Editörler : swat3410
04 Eylül 2024 14:22

Tansiyon ve şeker rahatsızlığı

Abiler kolay gelsin; şeker ve hipertansiyon hastası olduğum ortaya çıktı. görev yaptığım birimde gece mesaisi de var ve çok strese giriyorum. sağlığım için gündüz görevlendirme yeri talep etsem kabul olur mu? Böyle bir durum mevzuatta var mı yoksa amirlerin inisiyatifinde mı?

siyahbeyaz88
Genel Müdür
04 Eylül 2024 16:53

gidersin doktora gece çalışamaz diye rapor alırsın emniyette seni dilim için hastaneye sevk eder ya gih olursun ya da bu hastalıklar meslekten öncede varsa 98b den ihraç ederler

karizmaasayiş
Aday Memur
05 Eylül 2024 03:59

şef 15 yıllık polisim 24 yaşımda başladım tığ gibi delikanlıydım, meslekten önce nasıl olabilir heyet raporundan nasıl geçerdim :)
siyahbeyaz88, 2 hafta önce
gidersin doktora gece çalışamaz diye rapor alırsın emniyette seni dilim için hastaneye sevk eder ya gih olursun ya da bu hastalıklar meslekten öncede varsa 98b den ihraç ederler

Sbz1dftd
Memur
05 Eylül 2024 07:42

39 yaşında tansiyon ve şeker hastası mı oldunuz.
karizmaasayiş, 2 hafta önce
şef 15 yıllık polisim 24 yaşımda başladım tığ gibi delikanlıydım, meslekten önce nasıl olabilir heyet raporundan nasıl geçerdim :)
05 Eylül 2024 09:44

Sağlık yönetmeliğin de tüm bilgiler var

siyahbeyaz88
Genel Müdür
05 Eylül 2024 10:58

abiler deyince yeni memursun sandım bu konu çalıştığın yerdeki amirin insiyatifinde isterse seni gündüz büroda çalıştırır ama istemezse tek yapacağın şey rapor almak onun içinde emniyet seni dilim belirtmek için hastaneye sevk eder

Orkun baba
Aday Memur
05 Eylül 2024 19:53

amirinin inisiyatifinde olursun. Eskiden arkadaşlar c dilimi aldığında idari işlerde çalıştırırlardı. Şimdi c dilmide normal polislik gibi her şartta çalıştırılabilir. Heyete girsen en fazla c verirler size, heyet için çok uğraşmayın bence. Amiriniz anlayışlı biriyse size uygun yerde çalıştırır.

karizmaasayiş
Aday Memur
05 Eylül 2024 23:29

maalesef
Sbz1dftd, 2 hafta önce
39 yaşında tansiyon ve şeker hastası mı oldunuz.

ardabeyy
Şef
07 Eylül 2024 00:42

yaklaşık on yıldır diyabet, anksiyete ve kolesterol hastasıyım. diyabetten, tansiyondan vs kolay kolay öyle c dilimi d dilimi alamazsın. anca organ kaybı riski olacak hayati bor dereceye ulaşacak da öyle her gün bir avuç ilaç ile paşalar gibi göreve devam yapacak birşey yok. senin yazdığın şekilde belki onbinlerce memur var teşkilatta kaale almazlar

smyrna3541
Aday Memur
10 Eylül 2024 14:50

Yeni memur olunca ne oluyor vereceğin cevap farklı mı yeni memur hasta olamaz mı bari şey soramaz mı yeni memur da seninle aynı işi yapmıyor mu senin çalıştığın kadar o da çalışmayacak mı ne bu yeni memur takıntısı anlamadım
siyahbeyaz88, 2 hafta önce
abiler deyince yeni memursun sandım bu konu çalıştığın yerdeki amirin insiyatifinde isterse seni gündüz büroda çalıştırır ama istemezse tek yapacağın şey rapor almak onun içinde emniyet seni dilim belirtmek için hastaneye sevk eder

siyahbeyaz88
Genel Müdür
10 Eylül 2024 15:46

cins misin kardeşim sana noluyor yeni memur derken on yılını tamamlamadığı için malullükten emekli maaşı alamaz diye ihraç olursun dedim
smyrna3541, 1 hafta önce
Yeni memur olunca ne oluyor vereceğin cevap farklı mı yeni memur hasta olamaz mı bari şey soramaz mı yeni memur da seninle aynı işi yapmıyor mu senin çalıştığın kadar o da çalışmayacak mı ne bu yeni memur takıntısı anlamadım

Muro24246666
Aday Memur
11 Eylül 2024 22:51

yanlış biliyorsun hemde çok yanlış
Orkun baba, 2 hafta önce
amirinin inisiyatifinde olursun. Eskiden arkadaşlar c dilimi aldığında idari işlerde çalıştırırlardı. Şimdi c dilmide normal polislik gibi her şartta çalıştırılabilir. Heyete girsen en fazla c verirler size, heyet için çok uğraşmayın bence. Amiriniz anlayışlı biriyse size uygun yerde çalıştırır.

Klav.ye
Memur
13 Eylül 2024 16:19

emin ol amir iyi niyet gösterir, uygun yerde de çalıştırır ama beraber çalıştığı diğer memurlar sıkıntı çıkarır... eğer bu arkadaşı amir bu rahatsızlığından dolayı fazla iş olmayan bir yerde çalıştırsa bir hafta içinde diğer memurların hepsi kapıya dayanır, bende şeker var bende tansiyon var bende öyle bir yerde çalışmak istiyorum diyerek... bizzat yaşıyorum ve teşkilatın bu durumuna hakkaten canım sıkılıyor,,,

Orkun baba, 2 hafta önce

Sbz1dftd
Memur
13 Eylül 2024 16:33

geçmiş olsun. şeker hastalığı için diyet Yemene içmene dikkat edersen sağlıklı yaşar gidersin. TANSİYON HASTALIĞI sinsi bir hastalıktır. çok dikkat etmen mutlaka ilacını hapını kullanman lazım. sinirlenmek yok yağlı yiyecekler yok hayvansal yağlardan uzak dur sıcaktan kaçın tuzdan kaçın. beyne pıhtı atar yüksek tansiyon Allah korusun. çok tehlikeli bir hastalık tansiyon
maalesef
Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi