Editörler : Lanet

fatih2695
Aday Memur
02 Ekim 2024 16:04

sivil mühendisdim

malikane.1999, 2 gün önce
TSK da astsubay mıydınız hocam

mannow
Aday Memur
02 Ekim 2024 23:50

Yok hocam ben bakanlıkta çalışıyorum zaten nasip olursa başka bir bakanlığa geçebilmek için uğraşıyorum nasip artık olursa. Özlük haklar olduğu gibi geçer diye biliyorum ama mevzuatı detaylıca bakmak lazım yanlış yönlendirme yapmayayım şimdi. Umarım atama izinlerinin bekleyen buradaki herkes istedikleri yere geçer.

fatih2695, 2 gün önce

yardımcı oldun hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. Mevzuata hakimsin ben TSK'dan çalıştığım Kit kurumuna Naklen geçtim yıllık izinlerin filan aynen geçti. Şimdi zor bir ihtimal ama bir bakanlığa geçmeyi başarabilirsem Naklen olmayacak anladığım kadarıyla bu taktir de izinlerim filan yanacak mı acaba? Siz de aynı durumda geçiş yapmayı mı bekliyorsunuz acaba

fatih2695
Aday Memur
03 Ekim 2024 16:58

tekrar teşekkürler Ayrıca özelden size mesaj yazdım

mannow, 2 gün önce

Yok hocam ben bakanlıkta çalışıyorum zaten nasip olursa başka bir bakanlığa geçebilmek için uğraşıyorum nasip artık olursa. Özlük haklar olduğu gibi geçer diye biliyorum ama mevzuatı detaylıca bakmak lazım yanlış yönlendirme yapmayayım şimdi. Umarım atama izinlerinin bekleyen buradaki herkes istedikleri yere geçer.

03 Ekim 2024 23:37

Hocam birkaç yerde yorum olarak sözde 1 hafta içinde imzalanacak diye gördüm balon haber mi acaba
mannow, 4 gün önce

Beklemeye devam :)

mannow
Aday Memur
04 Ekim 2024 06:47

Umarım öyle olur. Artık yıl bitti sayılır

malikane.1999, 9 saat önce
Hocam birkaç yerde yorum olarak sözde 1 hafta içinde imzalanacak diye gördüm balon haber mi acaba
Toplam 45 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi