Editörler : E.Kayı Han

Berkay121
Aday Memur
04 Eylül 2024 21:16

Ben zaten yazı işleri müdürüyüm canım.

Başkkatip1907, 1 ay önce

Ben yükselmek derdimdeyim lakin siz sanırım torpillisiniz. Her kalemde müdür olmasına ihtiyaç yok. Bana bir kurum gösterin her üç personelin başına bir müdür olsun. Hiç bir kurumda örneğin yok. Amaç ben müdür olayım katıplere işi yıkayım peşindeyseniz, kurum değişikliği için uğraşın.

Başkkatip1907
Aday Memur
04 Eylül 2024 21:20

İyi ne güzel.

Berkay121, 1 ay önce

Ben zaten yazı işleri müdürüyüm canım.

gkhann4
Aday Memur
04 Eylül 2024 21:39

Bu durumu ben de merak ediyorum. 10 yıl hizmet şartı arandığı için geçen sene sinava girenler yeni açılacak sınava giremeyecekler mi ?

34poseidon, 1 ay önce

iyi güzel de, geçen sene girdiğim sınava bu sene yetersiz olmam hakkında bir açıklama yapılmalı. 9 sene barajına takıldık.

Muhammed4141
Daire Başkanı
04 Eylül 2024 22:13

Yeni sınav açılana kadar on yılınız dolar

gkhann4, 1 ay önce

Bu durumu ben de merak ediyorum. 10 yıl hizmet şartı arandığı için geçen sene sinava girenler yeni açılacak sınava giremeyecekler mi ?

04 Eylül 2024 22:16

Geçen yıl atananları iptal etsinler.

gkhann4
Aday Memur
04 Eylül 2024 22:21

Şu an 7.5 yıl doldu. Yakın zamanda sınav ilan olunacak diyorlar. Aynı durumda olan bir kaç arkadaşım daha var. Bunlar da geçen sınava girmişlerdi.

Muhammed4141, 1 ay önce

Yeni sınav açılana kadar on yılınız dolar

Muhammed4141
Daire Başkanı
05 Eylül 2024 08:27

Denine bakmayın yakın zamanda sınav olmaz sınav yeni yapıldı yakın zamanda sınav olmaz benim fikrim tabi

gkhann4, 1 ay önce

Şu an 7.5 yıl doldu. Yakın zamanda sınav ilan olunacak diyorlar. Aynı durumda olan bir kaç arkadaşım daha var. Bunlar da geçen sınava girmişlerdi.

the.prens
Aday Memur
05 Eylül 2024 10:46

yakın zamanda sınav olacak olmazsa yönetmeliği değiştirmezlerdi bu güne kadar her değişiklik sonrası ilan açıklandı ve yeni bir çok mahkeme kuruldu

Emre.677
Aday Memur
05 Eylül 2024 21:53

Yen Karar iptal edilmelidir. 10 yıl çok fazla. Nasa ya mühendis yetiştirmiyorsun. Bazıları demiş ki torpilliler üzülmüş. Vay satiriğim. 10 yıl olunca torpil olmayacak mı ?

benkatip
Şef
08 Eylül 2024 00:20

Bakanlığın bu kadar tecrübe takıntısı varsa neden bu seneki alımdan önce değiştirmedi yönetmeliği? Yoksa basına bile yansıyan rezalet(ler)de görülen torpilli tiplerin müdür yapılması mı gerekti...?

Büyükşehir adliyelerinde katip iken YİM'i kazananlar saçma sapan ilçelere gönderilirken, CBS Birimleri, Komisyon gibi yerlerde hormonlu düzeyde müdür varken bazı mahkemelere ise özellikle müdür verilmiyor,üstteki isimlerle iyi bağlantıları olduğu bilinen şahıslara ise kıdemine siciline bakılmadan vekil müdürlük verilip ağır iş yükünden kurtulması sağlandığına rastladım .

10 yılın çoğu azlığı önemli değil, ne kadar torpil döndüğünü basından da biliyoruz zaten. Bağlantıları olmayan insanlar müdür olamaz kanaatindeyim.

Ancak şu bir ihtiyaç ki, mevcut yazı işleri müdürü kadrolarının yanı sıra ara bir makam oluşturulmalı.

Maddi dengelerden ziyade çalışma barışı için bu önemlidir.

Eskiden katiplerde "Neyse müdürlük denerim, sabrederim" gibi bir anlayış hâkimdi.

Bu saatten sonra azımsanmayacak bir kesim başka bir fırsat bulduğu anda işi bırakır...

İdare eder artık
Aday Memur
10 Eylül 2024 17:45

GYS değişikliğini bilmem de istiyorsa 15 yıl olsun. İş yoğunluğunun azaltılması lazım! Bu arada bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Ait Dolu ve Boş Kadrolarda Değişiklik yapılmış:

https://www.memurlar.net/haber/1111953/bazi-kamu-kurum-ve-kuruluslarina-ait-dolu-ve-bos-kadrolarda-degisiklik.html

İsmi Lazım Deil
Şube Müdürü
12 Eylül 2024 08:59

Torpilliler kudurmuş. Torpilli sınava giremeyince yönetmeliği beğenmemiş :D

Emre.677
Aday Memur
12 Eylül 2024 15:39

Çin atasözü der ki; bir adam hırsızsa başkasını da hırsız sanarmış.

Japon atasözü der ki; el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış.

Toplam 53 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi