Editörler : E.Kayı Han
16 Eylül 2024 16:10

Ayrılışınız size kurum tarafından tebliğ edilmediği sürece, maaşınız yatmaya devam eder.

Metin.ger, 3 hafta önce
dün maaşımı aldım ihraç olsam alır mıydım bilmiyorum

FrtKtn
Aday Memur
17 Eylül 2024 18:48

Bu nasıl iş anlamadım.2017 yılında dosya açıldı.8 gün göz altında kaldım.savci serbest birakti.5 sene dosya akıbeti bekledim.2022 de başka savcı ilk ifademi değişip iddianame hazırladı.2 ay mahkemeye çıkmayı bekledim.ilk mahkemede savcı beraat talep etti beraat aldım.tc kimlik numarası yazılmadı diye mahkemeye yetişmeyen bir dosya yüzünden usulde hata olmasın diye aynı savcı istinaf istedi.tam 2 senedir istinaf bekliyorum...2017 den beri bekliyorum..kurula çıkacam diye sevindim.hem beraat almışım hemde zaman aşımı olmuş.kurul bir an evvel karar versin diye bekliyorum.kurulda galiba çatlatmadan 1 buçuk ay geçmeden mümkün değil karar vermeyecek galiba..vallahi bıktım artık yav bekle bekle sabır sabır din imandan çıkmaya başladım artık.. işlemediğimiz kapısından dahi geçmedigımız sırf bir tane çağrı gelmiş diye ta 2017 den beri çektiğim bu zulme bı Allah şahit..birde nereyi arayıp sordunuz yarın bende arayayım

Metin.ger, 3 hafta önce
28nde kurula çıktım ben açıkta değilim ayın 5nde aradım karar verildi dediler söylemediler

Metin.ger
Aday Memur
17 Eylül 2024 19:10

Sordum ama sonucu söylemiyorlar ki sadece karar çıktı Tebliği bekle diyorlar

Metin.ger
Aday Memur
17 Eylül 2024 19:38

bana boşuna gittik gibi zaten kararlar verilmişti

Metin.ger
Aday Memur
17 Eylül 2024 19:41

çok haklısın kardeşim gerçekten

Metin.ger
Aday Memur
18 Eylül 2024 14:26

özelden yaz numara vereyim ara bi

Ysf555
Aday Memur
27 Eylül 2024 23:24

Alt ceza verilir fakat yd ye gönderilme amacı zaten ihraç istemi özelden yazabilirsiniz konuyu yardımcı olmaya çalışırım

Metin.ger
Aday Memur
27 Eylül 2024 23:25

yazamamıyorm
Toplam 28 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi