Editörler : swat3410
04 Eylül 2024 22:06

Maaş adaletsizliği sorunu

Arkadaşlar gece gündüz çalışan canını ortaya koyan bir gecede tayini çıkan izin-tatil nedir bilmeyen ve birçok dezavantajı olan bir meslek nasıl 55 bin maaş alır da bir uzman öğretmen ek derslerle en az 60 bin alır. Biri bana anlatabilir mi?

Hayır bunu bir tek ben mi biliyorum rahatsız oluyorum herkes halinden memnun sanırım.

Ya az çalışsak gece çalışmasak memleketimizde emekli olsak vallahi boş ver o kadar da olsun diyeceğim ama çok çalışıp az maaş almak beni mutsuz ediyor.

Nasıl olur da bir kolluk görevlisi bir öğretmenden az alır Allah aşkına biri bana açıklasın, mantıklı açıklamasını yapsın.

sancak bayrak
Daire Başkanı
04 Eylül 2024 22:42

Önce EGM içiindeki adaletsizlikler kalkmalı tazminatlar,farklar,taltifler kalkmalı,terör, istihbarat,bomba imh,özel hrk,diye ayrım yapmadan karakol ve ekipler de aynı maaşı almalı.

Brse
Aday Memur
05 Eylül 2024 09:23

2. Şark kalkmalı

sancak bayrak, 2 hafta önce

Önce EGM içiindeki adaletsizlikler kalkmalı tazminatlar,farklar,taltifler kalkmalı,terör, istihbarat,bomba imh,özel hrk,diye ayrım yapmadan karakol ve ekipler de aynı maaşı almalı.

Brse
Aday Memur
05 Eylül 2024 09:25

10 yıl önce öğretmenler polis maaşına özenirdi . Şimdi bizi geçtiler.

Brse
Aday Memur
05 Eylül 2024 09:27

Büyükşehir fark etmeksizin kendi memleketlerine gidiyorlar. Yaş haddine kadar oradalar .

Brse
Aday Memur
05 Eylül 2024 09:28

Tayin derdi yok . Kira derdi yok.polisligin avantajı yok artik

05 Eylül 2024 11:41

Kimse hâlinden memnun değil fakat yapacak bir şey yok.

Ne yapalım, hepimiz Cumhurbaşkanı ile mi görüşelim? Grev mi yapalım? Protesto mu edelim? Yapabileceğimiz ne var?

Senin de yapabileceğin bir şey yok ki buraya başlık açmışsın.

Ben daha anama babama laf anlatamıyorum. Kime ne laf anlatacaksın?

Anne baba kardeş eş hepsini topla, polislerin ve ailesinin toplam oy oranı %1.

Hep birlikte oy birliği yapsak bile yüzde 1 yapıyor :))

Yani güzel kardeşim, maaş da yok özlük hakkı da yok.

Bol bol çalışmak ve ölüm var.

sımseeekk
Şef
07 Eylül 2024 01:10

sen kimsin lan hınzır diyosun insanlara.defol git buradan

Onurikra
Aday Memur
07 Eylül 2024 01:23

bir öğretmenle kısa bir sohbetimiz oldu abi 8:50 de giriyorum 10:30 çıkış haftada bilmem kaç saat 3-4 gün işe gidiyor 51 k diyor uman öğretmenlikten 3500 geliyor ek ders şu bu zorlasan 65-70 k alırım diyor yaz tatili cabası her mesleğin bir zorluğu var Allah kolaylık versin ama bu kadar fedakarca çalışan gecesi gündüzü hafta sonu bayram seyran olmayan bir meslekte 55 k ..

Onurikra
Aday Memur
07 Eylül 2024 01:25

bu arada gözüm yok öğretmen sağlıkçı jandarma vb bizim mAşımıza ayar çekilmeli

RedBull001
Aday Memur
07 Eylül 2024 01:45

Sen boş adamsın muhtemelen öğretmen de değilsin bu forumda boş beleş geziyorsun daha önce de denk geldim senin avamlığına ama bir şey anlatmak istiyorum. Sene 2017 ösym nin sınavlarından birine giriyorum, görev çıkışı gitmiştim biraz erken gitmişim. Sınıfta gözetmen öğretmenle sohbet ederken polis olduğumu öğrenince maaşımı sorana kadar kırk takla attı en sonunda sorun hocam biliyorum soracağınız soruyu dedim. Maaşı duyunca bi oturup ağlamadığı kalmıştı. Sonra tabi çalışma şartlarımdan bahsettim, Allah belasını versin maaşınız da sizin olsun dedi. Velhasıl 2-3 yıl öncesine kadar öğretmenler polis maaşını gösterip kendini parçalıyordu. Şimdi polis öğretmenle kıyaslayınca mı böyle oldu?

Biolog_01
Memur
07 Eylül 2024 03:11

Adalet için çalışıyoruz ama bize adaletli davranmıyorlar...

aspnetcore
Şef
07 Eylül 2024 19:43

ben sadece tespit yaptım bilin istedim bazı polisler hâlâ kendinin fazla maaş aldığını falan zannediyor.. öğretmenler maaşlarını hep eksik söylüyor bilerek. çok dile getirilmesin fazla aldığımız diye.. ben zaten yakında zamanda bırakacağım mesleği Allah bu meslekte kalanlara sabır versin.

Sbz1dftd
Memur
07 Eylül 2024 20:53

jandarmadan askerden infaz koruma memurundan öğretmenden sağlık çalışanından zabıtadan itfaiyeden hepsinden zor olan POLİSLİK hepsinden daha çok çalışan POLİSLER ne yazık ki en düşük POLİS almaya başladı. evet iddia ediyorum en yüksek maaaşı polis hak ediyor. EN ZOR MESLEK POLİSLİK MESLEĞİ. EN ÇOK MESAİ YAPAN POLİSLER. GECE UYUMAYAN ÇALIŞAN YİNE POLİSLER. POLİS AYDA 240 SAAT ÇALIŞIYOR DİĞERLERİ 160 SAAT POLİS DİĞER MEMURLARDAN ASKER VE JANDARMA DAHİL %50 DAHA FAZLA ÇALIŞIYOR AMA EN DÜŞÜK POLİS ALIYOR HADEME DAHİ TEKNİSYEN DAHİ ÇÖPÇÜ DAHİ FABRİKADA ÇALIŞAN DAHİ POLİSTEN YÜKSEK MAAŞ ALIYO.

sait okumuş
Aday Memur
07 Eylül 2024 22:35

Beğenmiyorsan istifa et. Bu kadar veriliyor. Hiç memnun edemeyiz zaten insanlari

sımseeekk
Şef
07 Eylül 2024 22:52

diğer memurların bütün hakları iyileştirilirken kimse istifa et demiyor.polise gelince istifa et çakala bak.ulan son üç yılım nefret ettim bu memleketteki polis düşmanlığından
sait okumuş, 1 hafta önce
Beğenmiyorsan istifa et. Bu kadar veriliyor. Hiç memnun edemeyiz zaten insanlari

sımseeekk
Şef
07 Eylül 2024 23:00

Yıllardır sokaklarda çalışıyorum.Polisin, dünyada emin olun en geri kalmış ülkeler de dahil buna ; bu kadar itibarsızlaştırılan ,bu kadar nefret edilen başka bi ülke yoktur.Ya arkadaş bu polis size ne yaptı.İnanın gece gündüz sıcak soğuk bayram bilmeden çalıştım ancak polise olan nefreti iliklerime kadar hissettim.biz size ne yaptık.inanın yeri geldi garibana cebimizdeki parayı verdik kimlere kimlere yardımcı olduk kimlerin karnını doyurduk bunlar anlatılmaz ama yıne polise nefret nefret nefret....inanın iple çekiyorum bu mesleği bırakacağım günü çok az kaldı elhamdülillah..

datemov174
Aday Memur
07 Eylül 2024 23:08

sabah 9 da gidip 4 te çıkan haftasonu tatil olan polisle kıyasla kendini boşver öğretmeni falan. hatta sen 1 gün rapor alsan terörün kesilirken bayram seyranda tatil yapan terörü tam alan polisle kıyasla

hakan_2006
Daire Başkanı
08 Eylül 2024 00:46

Kesinlikle katılıyorum sana bu bahsettiğin algının da değişeceğini sanmıyorum.
sımseeekk, 1 hafta önce
Yıllardır sokaklarda çalışıyorum.Polisin, dünyada emin olun en geri kalmış ülkeler de dahil buna ; bu kadar itibarsızlaştırılan ,bu kadar nefret edilen başka bi ülke yoktur.Ya arkadaş bu polis size ne yaptı.İnanın gece gündüz sıcak soğuk bayram bilmeden çalıştım ancak polise olan nefreti iliklerime kadar hissettim.biz size ne yaptık.inanın yeri geldi garibana cebimizdeki parayı verdik kimlere kimlere yardımcı olduk kimlerin karnını doyurduk bunlar anlatılmaz ama yıne polise nefret nefret nefret....inanın iple çekiyorum bu mesleği bırakacağım günü çok az kaldı elhamdülillah..
08 Eylül 2024 12:32

En düşük maaş şuan polisin maaşı bu adaletsizlik ortadan kaldırılmalı yoksa hakkımı kimseye helal etmiyorum aldığımız maaş zaten kiraya gidiyor bir çok polis icralık.

Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi