Editörler : swat3410

parades06
Aday Memur
05 Eylül 2024 22:41

vatandaşa geçirmeye devam.. düşsede öyle hemen düşmez ama seve seve düşürecekşer fakat bunların düşüncesi seçime kadar kademeli 2.5 lare indirmek.. kafadan 4 senesi var .. kredileri açamazlar faizleri düşüremezler.. velev ki düşmediği halde bile enflasyon yükseliyor düşse kimbilir ne olacak.. ilginç bir tablo bizi bekliyor
turkolog24, 1 ay önce

Biran önce faizler düşmeli ülke bitecek yoksa

turkolog24
Daire Başkanı
05 Eylül 2024 22:53

4 sene imkansız reis naptın ülke biter . Eylül'de ufak ufak başlar

parades06, 1 ay önce
vatandaşa geçirmeye devam.. düşsede öyle hemen düşmez ama seve seve düşürecekşer fakat bunların düşüncesi seçime kadar kademeli 2.5 lare indirmek.. kafadan 4 senesi var .. kredileri açamazlar faizleri düşüremezler.. velev ki düşmediği halde bile enflasyon yükseliyor düşse kimbilir ne olacak.. ilginç bir tablo bizi bekliyor

turkolog24
Daire Başkanı
05 Eylül 2024 22:55

Birde yüzde 5 olan faizi 4 e bile çekseler bize yeter

Fedaral03
Aday Memur
06 Eylül 2024 00:22

Şef bende bu arkadaşla aynı durumdayım daha icralık olmadım fakat dediğin de %100 doğru. Ancak özel bankalar borcunu varlık yönetim şirketlerine sattığı zaman bizimde elimizde para olursa 3-4 yıla düzlüğe çıkarız gibime geliyor.

Ekc18, 1 ay önce
1 milyon borca tahminen aylık maaşının yarısı faiz ödersin. hiç yemeyip içmesen diğer yarısı ile borç ödesen ki hayatın akışına aykırı 10 yıl eder. hele icraya düşerse borcun çıkacağı miktarı tahmin etmek zor. bu yazdığım acımasızca gelebilir ama durum bu. çırpınmayı düşünme kumar vs. hep gider. aile durumunu bilmiyorum imkan varsa kesinlikle paylaşmalısın ailen le her türlü tepkiyi göze alarak. anne babayım diyen kimse çocuğunu bu durumda bırakmak istemez. her şey insan için hata da doğruda.

Android60
Genel Müdür
06 Eylül 2024 04:23

Valla zor durum polis maaşına görede 1 milyon büyük meblağ , tek çıkar yanı ev, araba arsa tarla gibi şeyler varsa bunlardan bi tanesini gözden çıkarıp satacam borcu kapayacan eğer sende yok ise anne baba yardım edecek abi abla da olur. Hacze felan düşersen katlanır o borç

turkolog24
Daire Başkanı
06 Eylül 2024 08:12

1 milyon büyük para mı

Android60, 1 ay önce

Valla zor durum polis maaşına görede 1 milyon büyük meblağ , tek çıkar yanı ev, araba arsa tarla gibi şeyler varsa bunlardan bi tanesini gözden çıkarıp satacam borcu kapayacan eğer sende yok ise anne baba yardım edecek abi abla da olur. Hacze felan düşersen katlanır o borç

datemov174
Aday Memur
06 Eylül 2024 11:13

okey 101 plusta küçük para
turkolog24, 1 ay önce

1 milyon büyük para mı

06 Eylül 2024 15:23

Sana mı soracağız nasıl konuşacağımızı babayiğit. Klavyeyi eline alan aslan kesiliyor burada. O kadar erkeksen bana bıdı bıdı yapacağına kadar CİMER'e yaz. Reyisim bu maaş bana yetmiyor arttır, de. Diyecek büzük yoksa zırlama

TURKOGLU01903, 1 ay önce
Sen yazınca maaşı mı yükseltecekler...?kardeşim adam mağdur durumda fikir arıyor çıkış yolu arıyor varsa bir bildiğiniz yazın yoksa ukalaca konuşmanın kimseye faydası yok...

parades06
Aday Memur
06 Eylül 2024 15:27

Ya kaybol git şurdan polis olmadığın besbelli uyuz uyuz millete Sarıyorsun. sadece polis değil bizim gibi her kamu kurumunda var bu olaylar . olayı kişiselleştirme herkesin başına gelebilecek durumlar. senin fikrin lazım değil yazma yorum sen
Kırmızı Hap, 1 ay önce

Sana mı soracağız nasıl konuşacağımızı babayiğit. Klavyeyi eline alan aslan kesiliyor burada. O kadar erkeksen bana bıdı bıdı yapacağına kadar CİMER'e yaz. Reyisim bu maaş bana yetmiyor arttır, de. Diyecek büzük yoksa zırlama

06 Eylül 2024 17:24

Gücün varsa engel ol. Yoksa zırlama.

parades06, 1 ay önce
Ya kaybol git şurdan polis olmadığın besbelli uyuz uyuz millete Sarıyorsun. sadece polis değil bizim gibi her kamu kurumunda var bu olaylar . olayı kişiselleştirme herkesin başına gelebilecek durumlar. senin fikrin lazım değil yazma yorum sen

Felisdomesticuss
Aday Memur
09 Eylül 2024 08:21

Yanlış işlere bulaşma kardeş. Böyle bir abi vardı. 15 senelik memur. Kumara düşmüştü. Sonra yanlış işlere bulaşmış. Yakalandı hapse girdi. Risk alırım bi anda parayı vururum diye bir olay yok malesef. Monte cristo kontu sadece bir roman. Ek iş falan kovala. En az 2 sene minimum düzeyde yaşa. Sigara alkol varsa bırak. Sahabe hayatı yaşaman lazım ki bir süre sonra toparlayabilesin. Çevredeki çoğu asgari ücretli insan bu şekilde yaşıyor zaten hayatta kalabilmek için. İlk hedefin eline asgari ücret kalması olsun. Günde 2 öğün evde beslen. Proteini eksik etme. Sağlık da önemli. İyi bir finansal planlamayla düze çıkarsın. Zor ama yapacak birşey yok malesef. Çoğu meslektaşımız benzer durumda. Allah yardımcın olsun.

Android60
Genel Müdür
09 Eylül 2024 10:08

Küçük paramı adamın evi arabası yok ise kirada kalıyosa 50 bin maaş ile nasıl ödeyecek o parayı ödemesi imkansız seneler sürer

turkolog24, 1 ay önce

1 milyon büyük para mı

police-izmir-
Aday Memur
09 Eylül 2024 19:12

Şark'a git, hem para harcayacak yer bulamazsın, hem de terör tazminatın yüksek olur sana katkısı olur.

siyahbeyaz88
Genel Müdür
09 Eylül 2024 20:50

nasıl harcayacak yer bulunmuyormuş, şark daha pahalı batıdan hele küçük bir ilçedeysen esnafın fırsatçılığını görürsün
police-izmir-, 1 ay önce
Şark'a git, hem para harcayacak yer bulamazsın, hem de terör tazminatın yüksek olur sana katkısı olur.

police-izmir-
Aday Memur
09 Eylül 2024 20:53

İl merkezine gider erzaklarını alır, ihtiyaçlarını giderirsin. Şark bu en fazla 2-3 senede toparlar dönersin. Yeterki şarktayım deyip sağa sola gitmeye kalkma, borcunu kapatmak için orada olduğunu unutmazsan toparlar kendini batıya dönersin geri.
siyahbeyaz88, 1 ay önce
nasıl harcayacak yer bulunmuyormuş, şark daha pahalı batıdan hele küçük bir ilçedeysen esnafın fırsatçılığını görürsün

The Rose
Aday Memur
09 Eylül 2024 22:12

Araban veya evin varsa sat borçlarını kapat hayata sıfırdan başla o borç çalışarak kapanmaz bu imkanın yoksa bir şekilde yurtdışına bir daha dönmemek üzere git kimse seni borcun için Türkiye ye iade ettiremez orda sıfırdan başla 1 senede kendini toparlarsın

Toplam 56 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi