Editörler : cihan27E.Kayı Han

yucel500
Aday Memur
09 Eylül 2024 09:08

Bende Güvenlik Memuru olarak yeşil pasaport alamıyorum. Yeşil Pasaportun bizede verilmesi veya başka alamayan memur var ise onlarda verilmesi sağlanmalıdır. 25 yıllık fakülte mezunu, 1/4 derece kademeye düşmüş devlet memuru olmama rağmen,ünvan bazında yeşil pasaport alamıyorum.
Bozkurtbakışlı, 1 ay önce
Tüm maddeler son derece doğru tespitler içeriyor. Sendikalar uyuyor!

Yunuscelik66
Aday Memur
09 Eylül 2024 15:51

eş durumu tayin biran önce cozulmeli yeni başlayan sozlesmeli personel 1 yılın sonunda es durumundan yararlanamıyor bu durum aile birliği icin biran once degismeli aile birliği sağlanmalı

net bilgi
Memur
09 Eylül 2024 19:56

yuh olsun kamuda çalışan işçiler kaymakam vali gibi ücret alıyorlar tediye ikramiye yakacak yol vs de cabası hepsi de taşeron vs gibi torpille ise girdiler

Ksc01
Aday Memur
10 Eylül 2024 01:15

Yılda dört ikramiye verilmeli. Gerekli sosyal tüm iyileştirilmeler yapılmalı. Memuru bitirdiler..

10 Eylül 2024 13:19

Dağ gibi bir de yardımcı hizmetler sınıfı sorunu var.Artık halledilmeli.

Düzmemur43
Aday Memur
10 Eylül 2024 13:32

Bu sendika çatısı altında olduğumuz sürece hiçbir talebimiz hiçbir ihtiyacımız karşılanmayacak

xmusax
Aday Memur
10 Eylül 2024 13:52

Memur emeklisi 3600 ve 8 bin konularının sonuçlanması için iktidarın yeterince çabalamadığını düşünüyor.vur kafasına al ağzından lokmayı tarzı sistematik oluşumlar baş ağrıtıyor

10 Eylül 2024 14:52

Oku mühendis ol bir farkım olsun de bir de bak 20 yaşında hiç bir okul okumamış eğitime harcamama yapmamış sınav yok nasıl devlet kadrosuna girdiği belli bile olmayan birisi işçi olmuş en düşüğü 45000 mesaiyle 70000 lira maaş alıyor. Bu söylediğim sadece örnek işçi maaşlarında gözüm yok ama bize de versinler mühendis olarak bir farkımız olsun.

mutlu_50
Müsteşar
10 Eylül 2024 15:07

Kamu işçisi ve memur arasındaki bu gelir adaletsizliği giderilmelidir. Çalışma barışı bozulmuştur. Kamu işçisi bir çok ek ödeme alırken memurun hiçbir ek ödemesi yoktur.

memur06adayadayi, 1 ay önce

Oku mühendis ol bir farkım olsun de bir de bak 20 yaşında hiç bir okul okumamış eğitime harcamama yapmamış sınav yok nasıl devlet kadrosuna girdiği belli bile olmayan birisi işçi olmuş en düşüğü 45000 mesaiyle 70000 lira maaş alıyor. Bu söylediğim sadece örnek işçi maaşlarında gözüm yok ama bize de versinler mühendis olarak bir farkımız olsun.

Düzmemur43
Aday Memur
10 Eylül 2024 16:51

kesinlikle çok doğru işçinin bir çok kalemde ek ödemesi varken memurun sadece maaşı olması kabul edilemez yıllarca okuduk masraf ettik emeğimizin karşılığı bu olmamalı
mutlu_50, 1 ay önce

Kamu işçisi ve memur arasındaki bu gelir adaletsizliği giderilmelidir. Çalışma barışı bozulmuştur. Kamu işçisi bir çok ek ödeme alırken memurun hiçbir ek ödemesi yoktur.

Milky way town
Aday Memur
10 Eylül 2024 18:26

Memurların bir sorunu yok dolayısıyla çözülmesi gereken bir şey de yok.Her şey yolun da yan gelip yatıyoruz asgari ücretlilerin ürettiği katma değerle.

mutlu_50
Müsteşar
12 Eylül 2024 10:59

Ne saçmalıyorsun arkadaş? Bu sözlerin hakaret sayılırsa başına iş alırsın. Kim yatıyor? Herkes görevinin başında. Şikayet et yatanı. Burada genelleme yapıp hedef gösterme memur kitlesini. Zoruna gidiyorsa memur olamamak yapacak bir şey yok. Memurluğun şartları belli.

Milky way town, 1 ay önce

Memurların bir sorunu yok dolayısıyla çözülmesi gereken bir şey de yok.Her şey yolun da yan gelip yatıyoruz asgari ücretlilerin ürettiği katma değerle.

hasan6152
Aday Memur
17 Eylül 2024 14:31

Yardımcı hizmetler sınıfı personelinin eğitim durumlarına göre bir kereye mahsus bir üst kadroya geçirilmesi. aynısı mubaşirlerde oldu bir gecede gih kadrosuna geçtiler. aynısı itfaiyecilerde oldu daha düne kadar yhs personeli idiler, bir gecede teknik hizmetler sınıfına geçtiler, şimdi de itfaiye hizmetleri sınıfı kurulacakmış. aynısı meb de oldu bir gecede yhs personeli olupta lise mezunu olanlardan şoförlük yapanları gih kadrosuna şoför olarak atadılar. Eee bu diğer kurumların yhs personeli yunan askeri mi?

alsnagc
Aday Memur
18 Eylül 2024 10:41

nasıl alamıyorsun alman gerek bende güvenlik memuruyum bizde mi alamayıcaz ?
yucel500, 1 ay önce
Bende Güvenlik Memuru olarak yeşil pasaport alamıyorum. Yeşil Pasaportun bizede verilmesi veya başka alamayan memur var ise onlarda verilmesi sağlanmalıdır. 25 yıllık fakülte mezunu, 1/4 derece kademeye düşmüş devlet memuru olmama rağmen,ünvan bazında yeşil pasaport alamıyorum.

alsnagc
Aday Memur
18 Eylül 2024 10:46

güzel rüya hayırlara vesile olsun bu yazdıkların inşallah :)

mutlu_50
Müsteşar
18 Eylül 2024 11:44

Haklarınız tek tek elinizden alınsın siz de uyumaya devam edin. Memur olmadığın belli ya da tuzunuz kuru. Dalga geçilecek duruma düşmen dileğimle.

alsnagc, 3 hafta önce
güzel rüya hayırlara vesile olsun bu yazdıkların inşallah :)

alsnagc
Aday Memur
18 Eylül 2024 11:48

mevzu sence tuzkuruluğu mu ? memurum ama siz sanırım ironiyi anlamadınız hakkınızı memurlar.net de değilde daha çok hukusal zeminde ve sindikalar üzerinden arasanız ? belki emsal karar olabilecek neticelere vesile olursunuz. nevşehirli kardeşim hemşeri sayılırız zaten ben koruma memuruyum inan benim bu haklara daha çok ihitiyacım var gece gündüz çalışıyorum yol yemek hepsi cebimden en düşük memur maaşı alıyorum :)

mutlu_50, 3 hafta önce

Haklarınız tek tek elinizden alınsın siz de uyumaya devam edin. Memur olmadığın belli ya da tuzunuz kuru. Dalga geçilecek duruma düşmen dileğimle.

patatessalatası
Aday Memur
18 Eylül 2024 18:01

hizmet içi eğitim eksikliği !
18 Eylül 2024 20:06

Bu kadar sıkıntı varken memurlar.net editörü sayın bakana işçi hakları ile ilgili sorular sormuş.Nerede memurların sorunları????

şefkatli06
Aday Memur
19 Eylül 2024 08:18

İşçi emekli olunca maaş %40 civarında artıyor. Memur emekli olunca maaşı %40 civarında azalıyor. Bunu bize açıklayabilecek sendika varmı? Önce bunun düzeltilmesi gerekmez mi?
Toplam 52 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi