Editörler : swat3410
04 Eylül 2024 12:04

65 kpss puanı ile Pomem başvuru

Bu sene girdim kpss ye tam 64 veya 65 puan hesapladım eğer pomem alım olursa bu puanla girmem mümkün mü ?

Baypar
Şube Müdürü
04 Eylül 2024 13:08

Önlisans alımından bahsediyorsunuz sanırım?

Önlisans alımında taban puan 65 ancak 10 katı kuralı olduğundan 65 puan mülakatlara girmek için yeterli değildir.

Pomem alımlarında önlisans kontenjanları lisansa oranla az olduğu için erkeklerde 67 68 puanla , kadın adaylarda ise 73 74 ile kapatmaktadır.

65 puan ile mülakatlara çağırılma olasılığınız çok düşük.

furkan tat
Aday Memur
04 Eylül 2024 13:31

Torpille giriliyor diyolar acaba yalan mı bu söylem

Baypar, 2 hafta önce

Önlisans alımından bahsediyorsunuz sanırım?

Önlisans alımında taban puan 65 ancak 10 katı kuralı olduğundan 65 puan mülakatlara girmek için yeterli değildir.

Pomem alımlarında önlisans kontenjanları lisansa oranla az olduğu için erkeklerde 67 68 puanla , kadın adaylarda ise 73 74 ile kapatmaktadır.

65 puan ile mülakatlara çağırılma olasılığınız çok düşük.

VatanPerver06
Aday Memur
04 Eylül 2024 13:47

Ders çalışıp emeğinle girmeye çalışsan ya kardeş milletin hakkını yeme hayali kurmak yerine

furkan tat, 2 hafta önce

furkan tat
Aday Memur
04 Eylül 2024 14:12

Fırumda dönen konulaeı söylüyorum ben giricem demiyorum kardeş

VatanPerver06, 2 hafta önce

Ders çalışıp emeğinle girmeye çalışsan ya kardeş milletin hakkını yeme hayali kurmak yerine

Baypar
Şube Müdürü
04 Eylül 2024 16:19

Torpille çağırılma söz konusu değildir. 10 katı kuralını merkezi bir yerden uygulanır.

Sağlıkta zaten torpil yapılamaz

Fiziki yeterlilik parkurunu zaten bütün adayların gözünün önünde yapıyorsun ve kamerayla kayıt altına alınmaktadır. Yani buradada torpil söz konusu olamaz.

Sözlü mülakatta ise torpil söyletileri var ancak bir önceki aşamaları geçen kişiler zaten polis olmayı garantilemiştir.

Çünkü sağlık ve parkurdan adayların yüzde 80 i geçememektedir.

Zaten sizin kpss puanınız ( önlisans ) alım için yeterli olmayacaktır. Torpildir şudur bunları es geçip kpss ye çalışın ve 70 75 puanı garantilemeye bakın.

Diğer aşamaları sonra düşünürsünüz.

furkan tat, 2 hafta önce

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi