Editörler : E.Kayı Han
04 Eylül 2024 08:18

Aylıktan kesme ve Kademe Durdurma Cezası Hk.
Merhaba arkadaslar aylıktan kesme ve kademe durdurma cezası alan devlet memuru müfettişlik uzmanlık denetcilik kaymakamlık hakimlik gibi a grubu mesleklerine atanabilir mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim hayırlı günler

murat_326
Şube Müdürü
04 Eylül 2024 09:23

Her sınıf için mi tam bilmiyorum,ama uyarı kınama yükselme sınavlarında zararı olmuyormuş, sana ne olur bilmiyorum

Mahkemeye vermismiydin

murat_326
Şube Müdürü
04 Eylül 2024 09:27

Bu ilk cezanmi, altında başka ceza varmı

resul68
Aday Memur
04 Eylül 2024 14:48

ceza yok hocam bilgi amaçlı sordum.
murat_326, 1 ay önce

Her sınıf için mi tam bilmiyorum,ama uyarı kınama yükselme sınavlarında zararı olmuyormuş, sana ne olur bilmiyorum

Mahkemeye vermismiydin

murat_326
Şube Müdürü
04 Eylül 2024 15:56

Ceza almamaya çalış, yoksa cezaların bir kısmı 5 yıl, digerleri 10 yıl sicilinde kalıyor

kaptan34m
Daire Başkanı
06 Eylül 2024 00:37

ya kardeşler konu tam dışında değil gibi ama yine sormak istiyorum şimdi benim icra dosyamdan 1. sinden ceza verilmedi şimdi 2. dosya oldu sağlık sorunları nedeniyle borçlandık neyse ödeyemedim icra ya yine düştüm kesiliyor şimdi bitecek yakında ama soruşturma tabiki açıldı ifade vermedim verecem şimdi egm disiplin tüzüğüne baktım tamam cezası 6 AY kıdem durdurma ama bir de yazıyorki işte brüt maaşından 1/5 oranında kesilir yani bunlar 2 tane mi ceza vermiş olacaklar anlamadım yani kıdemin durması bir de maaştan da mı kesilmesi olacak benim daha önce hiç cezam yok 12 yıllık memurum hemen bu cezayı verirler mi bir alt ceza olur mu lütfen cevaplarsanız sevinirim saygıla

murat_326
Şube Müdürü
06 Eylül 2024 10:31

Aşırı borcun yoksa sıkıntı cikmamayabilir, kanunen iki kesinti yapamaz 1/4 keserler, cezayı çok ağır bulurlarsa ne verirler bilmiyorum, 657 ye bağlısin kanunda her şey belli kafasina göre bir şey yazamazlar, evet bir alt ceza vermeye hakimler ama verirlermi bilmiyorum, ifadeni ver cevap bekle şimdilik

kaptan34m, 4 hafta önce
ya kardeşler konu tam dışında değil gibi ama yine sormak istiyorum şimdi benim icra dosyamdan 1. sinden ceza verilmedi şimdi 2. dosya oldu sağlık sorunları nedeniyle borçlandık neyse ödeyemedim icra ya yine düştüm kesiliyor şimdi bitecek yakında ama soruşturma tabiki açıldı ifade vermedim verecem şimdi egm disiplin tüzüğüne baktım tamam cezası 6 AY kıdem durdurma ama bir de yazıyorki işte brüt maaşından 1/5 oranında kesilir yani bunlar 2 tane mi ceza vermiş olacaklar anlamadım yani kıdemin durması bir de maaştan da mı kesilmesi olacak benim daha önce hiç cezam yok 12 yıllık memurum hemen bu cezayı verirler mi bir alt ceza olur mu lütfen cevaplarsanız sevinirim saygıla

kaptan34m
Daire Başkanı
06 Eylül 2024 11:26

tamam kardeşlik saol
murat_326, 4 hafta önce

Aşırı borcun yoksa sıkıntı cikmamayabilir, kanunen iki kesinti yapamaz 1/4 keserler, cezayı çok ağır bulurlarsa ne verirler bilmiyorum, 657 ye bağlısin kanunda her şey belli kafasina göre bir şey yazamazlar, evet bir alt ceza vermeye hakimler ama verirlermi bilmiyorum, ifadeni ver cevap bekle şimdilik

Realistmannn
Aday Memur
06 Eylül 2024 12:28

Niye atanmaya engel olsun ki ihraç olmadığın sürece sorun olmaz.

Ysf555
Aday Memur
27 Eylül 2024 23:33

Olamazsın zaten direk mülakat elenirsin

29 Eylül 2024 04:12

Brütten kesilen tek seferlik maaş kesim cezasız çi değil mi

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi