Editörler : swat3410

asikral1
Şef
08 Eylül 2024 17:58

Bu düşüncen taktire şayan ancak zamanında yavaş yavaş yatırım yapman lazımdı mesela ben polsandan istifa ettim bes yaptım şaun bes 2 bin öderken ben 600 lira ile aynı para alacam madem çocukları düş ünüyorsun o zaman bes yap altına endeksli mesela 10 sene sonra altın ve %30 ve katkıya gelecek getiri ile geleceklerine katkı sunarsın çalışmak zorunda da kalmazsın keyfine bakarsın
FCoksen1974, 4 hafta önce

Bastonla giderim ben çocuklarım için herşeyi yaparım yeterki bir baltaya sahip olsunlar senin gibi 6-7 sene fazla yaşamak gibi bir niyetim yok çocuklarım yerlerine yerlessin yüce mevlam ne Zaman Uygun görürse o Zaman benim canımı alir

Sbz1dftd
Memur
08 Eylül 2024 20:13

52 değil 20 yılda emeklilik istiyoruz
08 Eylül 2024 20:57

Kardeş ben eşimden ayrıldım büyük oğlum ve ayrıldığım kişi benim yatırım yapmamı engellediler devamlı borç ödedik ayrıldım kurtuldum şimdi yanimda 2 çocuğum var onları kurtarmaya çalışıyorum bilip bilmeden yorum yapmayın insanlar mecbur ki çalışıyor lar Allah kimseyi zor durumda bırakmasın

asikral1, 4 hafta önce
Bu düşüncen taktire şayan ancak zamanında yavaş yavaş yatırım yapman lazımdı mesela ben polsandan istifa ettim bes yaptım şaun bes 2 bin öderken ben 600 lira ile aynı para alacam madem çocukları düş ünüyorsun o zaman bes yap altına endeksli mesela 10 sene sonra altın ve %30 ve katkıya gelecek getiri ile geleceklerine katkı sunarsın çalışmak zorunda da kalmazsın keyfine bakarsın

muti007
Memur
08 Eylül 2024 21:31

O yüzden BES yaptırın, eskiden geçim kolaydı, ilerleyen yıllarda geçim daha da zorlaşacak.

Mahoni.
Aday Memur
09 Eylül 2024 04:30

20 artı 5 yıpranma geri gelsin.

Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi