Editörler : Pangaea

Bingöliktisat
Şube Müdürü
26 Ağustos 2024 13:50

iibf başlığında biraz geriye gidersen 2022 sınavı sonrasında da alim olmaz filan diyorlardı . 77 puanla merkeziden atama oldu sözleşmeliyi geçtim . ne kadar alım olur kimse bilemez .
selnnnn1, 1 ay önce

benimde puanım 79,lerde işletme bölümüm ama hiç umudum yok herkes umutsuz konuşuyo katiplikten başka umudum yok kimbilir kaç iibf vardır önümüzde

selnnnn1
Aday Memur
26 Ağustos 2024 14:03

seçim senesiydi ve tasarruf tedbirleri yoktu umarım yine aynı puanlar olur ama sanmıyorum

Bingöliktisat, 1 ay önce
iibf başlığında biraz geriye gidersen 2022 sınavı sonrasında da alim olmaz filan diyorlardı . 77 puanla merkeziden atama oldu sözleşmeliyi geçtim . ne kadar alım olur kimse bilemez .

ozgur cakir
Aday Memur
26 Ağustos 2024 14:24

85 isletme gelir mi ? KİT'LER özelikle Dhmi ?

selnnnn1
Aday Memur
26 Ağustos 2024 14:35

kitler büyük ihtimalle gelir ama dhmi zor maalesef

ozgur cakir, 1 ay önce

85 isletme gelir mi ? KİT'LER özelikle Dhmi ?

Bingöliktisat
Şube Müdürü
26 Ağustos 2024 14:58

o kadar alım olmayabilir ama kariyer kapısından yapılacak tek il tercihli sözleşmeli alımlarda puanlar yine düşer .
selnnnn1, 1 ay önce

seçim senesiydi ve tasarruf tedbirleri yoktu umarım yine aynı puanlar olur ama sanmıyorum

selnnnn1
Aday Memur
26 Ağustos 2024 15:02

inşallah hocam katipliğe çalışıyorum tek umudum olması çok düşürüyor beni her şey gönlümüzce olur umarım

Bingöliktisat, 1 ay önce
o kadar alım olmayabilir ama kariyer kapısından yapılacak tek il tercihli sözleşmeli alımlarda puanlar yine düşer .

test4
Memur
27 Ağustos 2024 20:16

bak aslan parçası iyi dinle

mühendis, ftr, hukuk vs vs ne okuduysan ve atanamıyorsan ne yapacaksın biliyor musun?

öncelikle anadolu aöf 4 yıllık işletme veya iktisat fakültesinden bir bölüm seçip kaydolacaksın.

daha sonra tüm dersleri vermek şartıyla okulu 2,5 yılda bitireceksin.

(ben 1,5 yılda bitirdim çünkü dgs ile 3.sınıftan basladım. sende 2 yıllık bir bölüm varsa sende öyle yapabilirsin)

ardından 2026 kpss'den güzel bir puan alıp kenara çekilip ilanların duyurulmasını bekleyeceksin. ha diyorsan ben dgs ye girdim ve aöf yazacağım. direkt 3'ten başlarsın ve son merkezi atamaya yetişirsin.

bizim demek istediğimiz bu.

melo1616, 1 ay önce

1,5 yılda nasıl bitti ya her yere bu saçmalığı yazıyorsunuz siz 2niz gelir mi gelmez mi onu söyle ya da yorum yapma kendi hayat hikayeni niye anlatıyorsunuz 2niz de aynı ne değişiksiniz

Realistmannn
Aday Memur
27 Ağustos 2024 20:42

Benimde 80.67 iktisat mezunuyum son merkezi atamada gelir mi ki

selnnnn1, 1 ay önce

kitler büyük ihtimalle gelir ama dhmi zor maalesef

Zayni
Aday Memur
04 Eylül 2024 13:37

İşte bunun gibiler yüzünden puanlar 79a düşmez. Yediğiniz haklarda boğulun. Millet intihar ediyor işsizlikten. Siz ordan oraya koşup duruyorsunuz bir de marifet gibi yazıyorsunuz. Yattığınız yerde ters dönersiniz umarım.
test4, 1 ay önce

2022 P3:81,55 ile 3 kez atandım. 2024 P3: 83,88 ile bakalım kaç kez atanacam.

test4
Memur
06 Eylül 2024 09:18

işsizken ktb ve içişleri aynı anda alım yaptı.(ikisi de yedekli) ikisi de geldi ve ktb'yi tercih ettim. merkezide de kit geldi. maaşı güzel olduğu için oraya geçeceğim. ktb'ye ise yedeklerden biri gidecek. 4b'den istifa edip 1 yıl bekledikten sonra kendi şehrime kadro açılırsa neden gitmeyeyim? yoksa her alıma başvurma gibi bir derdim yok.

ayrıca Allah ıslah etsin seni.

Zayni, 1 ay önce
İşte bunun gibiler yüzünden puanlar 79a düşmez. Yediğiniz haklarda boğulun. Millet intihar ediyor işsizlikten. Siz ordan oraya koşup duruyorsunuz bir de marifet gibi yazıyorsunuz. Yattığınız yerde ters dönersiniz umarım.

Zayni
Aday Memur
06 Eylül 2024 09:54

Yukarıda alıntıladığımı(kendi yazdığınızı) tekrar okuyun. 2022de şu puanı aldım bilmem kaç kez atandım. 2024te şu puanı aldım bakalım kaç kez atanacağım. Kimi kandırıyorsunuz acaba. 2022de puanların bu kadar düşeceğini /düştüğünü hepimiz biliyorduk. 80li puanlara her başvurusunun geleceğini aklı mantığı olan herkes tahmin edebilir. Neyse. Allah sizi de ıslah etsin sizin gibileri de.
test4, 4 hafta önce

işsizken ktb ve içişleri aynı anda alım yaptı.(ikisi de yedekli) ikisi de geldi ve ktb'yi tercih ettim. merkezide de kit geldi. maaşı güzel olduğu için oraya geçeceğim. ktb'ye ise yedeklerden biri gidecek. 4b'den istifa edip 1 yıl bekledikten sonra kendi şehrime kadro açılırsa neden gitmeyeyim? yoksa her alıma başvurma gibi bir derdim yok.

ayrıca Allah ıslah etsin seni.

16 Eylül 2024 14:45

Dsi de işletme lisanstan memur veya büro personeli alıyor mu bilen var mı acaba ? İlanlarda önlisans işletme falan gördüm :/

Kpss2024mimar
Aday Memur
19 Eylül 2024 21:57

Gelir

ıcmımardogus
Aday Memur
26 Eylül 2024 20:04

Hocam açık öğretimden hangi bölümü okumuştunuz? Bende bölüm araştırıyorumda.
furkan yedek, 1 ay önce
2022: 87 ile mühendis olarak atanamadım. 4001 atandım. son atamaya açıköğretim iibf diplomam vardı ve istediğim şehirde kite atandım.
Toplam 34 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi