Editörler : "eskiyara"Pangaea
04 Eylül 2024 12:26

21 saat üstü ders verilebilir mi?

Merhaba bir öğretmene 21 saat üstü ders verilebilir mi? Verilemez diye biliyorum ama herhangi bir değişiklik ve oldu mu?

fencı_05
Şef
04 Eylül 2024 12:35

Hocam durumun ne tam bilmiyorum ama okulunda 24 saat ders varsa 3 saatine ben girmiyorum mu diyeceksin.okulunda branşında diğer öğretmenler varsa onlar da fazla ders almayı kabul ederse siz 21 saat alırsınız kimse de zorlayamaz

Braweheart01
Daire Başkanı
04 Eylül 2024 13:01

Bir öğretmen 1 haftada en fazla 40 saat derse girebilir. Maaş karşılığı ek ders kurs görevleri dahil destek odası dahil değildir. Mesela ben sınıf öğretmeniyim 30 saat sınıfıma dersim var 8 saat da destek odası dersi veriyorum

FiratnL
Şube Müdürü
04 Eylül 2024 15:05

Mevzu o değil hocam, müdür ücretli almayacağım diye diretiyor. 30 saat almak istemiyoruz hepimiz.

fencı_05, 2 hafta önce
Hocam durumun ne tam bilmiyorum ama okulunda 24 saat ders varsa 3 saatine ben girmiyorum mu diyeceksin.okulunda branşında diğer öğretmenler varsa onlar da fazla ders almayı kabul ederse siz 21 saat alırsınız kimse de zorlayamaz

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
04 Eylül 2024 15:17

Hepiniz dilekçe verin hocam 21 saatten fazla ders istemiyorum yazın

FiratnL, 2 hafta önce

Mevzu o değil hocam, müdür ücretli almayacağım diye diretiyor. 30 saat almak istemiyoruz hepimiz.

mzonen
Aday Memur
04 Eylül 2024 23:05

Siyaseten kim güçlü ise onun dediği olacak... Gerisi teferruat

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
05 Eylül 2024 00:41

Bir avuç adamının emrini yapan AKP böyle böyle bitirdi kendini.Torpilliler keyif yapacak diye diğerleri nefret etti kurumdan.Ben bu kayitmaci partiye oy verenlerin aklına şaşarım.Çocuklarini hiç düşünmüyorlar.

mzonen, 2 hafta önce
Siyaseten kim güçlü ise onun dediği olacak... Gerisi teferruat
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi