağlam alım olacak ondan önce ne oldu doktorlar bas bas bağırdı şuan aldıkları paralar ortada. demem o ki biz mühendisler zurnanın son deliğiyiz ilk gözden çıkarılacak olan bizleriz sen hayatı hala bir fıkradan ibaret zannederek yaşa ufku açık ileri görüşlü insan olmak için çabala başkalarının eline bakma az muhakeme yeteneğin olsun piyasayı şartları içinde bulunduğun mevcut durumu analiz et ...

DopingMühendis, 9 ay önce

Olumsuzluk yayan arkadaşın profiline girip yazıştığı konular kısmından öğretmenlik başlıklarında yazdığı mesajları okuyun arkadaşlar. Orada da öğretmenlik kadrolarıyla ilgili olumsuz yazanlara tepki göstermiş. Fıkra bu kadar.

onur989812
Aday Memur
01 Ekim 2024 17:29

Bak mesela burada bile senin tipindeki bir insandan hoslanmadigimi dile getirirken kusura bakma dedim yani oldukça saygılı davranmaya çalışıyorum sen beyni kuşa taksan ters uçar gibi devam ediyorsun neyse uzatmayacagim ha atanma durumu için çok şükür ben atandım sayılır ama 300. Kardesimde atanır 400. De yani en azından benim temennim o yönde

ThurepS, 9 ay önce

Sen bak dostum üslubum yanlış değil ağzımı bozmadan yazmıştım arkadaş ağzını bozdu sonra bende gerektiği gibi konuştum . Türkiye büyük demişsin neye göre diyorsun yüz ölçümümü ekonomik olarak mı yoksa manevi olarak mı desteklere dayandırarak söyle bakalım. Sence bu alımlar kabinede istişare edilip mi yapılıyor eğer böyle düşünüyorsan sendeki beyni kuşa taksak kuş ters uçar . Son olarak umarım bir devlet dairesinde görevli değilsindir veya görevli olma durumun yoktur inşallah çünkü bu türkçe ile seni üç harfli zincir marketlerde bile çalıştırmam.

maresca0
Aday Memur
01 Ekim 2024 18:06

Arkadaşlar bu malın mühendis olduğu falan yok gereksizin teki salın gitsin cevap yazmayın

ThurepS
Aday Memur
02 Ekim 2024 10:35

zekan ile başa çıkamadığın durumlarda hakarete başvurmanı anlayabilirim ama kabullenemem şimdi senin zeka seviyen düşük olduğu için güzel kardeşim ve gözlem yeteneğin olmadığı için daha doğrusu hayatında çalışmadığın ve piyasayı bilmediğin için mevcut konjektörde işler nasıl yürür bilmiyorsun . sen hayatında devlet dairesine bile gitmemişsin buradaki fazlalıkları görmemişsin kim ne iş yapar bilmezsin bol keseden atarsın alım olacak diye sallarsın. dayandığın tek şey son teiaş alımı mantıklı bir açıklaman bir gözlemlediğin şey yok yazık senin kafana boşuna yaşıyorsun oksijen israfısın. senin gibi muhakeme yeteneği olmayan insanlar pazarda limon bile satmamalı.

maresca0, 9 ay önce

Arkadaşlar bu malın mühendis olduğu falan yok gereksizin teki salın gitsin cevap yazmayın

Kerem06061
Şef
02 Ekim 2024 10:48

Malesef yok.

furkan yedek, 9 ay önce
üstat ses var mı TEİAŞtan

maresca0
Aday Memur
02 Ekim 2024 11:09

Aynen sen hiç hakaret etmedin zaten :D

ThurepS, 9 ay önce

zekan ile başa çıkamadığın durumlarda hakarete başvurmanı anlayabilirim ama kabullenemem şimdi senin zeka seviyen düşük olduğu için güzel kardeşim ve gözlem yeteneğin olmadığı için daha doğrusu hayatında çalışmadığın ve piyasayı bilmediğin için mevcut konjektörde işler nasıl yürür bilmiyorsun . sen hayatında devlet dairesine bile gitmemişsin buradaki fazlalıkları görmemişsin kim ne iş yapar bilmezsin bol keseden atarsın alım olacak diye sallarsın. dayandığın tek şey son teiaş alımı mantıklı bir açıklaman bir gözlemlediğin şey yok yazık senin kafana boşuna yaşıyorsun oksijen israfısın. senin gibi muhakeme yeteneği olmayan insanlar pazarda limon bile satmamalı.

ThurepS
Aday Memur
02 Ekim 2024 11:12

daha hakaretin ne olduğunu bilmiyorsun yazık gerçekten çık şu forumdan yorma beni
maresca0, 9 ay önce

Aynen sen hiç hakaret etmedin zaten :D

maresca0
Aday Memur
02 Ekim 2024 12:14

Sen çık git düdük

ThurepS, 9 ay önce
daha hakaretin ne olduğunu bilmiyorsun yazık gerçekten çık şu forumdan yorma beni

onur989812
Aday Memur
02 Ekim 2024 14:15

Ya abi sen nasi muhendissin git işini yap ne işin var bu forumda bize cevap yetistiriyorsun meşgul adam böylemi olur ilk defa senin gibi adam gördüm ha

ThurepS, 9 ay önce

maresca0
Aday Memur
02 Ekim 2024 15:28

mühendis değil çünkü kanka, malın biri :D

onur989812, 9 ay önce

Ya abi sen nasi muhendissin git işini yap ne işin var bu forumda bize cevap yetistiriyorsun meşgul adam böylemi olur ilk defa senin gibi adam gördüm ha

maresca0
Aday Memur
02 Ekim 2024 15:29

Öğretmenlerin forumunda 20 bin atama mevzusunda öğretmenlere moral vermiş, burada kendini mühendis olarak tanıtıp insanların moralini bozuyor. Aynen aynen mühendissin sen :DDDDDD

Toplam 51 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi